Αυτές είναι οι Εταιρείες που μας τάιζαν άλογα και μουλάρια.

Άβαταρ μέλους
macho
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 3931
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Has thanked: 12955 times
Been thanked: 9543 times
Ηλικία: 46

Re: Αυτές είναι οι Εταιρείες που μας τάιζαν άλογα και μουλάρ

Δημοσίευση από macho » πριν από 4 χρόνια

Τελευταία δημοσίευση της προηγούμενης σελίδας:

τα σουβλακια που καταβροχθιζουμε ολοι(και μη μου πει κανεις οτι δεν εχει φαει :!@#!)ειμαστε σιγουροι απο τι κρεας ειναι;
το κρεας απο μονο του ειναι αρκετα επιβαρυμενο με τοξινες.αν βαλεις αντιβιοτικα,τροφες κ.ο.κ.ειμαστε ολοι καταδικασμενοι.παλια και επειδη δεν προερχομαι απο καμμια πλουσια οικογενεια(αντιθετως η οικογενεια μου ειναι φτωχη),κρεας(κοκκινο) οικογενειακα τρωγαμε 1 φορα την εβδομαδα.προσωπικα δεν μου ελειπε,και ουτε και μου αρεσει(το μοσχαρι).απο την στιγμη που η διατροφη μας ματατοπιστηκε απο την υγιεινη μεσογειακη διατροφη(ψαρι,χορτα,ελαιολαδο,δημητριακα)στην ακρως ανθυγιεινη αμερικανικη διατροφη(κρεατα,βουτυρα,αναψυκτικα,γλυκα)μην μας εκπλησουν ορισμενα πραγματα.η πραγματικοτητα δυστυχως ειναι πολυ πιο σκληρη.
AΠΟΛΑΨΗ ΑΣΟΥΜΕ! :D


Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: πριν από 5 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: SOC bristrle, Semogue 2015 silvertip, KENT Infinity Silvertex, Merkur Progress
Τοποθεσία: Πολίτης του κόσμου
Has thanked: 2204 times
Been thanked: 2863 times
Ηλικία: 35
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από digibill » πριν από 4 χρόνια

Μήπως έχει ακουστεί πουθενά αν τα άλογα που χρησιμοποιούσαν ήταν... ιπποδρομιακά;; Γιατί, τώρα που το λέτε, θυμάμαι μετά από κάθε τοστ με παριζάκι να με πιάνει μια διάθεση να πάω στον... ιππόδρομο!

Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4160
Εγγραφή: πριν από 7 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: (αγαπημένος)
Αδελφότητα Open Comb
Γουρουνοπίνελα
Synergy σαπούνια (που να ήξερα ο άμοιρος τότε)
Τοποθεσία: Αθήνα
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1794 times
Ηλικία: 43

Δημοσίευση από dimitris » πριν από 4 χρόνια

Μάχο μην το λες, στα χωριά έτρωγαν αρνάκι, γίδα και σπάνια γουρούνια.
Αλλά τώρα αυτά τα αγαθά έχουν γίνει τόσο προσιτά που τα υπερκαταναλώνουμε.

Εγώ να δείτε τι έχω φάει στην Αγγλία ως φοιτητής όταν είχαν βγει οι τρελές αγελάδες!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ

Άβαταρ μέλους
Iasonas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 3663
Εγγραφή: πριν από 7 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: Sharp Objects...
Has thanked: 830 times
Been thanked: 2580 times
Ηλικία: 25

Δημοσίευση από Iasonas » πριν από 4 χρόνια

Και ο Δημητρης ειχει δικιο αλλα και ο Μαχος.
Στα χωρια μπορει να ετρωγαν πολυ συχνα κρεας αλλα ηταν αγνο και επισης με τοση δουλεια που εριχναν ουσιαστικα το ειχαν αναγκη, τι να τους κανει η μελιτζανα οταν δουλευουν ενα 8ωρο την τσαπα;
Απο την αλλη ομως αυτο δεν δικαιολογει και εμας που μας "μπουκωνουν" και αγνωστου ποιοτητας κρεατα την ωρα που κανουμε και καθιστικη ζωη.

Ο παππους μου αν δεν ειχε κρεας στο τραπεζι δεν καθοταν να φαει ακομα και στα γεραματα που δεν του ειχαν μεινει και πολλα δοντια. Αν εβλεπε λααχανικα τσαντιζοταν και ελεγε "Αυτα να πατε να τα δωσετε στις κατσικες". Ο παππους μου (καπνοπαραγωγος-κουρεας του χωριου) πεθανε 92 χρονων και ορθιος!!!
Το Ιασονας με Ο

Άβαταρ μέλους
Stefanos
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 9896
Εγγραφή: πριν από 9 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: You must be kiddin'...
Τοποθεσία: [ Mering ]
Has thanked: 207 times
Been thanked: 1111 times
Ηλικία: 44
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stefanos » πριν από 4 χρόνια

Δε θα σχολιασω, γιατι απλα δεν εχω τι (κοσμιο) να πω..

Ο παστουρμας παντως γινεται απο βοδινο κρεας, ενω ο κανονικος ειναι απο καμηλα. Βρισκεις στην Αιγυπτο (ειδικα στην Αλεξανδρια), και αν φας μια φορα κανονικο παστουρμα, δε θα τον ακουμπησεις τον "εμπορικο" αλλη...
Εικόνα


Άβαταρ μέλους
herco
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 5525
Εγγραφή: πριν από 6 χρόνια
Has thanked: 9504 times
Been thanked: 9882 times
Ηλικία: 48

Δημοσίευση από herco » πριν από 4 χρόνια

Στεφανε, παστουρμας Καμηλισιος, Βοδινος και Αλογισιος υπηρχε παντα στις αγορες στην Αθηνα, δεν ειναι κατι περιεργο.
Εικόνα


Απάντηση

Επιστροφή στο “Ενημέρωση”