Τι έφαγα σήμερα ...
-
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 4167
- Εγγραφή: 02 Αύγ 2013, 15:25
- 10
- Has thanked: 5730 times
- Been thanked: 5632 times
Deluxe Creme Brulee από τα Lidl. Κοροϊδέψτε όσο θέλετε. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που τα φέρνουν, σηκώνω τα ράφια.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
- Λύκειο
- Δημοσιεύσεις: 1652
- Εγγραφή: 07 Ιουν 2012, 16:42
- 11
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Φάβα με γουακαμόλε και βραστό λάχανο.
Και για σνακ,πανκέικς με μπανάνα,βρώμη και φιστικοβούτυρο.
Όλα homemade.
Και για σνακ,πανκέικς με μπανάνα,βρώμη και φιστικοβούτυρο.
Όλα homemade.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
-
- Νήπιο
- Δημοσιεύσεις: 217
- Εγγραφή: 24 Οκτ 2013, 23:05
- 10
- Τοποθεσία: Ιωάννινα
- Has thanked: 3392 times
- Been thanked: 2120 times
- Ηλικία: 45
Γαριδομακαρονάδα!!
Βρώμη με πρωτεΐνη καρύδια ακτινίδιο
Μισή σοκολάτα ιόν με στεβια
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα
Γιαούρτι με μισό σκουπ πρωτεΐνης και μυρτιλα
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλατα
Αυτά τα ολίγα;)
Μισή σοκολάτα ιόν με στεβια
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα
Γιαούρτι με μισό σκουπ πρωτεΐνης και μυρτιλα
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλατα
Αυτά τα ολίγα;)
Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό
- nik16v
- Λύκειο
- Δημοσιεύσεις: 1234
- Εγγραφή: 12 Νοέμ 2013, 08:46
- 10
- Has thanked: 8866 times
- Been thanked: 3947 times
Βαρβάρα* εχθές λόγω της ημέρας.
* (βραστό στάρι, χυλωμένο με σταφίδες, καρύδια, σουσάμι, κανέλλα κλπ)
* (βραστό στάρι, χυλωμένο με σταφίδες, καρύδια, σουσάμι, κανέλλα κλπ)
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 4045
- Εγγραφή: 31 Αύγ 2011, 17:49
- 12
- Τοποθεσία: Ηλιούπολη
- Has thanked: 1362 times
- Been thanked: 4911 times
- Ηλικία: 41
Ωπ! τι είναι αυτό, που το βρήκες; Είναι κάπως σαν τα κόλλυβα;
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Antonis
- Διαχειριστής
- Δημοσιεύσεις: 10567
- Εγγραφή: 15 Δεκ 2011, 20:57
- 12
- Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
- Has thanked: 26480 times
- Been thanked: 25944 times
- nik16v
- Λύκειο
- Δημοσιεύσεις: 1234
- Εγγραφή: 12 Νοέμ 2013, 08:46
- 10
- Has thanked: 8866 times
- Been thanked: 3947 times
Φώτη, με πρόλαβε ο Αντώνης.
Έχω μία ένσταση μόνο επειδή έχεις σχέση με Μυτιλήνη, ο πεθερός μου που είναι από εκεί μου έχει πει ότι όταν ήταν μικρός και έφτιαχναν κόλλυβα κρατούσαν μόνο το ζουμί από το βρασμένο στάρι και το έδεναν με καβουρδισμένο αλεύρι. Αυτό έλεγαν εκείνοι κολλυβόζουμο.
Πολύ υγιεινό και σαν γλυκό για τα παιδιά που έχουν μάθει μόνο τις σοκολάτες.
Έχω μία ένσταση μόνο επειδή έχεις σχέση με Μυτιλήνη, ο πεθερός μου που είναι από εκεί μου έχει πει ότι όταν ήταν μικρός και έφτιαχναν κόλλυβα κρατούσαν μόνο το ζουμί από το βρασμένο στάρι και το έδεναν με καβουρδισμένο αλεύρι. Αυτό έλεγαν εκείνοι κολλυβόζουμο.
Πολύ υγιεινό και σαν γλυκό για τα παιδιά που έχουν μάθει μόνο τις σοκολάτες.
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- Δημοσιεύσεις: 4045
- Εγγραφή: 31 Αύγ 2011, 17:49
- 12
- Τοποθεσία: Ηλιούπολη
- Has thanked: 1362 times
- Been thanked: 4911 times
- Ηλικία: 41
Σας ευχαριστώ παιδιά, για την πληροφόρηση. Νίκο, αυτό ακριβώς μου απάντησε και η μητέρα μου, όταν την ρώτησα. Απο τα παιδικά της χρόνια, ως κολλυβόζουμο γνώριζε ένα μείγμα με τον ζωμό απο το βρασμένο σιτάρι. Φυσικά θα συμφωνήσω οτι τα κόλλυβα είναι ένα εξαιρετικό σνακ, απο κάθε άποψη.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- Δημοσιεύσεις: 5371
- Εγγραφή: 22 Μαρ 2013, 09:22
- 11
- Τοποθεσία: Patras
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
- Ηλικία: 58