Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Περαστικά σου Ανδρέα!
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Ο πεντάχρονος γιός μου σερφάροντας στο ίντερνετ :shocking τις προάλλες , και βλέποντας μικυ μάους στο youtube έριξε ένα μπουκάλι νερό πάνω στο λαπτοπ.
Έκτοτε προσπαθώ να το συνεφέρω .
Όταν ξεκινάει άλλοτε δεν βλέπει τις μνήμες και άλλοτε τις βλέπει, έχει κολλημένα 5-6 κουμπιά που είναι πατημένα μόνιμα ,και μέχρι τώρα έχω καταφέρει να δουλεύουν από το πληκτολόγιο το ο το δ το π και το esc. :dash :pcdoof2
Έκτοτε προσπαθώ να το συνεφέρω .
Όταν ξεκινάει άλλοτε δεν βλέπει τις μνήμες και άλλοτε τις βλέπει, έχει κολλημένα 5-6 κουμπιά που είναι πατημένα μόνιμα ,και μέχρι τώρα έχω καταφέρει να δουλεύουν από το πληκτολόγιο το ο το δ το π και το esc. :dash :pcdoof2
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Πάνο το νερό συνήθως φτιάχνεται (εκτός αν έριξε μεγάλη ποσότητα).
Το πρόβλημα το δημιουργεί ο καφές με ζάχαρη και το πιο μεγάλο η Coca Cola.
Άνοιξέ το και άσε το να στεγνώσει! Πέρασε το αρκετά με πιστολάκι για τα μαλλιά και μην το ανάψεις! ΄
Ένα πιθανό βραχυκύκλωμα από το νερό μπορεί να καταστρέψει την μητρική ή κάποιο άλλο εξάρτημα.
Επίσης, βγάλε και τα κουμπιά με προσοχή και καθάρισε τα με οινόπνευμα (πάλι με προσοχή)
Το πρόβλημα το δημιουργεί ο καφές με ζάχαρη και το πιο μεγάλο η Coca Cola.
Άνοιξέ το και άσε το να στεγνώσει! Πέρασε το αρκετά με πιστολάκι για τα μαλλιά και μην το ανάψεις! ΄
Ένα πιθανό βραχυκύκλωμα από το νερό μπορεί να καταστρέψει την μητρική ή κάποιο άλλο εξάρτημα.
Επίσης, βγάλε και τα κουμπιά με προσοχή και καθάρισε τα με οινόπνευμα (πάλι με προσοχή)
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- geobarou
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 70 times
Κι εκεί που απολάμβανα την βραδυνή μου σουπίτσα μέσα στην κούπα του winnie the pooh, χαζεύοντας το forum μας...... :morning
Μπαπ! φεύγει η κούπα από τα χέρια και όλη η σουπίτσα πάνω στο πληκτρολόγιο :ranting2 :rainy
Αντε μέσα στα μεσάνυχτα να καθαρίσεις το γραφείο, και να κάνεις μπάνιο τα πλήκτρα. Καθάρισε και τις εγκοπές του πληκτρολογίου....
Και μέσα σε όλα να έχω και την γκρίνια της.... :scream
Θα το έγραφα εχθές, αλλά δεν είχα πληκτρολόγιο :beah2
Μπαπ! φεύγει η κούπα από τα χέρια και όλη η σουπίτσα πάνω στο πληκτρολόγιο :ranting2 :rainy
Αντε μέσα στα μεσάνυχτα να καθαρίσεις το γραφείο, και να κάνεις μπάνιο τα πλήκτρα. Καθάρισε και τις εγκοπές του πληκτρολογίου....
Και μέσα σε όλα να έχω και την γκρίνια της.... :scream
Θα το έγραφα εχθές, αλλά δεν είχα πληκτρολόγιο :beah2
Γιώργος
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Τουλάχιστον συνέβη στον ειδικό!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Ε αφου το επανεφερες ΓΙώργο, δεν πειράζει
Άρης
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Γιωργο αυτα συμβαινουν don't worry!
Εγω τσαντιστικα με τους βλ@κες στην γενικη ταχυδρομικη που αλλα τους λες και αλλα καταλαβαινουν :banghead :banghead :banghead
Εγω τσαντιστικα με τους βλ@κες στην γενικη ταχυδρομικη που αλλα τους λες και αλλα καταλαβαινουν :banghead :banghead :banghead
Το Ιασονας με Ο