Τελευταία δημοσίευση της προηγούμενης σελίδας:
Εγώ για παπούτσια χρησιμοποιώ κυρίως αθλητικά και από μάρκα προτιμώ την Asics. Κάποιοι λένε και για την Under Armour που έχει και καλές τιμές, είναι ανερχόμενη εταιρεία, αλλά δεν έχω άποψη. Για γενική χρήση θα έπαιρνα ένα π.χ. Asics Cumulus που το θεωρώ καλό μοντέλο, αλλά για λόγους οικονομίας θα το έψαχνα σε προσφορά ή παλιότερο μοντέλο.Για το ποδήλατο παίρνω αθλητικά τύπου trail γιατί δεν χαλάνε τα δόντια από τα πετάλια τη σκληρή τους σόλα. Τα Cumulus σε 5-6 μέρες το πολύ θα είχαν τρύπα στη σόλα.
Τώρα υπάρχουν τύποι παπουτσιών ανάλογα με το πως πατάει το πέλμα του καθενός. Ο ένας πατάει πολύ εσωτερικά (πλατυποδία), ο άλλος ουδέτερα και ο άλλος προς τα έξω (υπερπρηνισμός αν θυμάμαι καλά). Σε άλλα το πόδι μπαίνει λίγο πιο μέσα στη σόλα σε άλλα πιο ρηχά κλπ.
Σε μια σελίδα το εξηγεί με το αποτύπωμα υγρού ποδιού.
Έχω αγοράσει και trail adidas κανένα πρόβλημα, με ένα άλλο ζευγάρι της adidas, όχι αυτό με τον άσπρο πάτο, ένα πολύ πιο φτηνό με αφρώδη πάτο και οπές αερισμού μόνο που στεκόμουνα με πόναγαν τα πόδια πιθανολογώ από την κλίση που έπαιρνε το πόδι.