Σελίδα 1 από 2

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2013, 12:07
από boltsis
H αλήθεια είναι ότι μοιάζει όντως με εκρηκτική ύλη :lachtot !Η ακόμη έπρεπε να τους πει ο φίλος σου ότι το σαπούνι αυτό είναι εκρηκτικά δυνατό για τη τιμή του :bigsmilie !!

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 31 Οκτ 2013, 12:18
από ch2700
Ειναι αληθεια εκνευρηστικο αλλα ειναι ενας διεθνης κανονισμος που ισχυει παντου και ξεκινησε οπως ολα απο τις ΗΠΑ. Ειναι ισως απο τους λιγους ισως και ο μοναδικος διεθνης κανονισμος που τηρηται στην Ελλαδα. Ολοι οι αλλοι πανε απατοι οπως πχ το καπνισμα. Δεν εξεταζω εαν ειναι σωστοι η λαθος αλλα θα ελεγα το Ελλας το μεγαλειο σε ολες τις αλλες περιπτωσεις που μονο εμεις δεν τηρουμαι τον νομο.

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 01 Νοέ 2013, 21:18
από natnat
Δεν έπρεπε να πάρει στην χειραποσκευή του το σαπούνι. Θα έπρεπε να το βάλει σε μεγάλη βαλίτσα στο αμπάρι για σιγουριά...
Οτιδήποτε είναι πάνω από 100ml σε υγρά και δή εύφλεκτα ή υπό πίεση κόβονται, αλλά και γενικώς τα καλλυντικά δεν περνάνε εύκολα, πόσο μάλλον αν πέσεις σε στραβό.
Εμένα να φανταστείς μου κρατήσανε 1 φαρμακευτικό σαμπουάν και ένα αφρό ξυρίσματος πριν δύο χρόνια στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Και μου αφήσαν το AS που ήταν γεμάτο οινόπνευμα... Και φυσικά τίποτα πιο εκνευριστικό από μια ηλίθια υπάλληλο ελέγχου αποσκευών που βρίσκεται σε μια από τις κακές της μέρες. Εννοείται εκτελούν διαταγές, αλλά από ύφος και ευγένεια έσκιζε η λάμια.

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 01 Νοέ 2013, 23:37
από Stefanos
Μισο.. Του επετρεψαν τις λεπιδες αλλα οχι το Cella? :shocking :dash

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 02 Νοέ 2013, 06:59
από Giannis
Χθές το βράδυ 20.15 στη Σοφοκλέους που άφησα το αυτοκινητο για ενα τέταρτο. Σκοτάδι με τα μαγαζιά κλειστά σχεδόν ερημιά. Πινακίδες και πρόστιμο 80 Ευρώ. Ευτυχώς δεν έβγαλαν την πίσω γιατι ήταν μεσα σε πλαισιο απο την Karenta. Πιο πολύ με εκνεύρισε το γεγονός οτι θα ρήμαζαν το αυτοκίνητο.
Το πρόστιμο το καταλαβαίνω αλλά το να πάρει τις πινακίδες μεσα στη νύχτα μόνο και μόνο για να τρέχω δεν το κατάλαβα. Οταν λέω δεν υπήρχε ψυχή ακριβολογώ γιατι η αγορά και τα μαγαζιά είχαν κλείσει και πήγα να πάρω κάτι συγκεκριμένο απο την Κολοκοτρώνη που με περίμεναν.

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 02 Νοέ 2013, 07:53
από Ηλίας
Ήταν η σειρά σου Γιάννη. Ήσουν ο άτυχος της στιγμής. Δυστυχώς έχουμε περάσει και μεις απο κεί... Είσαι τυχερός που δε στο πήρε ο γερανός γιατί θα σου χρέωναν και τα μεταφορικά !

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 02 Νοέ 2013, 11:30
από Stefanos
Περισσοτερο θα ελεγα οτι το νημα ανηκει στη "Σουπα"... Συμφωνειτε για μια ενωση?

