Τι έφαγα σήμερα ...

Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4167
Εγγραφή: 02 Αύγ 2013, 15:25
10
Has thanked: 5730 times
Been thanked: 5632 times

Deluxe Creme Brulee από τα Lidl. Κοροϊδέψτε όσο θέλετε. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, που τα φέρνουν, σηκώνω τα ράφια. ;)
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1652
Εγγραφή: 07 Ιουν 2012, 16:42
11
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Φάβα με γουακαμόλε και βραστό λάχανο.
Και για σνακ,πανκέικς με μπανάνα,βρώμη και φιστικοβούτυρο.
Όλα homemade.
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
drumpa78
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 217
Εγγραφή: 24 Οκτ 2013, 23:05
10
Τοποθεσία: Ιωάννινα
Has thanked: 3392 times
Been thanked: 2120 times
Ηλικία: 45

Γαριδομακαρονάδα!!
angvar
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 27
Εγγραφή: 16 Οκτ 2017, 00:04
6
Been thanked: 55 times

Βρώμη με πρωτεΐνη καρύδια ακτινίδιο
Μισή σοκολάτα ιόν με στεβια
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα
Γιαούρτι με μισό σκουπ πρωτεΐνης και μυρτιλα
Κοτόπουλο με ρύζι και σαλατα

Αυτά τα ολίγα;)


Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό
Άβαταρ μέλους
nik16v
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1234
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2013, 08:46
10
Has thanked: 8866 times
Been thanked: 3947 times

Βαρβάρα* εχθές λόγω της ημέρας.
* (βραστό στάρι, χυλωμένο με σταφίδες, καρύδια, σουσάμι, κανέλλα κλπ)
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4045
Εγγραφή: 31 Αύγ 2011, 17:49
12
Τοποθεσία: Ηλιούπολη
Has thanked: 1362 times
Been thanked: 4911 times
Ηλικία: 41

Ωπ! τι είναι αυτό, που το βρήκες; Είναι κάπως σαν τα κόλλυβα;
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 10546
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011, 20:57
12
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 26271 times
Been thanked: 25719 times

Φώτη είναι το γνωστό κολυβόζουμο (αν το έχεις έτσι ακουστά). Νοστιμότατον, πολύ καλή επιλογή!
Άβαταρ μέλους
nik16v
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1234
Εγγραφή: 12 Νοέμ 2013, 08:46
10
Has thanked: 8866 times
Been thanked: 3947 times

Φώτη, με πρόλαβε ο Αντώνης.
Έχω μία ένσταση μόνο επειδή έχεις σχέση με Μυτιλήνη, ο πεθερός μου που είναι από εκεί μου έχει πει ότι όταν ήταν μικρός και έφτιαχναν κόλλυβα κρατούσαν μόνο το ζουμί από το βρασμένο στάρι και το έδεναν με καβουρδισμένο αλεύρι. Αυτό έλεγαν εκείνοι κολλυβόζουμο.
Πολύ υγιεινό και σαν γλυκό για τα παιδιά που έχουν μάθει μόνο τις σοκολάτες.
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4045
Εγγραφή: 31 Αύγ 2011, 17:49
12
Τοποθεσία: Ηλιούπολη
Has thanked: 1362 times
Been thanked: 4911 times
Ηλικία: 41

Σας ευχαριστώ παιδιά, για την πληροφόρηση. Νίκο, αυτό ακριβώς μου απάντησε και η μητέρα μου, όταν την ρώτησα. Απο τα παιδικά της χρόνια, ως κολλυβόζουμο γνώριζε ένα μείγμα με τον ζωμό απο το βρασμένο σιτάρι. Φυσικά θα συμφωνήσω οτι τα κόλλυβα είναι ένα εξαιρετικό σνακ, απο κάθε άποψη.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 5371
Εγγραφή: 22 Μαρ 2013, 09:22
11
Τοποθεσία: Patras
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times
Ηλικία: 58

Εικόνα



Εικόνα


Εικόνα
Γιάννης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”