Τι έφαγα σήμερα ...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4142
Εγγραφή: 08 Μάι 2012, 09:04
11
Τοποθεσία: Αθήνα
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times
Ηλικία: 47

Γιάννη πως το φτιάχνετε; Ρωτάω γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι και εμείς δεν έχουμε πετύχει ακόμα την τέλεια γεύση.
Δηλαδή, χωρίς καθόλου ξινίλα.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 2119
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2010, 19:39
13
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Επειδη εχω δοκιμάσει οτι κεφίρ υπάρχει στην αγορά έχω να πώ ότι το καλύτερο είναι το κεφιρ υγεία αν και ειναι λίγο δύσκολο στην γευση λογω την εντονης ξινιλας που βγαζει στα πρωτα 1-2 δευτερολεπτα που θα το βαλεις στο στομα. Για τους αρχάριους στο κεφίρ συστήνω το κουκάκι του οποίου η γευση απο πλευρας οξύτητας ειναι αρκετά ουδέτερη. Το Ολυμπος είναι επίσης πολυ καλό και μετα έρχονται Μεβγαλ κλπ...
Να ξερετε οτι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το πεπτικό σύστημα συνολικά απο το κεφιρ, ενδείκνυται επίσης σαν εναλλακτική και για όσους το γάλα τους προκαλεί φουσκώματα και το αποφευγουν.
Άρης
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4142
Εγγραφή: 08 Μάι 2012, 09:04
11
Τοποθεσία: Αθήνα
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times
Ηλικία: 47

Της Κάρλας έχεις δοκιμάσει;
Κοίτα που βρεθήκαμε όλοι οι Κεφίρ-ομανείς!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 5371
Εγγραφή: 22 Μαρ 2013, 09:22
11
Τοποθεσία: Patras
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times
Ηλικία: 58

Γάλα και μύκητας εκτός ψυγείου για 24 έως 36 ώρες και έτοιμο !!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1704
Εγγραφή: 15 Απρ 2012, 16:22
12
Τοποθεσία: Νίκαια - Πειραιάς - Αθήνα - Κέντρο
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2138 times
Ηλικία: 41

Καλό κεφίρ έχει στη Θησέως Καλλιθέα στο σούπερ μάρκετ Μόσχα με ρώσικα - ποντιακά προϊόντα.
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 2119
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2010, 19:39
13
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Σε τέτοια Ρωσοποντιακά μαγαζιά σίγουρα θα βρείτε πολύ καλό κεφιρ. Οι άνθρωποι στο κεφίρ είναι πρώτοι.

Δημητρη οχι δεν το δοκίμασα. Το φόρουμ όλο και με εκπλήσει!!!
Άρης
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 5173
Εγγραφή: 23 Ιουν 2014, 19:15
9
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17333 times

το πρωι
1 τοστ,καφε με γαλα
μεσημερι
τορτελινι,μπολικο ψωμακι :D ,σαλατα,σαμπανια Μαραθωνος(χλωριομενη παλαιας εσοδειας) :d :d
το βραδι
ακομα δεν εχω αποφασισει 8) 8)
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 3663
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2012, 14:34
11
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times
Ηλικία: 30

Πρωι: Δυο τοστ με εναν κουβα (ετσι λεω μια κουπα που εχω) καφε γαλλικο
Μεσημερι: Ρολο κοτοπουλο με πατατες που ειχε μεινει απο χθες και δυο ποτηρια κρασι (αλκοολικος detected :P )

Το βραδυ λογικα θα φαω κανενα γιαουρτι μιας κι εχω μπει σε διαιτα (εχω χασει ηδη δυο κιλα). Τωρα πινω τον διπλο μου ελληνικο και ατμιζω cinnamon cookies!
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 5371
Εγγραφή: 22 Μαρ 2013, 09:22
11
Τοποθεσία: Patras
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times
Ηλικία: 58

Στην περιοχή Ταξιάρχες (Καγιάνι) σε ταβέρνα

Χόρτα του βουνού,λαχανίδες,μανίτες,λαδοτύρι,λακέρδα,κοκκινογούλια,σκορδαλιά,καλαμαράκια,λουκάνικα,
τηγανιά,κεφτεδάκια ψωμί στα κάρβουνα και ημίγλυκο κόκκινο κρασί.
Μετά ντόπια πορτοκάλια και γιαούρτι με σπιτικά γλυκά κουταλιού.

Σήμερα το σκίσαμε !!
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 2119
Εγγραφή: 16 Ιούλ 2010, 19:39
13
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Με αυτο το setup πραγματικά ζήλεψα!!!
Άρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”