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 02 Νοέ 2013, 12:17
από vanm66
Προσωπική εμπειρία παρόμοια με του Γιάννη:
Παρασκευή (όπως θα δείτε παρακάτω, έχει σημασία η μέρα) πάω με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Mall, για να πάρω κανένα ψιλοπράγμα για τις κόρες μου μιας και πετούσα Σάββατο πρωί (με το γαλατάδικο, στις 5:30!!) πίσω στο νησί.
Παρκάρω γύρω στις 1:00 το μεσημέρι στον δρόμο κάτω από το Mall ο οποίος βγάζει στον παράλληλο της Αττικής Οδού. Να σημειώσω ότι ο δρόμος είναι δύο λωρίδων και η δεξιά λωρίδα είναι σχεδόν γεμάτη με παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία ουδόλως εμπόδιζαν την μικρή κυκλοφορία.
Γυρίζω να πάρω το αυτοκίνητο γύρω στις 2:20 και έχω πάρει, λίγη ώρα πριν, κλήση με αφαίρεση των πινακίδων, όπως και δύο-τρία άλλα αυτοκίνητα από τα είκοσι περίπου παρκαρισμένα.
Προσέξτε: ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με σήματα που το πιστοποιούσαν, Παρασκευή 2:20, δηλ. 10 λεπτά πριν τυπικά σχολάσουν για ΣΚ οι Δ.Υ. και τμήμα τροχαίας που με έγραψε το Τμήμα Κηφισιάς.
Τρέχω σφαίρα χωρίς πινακίδες να προλάβω να πάω στο τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς, χωρίς να ξέρω που βρίσκεται καν, πριν φύγει ο υπεύθυνος Αξιωματικός (αυτά κατόπιν τηλεφωνικής υπόδειξης από την Τροχαία), για να πάρω πίσω τις πινακίδες, το πρόστιμο ούτως ή άλλως θα το πλήρωνα.
Αφού με την ψυχή στο στόμα φτάνω και δεν προλαβαίνω τον υπεύθυνο αξιωματικό, εξηγώ την κατάσταση σε έναν νεότατο αστυνομικό, πιθανόν δόκιμο.
Και αρχίζει ο ακόλουθος διάλογος:
-"Ελάτε αύριο μιλήσετε με τον Αξιωματικό"
-"Μα, σας εξήγησα ότι πετάω τα ξημερώματα"
-"Τότε κάντε αίτηση να σας σταλούν οι πινακίδες υπηρεσιακά"
-"Δηλ.μου λέτε να αγοράσω το αυτοκίνητο, γιατί τόσο θα μου κοστίσει μέχρι να έρθουν "υπηρεσιακά" οι πινακίδες, αφού κάθε μέρα θα με χρεώνει η εταιρεία ενοικιάσεων"
Αφού λοιπόν κατάλαβα ότι δεν οδηγεί πουθενά ο "διάλογος", έβαλα κάτω το κεφάλι και σαν καλός υπήκοος και όχι πολίτης, έψαξα να βρω τρόπο, ούτε να ακυρώσω το ταξίδι της επιστροφής με αποτέλεσμα να μην πάω στη δουλειά μου (ελ.επαγγελματίας), ούτε να μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.
Τελικά πλήρωσα άλλες δύο ημέρες ενοίκιο του αυτοκινήτου (δηλαδή κάμποσα σαπούνια ξυρίσματος :megagrin ) και παρακάλεσα την εταιρεία ενοικιάσεων να πάει να πάρει πίσω τις πινακίδες.
Συμφωνώ ότι παρκάρισα παράνομα και συμφωνώ επίσης να πληρώσω το πρόστιμο, αλλά διαφωνώ με την τιμωρία της αφαίρεσης πινακίδων από ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, πράγμα που με επιβαρύνει πολλαπλάσια απ' ό,τι αν ήταν ιδιωτικό και κυρίως από την αντιμετώπισή μου από την πολιτεία. Να μην προσθέσω δε, την ώρα της βεβαίωσης της παράβασης (Παρασκευή μεσημέρι) η οποία σε συνδιασμό με την παντελή έλλειψη εμπόδισης της κυκλοφορίας (δίπλα μου περνούσαν δύο νταλίκες δίπλα-δίπλα) με βάζουν σε σκέψεις.
Σημειωτέον ότι έχω βγάλει φωτογραφίες του δρόμου όπου φαινόταν ότι δεν εμποδιζόταν η κυκλοφορία, των υπόλοιπων αυτοκινήτων που δεν είχαν πάρει κλήση, και κυρίως της αγνώριστης πινακίδας στάθμευσης γεμάτης από διαφημιστικά αυτοκόλλητα (εκεί δυστυχώς δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία η Τροχαία).
Αλλά πού να βρεις άκρη.
Κι ένα τελευταίο, ο γράφων είναι από τους θερμότερους υποστηρικτές της αστυνομίας γενικώς και ιδιαιτέρως όταν αυτή βάλλεται άδικα και εδώ και 29 χρόνια οδήγησης έχει πάρει κλήση στάθμευσης άλλη μία φορά μόνον.
Τα'πα και ξέσκασα!

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 02 Σεπ 2015, 18:08
από Stefanos
Επειδή είναι ελληνικό φαινόμενο..

Re: Ελλας το μεγαλειο σου!!!

Δημοσιεύτηκε: 02 Σεπ 2015, 20:16
από Tony
Χαχαχαχα πολύ καλό... :hellas3