Το εν λόγω ξυριστικό σκουπίδι έπεσε στα χέρια μου, χάρισμα από έναν φίλο. Έχει ξαναναφερθεί στο παρελθόν αλλά δεν βρήκα κάποιο θέμα για αυτήν αλλά αφού κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά καλό θα είναι να υπάρχει κάτι. Δεν ξέρω αν θα επιχειρήσω να ξυριστώ κάποια στιγμή με αυτήν αλλά όποιος έχει κάποια εμπειρία ας την αναφέρει εδώ. Όταν έχω κάτι νεότερο θα επεξεργαστώ το θέμα προσθέτοντας τα νέα στοιχεία.
Και μια φωτογραφία λυμένη από άλλο χρήστη εδώ: http://up.picr.de/4708728.jpg
Θα συμφωνήσω με τον Απόστολο. Δοκίμασε την έστω για ένα πέρασμα. Έχε δίπλα και την κανονική σου μηχανή για το τελείωμα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Εννοείται βέβαια όχι με την λεπίδα που έχει μέσα.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Απόστολε ο αδερφός του φίλου μου διατηρεί κατάστημα ψιλικών κι έχει κάποια "περίεργα" είδη ξεχασμένα. Αν θα την δοκιμάσω είναι κάτι που ο χρόνος θα δείξει και φυσικά όχι με την λεπίδα που την συνοδεύει.
Στελιο, βαλτην διπλα σε μια αλλη μηχανη ασφαλειας, και θα καταλαβεις γιατι ΔΕΝ πρεπει να την χρησιμοποιησεις. Την εχεις, κρατησε την σφραγισμενη να θυμασαι τι επαιζε οταν ξεκινησες.. :megagrin
Για την ιστορια, το εργαλειο ειναι uuUUUAAAAAAAAAAH!! :dash
Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχει πέσει πολλές φορές στα χέρια μου υπάρχει σε μικροπωλητές παγκων και σε ένα μαγαζί με είδη κομμωτηρίου ΧΑΡΜΑΝΗΣ στην Σωκράτους την έχω πιάσει στα χέρια μου φαίνεται και όντως εστί σκοπουδικατασκευή-trash κινέζικη είναι. Έχω μια παρόμοια εγυπτιακή Lord Lord L122 http://www.razorslord.com/Packages/L122.asp" onclick="window.open(this.href);return false; αλλά αυτή είναι ανώτερη και σε κατασκευή-μηχανική και σε σχεδιασμό αρκετά καλή για τα λεφτά της. Μπορείς να την δοκιμάσεις να δεις τι παίζει.
Αυτή (alshabab) είναι μηχανή που βρήκα σε κυπριακό σουπερμαρκετ. Τη βρήκα με μαύρη μακριά λαβή αλλά και με κοντή. Την είδα από κοντά και είναι απλά μια λαμαρίνα που της έχουν δώσει το σχήμα μηχανής. H npv είναι εργαλείο μπροστά της :dash Πανάλαφρη χωρίς να εμπνέει ίχνος εμπιστοσύνης. Τιμή στα 3 ευρώ.
Είναι πανάλαφρη Άρη αφού την κεφαλή την "παίρνει ο αέρας"... Το μόνο κάπως βαρύ είναι η λαβή της αλλά δεν έχω ζυγαριά ακριβείας για να σας δώσω νούμερα.