Αυτές είναι οι Εταιρείες που μας τάιζαν άλογα και μουλάρια.

Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: 02 Απρ 2014, 15:20
9
Τοποθεσία: Πολίτης του κόσμου
Has thanked: 2205 times
Been thanked: 2875 times
Ηλικία: 40
Επικοινωνία:

Μήπως έχει ακουστεί πουθενά αν τα άλογα που χρησιμοποιούσαν ήταν... ιπποδρομιακά;; Γιατί, τώρα που το λέτε, θυμάμαι μετά από κάθε τοστ με παριζάκι να με πιάνει μια διάθεση να πάω στον... ιππόδρομο!
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4142
Εγγραφή: 08 Μάι 2012, 09:04
11
Τοποθεσία: Αθήνα
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times
Ηλικία: 47

Μάχο μην το λες, στα χωριά έτρωγαν αρνάκι, γίδα και σπάνια γουρούνια.
Αλλά τώρα αυτά τα αγαθά έχουν γίνει τόσο προσιτά που τα υπερκαταναλώνουμε.

Εγώ να δείτε τι έχω φάει στην Αγγλία ως φοιτητής όταν είχαν βγει οι τρελές αγελάδες!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 3663
Εγγραφή: 19 Νοέμ 2012, 14:34
11
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2604 times
Ηλικία: 30

Και ο Δημητρης ειχει δικιο αλλα και ο Μαχος.
Στα χωρια μπορει να ετρωγαν πολυ συχνα κρεας αλλα ηταν αγνο και επισης με τοση δουλεια που εριχναν ουσιαστικα το ειχαν αναγκη, τι να τους κανει η μελιτζανα οταν δουλευουν ενα 8ωρο την τσαπα;
Απο την αλλη ομως αυτο δεν δικαιολογει και εμας που μας "μπουκωνουν" και αγνωστου ποιοτητας κρεατα την ωρα που κανουμε και καθιστικη ζωη.

Ο παππους μου αν δεν ειχε κρεας στο τραπεζι δεν καθοταν να φαει ακομα και στα γεραματα που δεν του ειχαν μεινει και πολλα δοντια. Αν εβλεπε λααχανικα τσαντιζοταν και ελεγε "Αυτα να πατε να τα δωσετε στις κατσικες". Ο παππους μου (καπνοπαραγωγος-κουρεας του χωριου) πεθανε 92 χρονων και ορθιος!!!
Το Ιασονας με Ο
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 9900
Εγγραφή: 14 Ιουν 2010, 10:28
13
Τοποθεσία: [ Mering ]
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1189 times
Ηλικία: 49
Επικοινωνία:

Δε θα σχολιασω, γιατι απλα δεν εχω τι (κοσμιο) να πω..

Ο παστουρμας παντως γινεται απο βοδινο κρεας, ενω ο κανονικος ειναι απο καμηλα. Βρισκεις στην Αιγυπτο (ειδικα στην Αλεξανδρια), και αν φας μια φορα κανονικο παστουρμα, δε θα τον ακουμπησεις τον "εμπορικο" αλλη...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 6407
Εγγραφή: 04 Σεπ 2013, 14:12
10
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times
Ηλικία: 53

Στεφανε, παστουρμας Καμηλισιος, Βοδινος και Αλογισιος υπηρχε παντα στις αγορες στην Αθηνα, δεν ειναι κατι περιεργο.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ενημέρωση”