Απο "σεβασμο" προς τους παλαιοτερους
Λογικα τοσο καιρο επρεπε να ειχαν ανοιξει για την 33C
Πριν μπω εγω εχει αναφερθει απο πολλους.
:bigsmilie
Merkur 34c - 34g
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Θα το γραψω εδω, μιας και νεο νημα δεν εχει νοημα.
Η Dovo ειχε σταματησει την παραγωγη επιχρυσων μηχανων οπως εχει ηδη αναφερθει αλλου. Οποια Progress βρεθει, ειναι πραγματικα συλλεκτικο κομματι. Αποτι φαινεται, η 34g βγηκε και παλι στην παραγωγη, μιας και εθεαθησαν αυτου του τυπου οι μηχανες στο λιμανι. Οποιος πιστος..
Mιας και προκειται στην ουσια για την ιδια μηχανη, αλλαξα αναλογα και τον τιτλο
Η Dovo ειχε σταματησει την παραγωγη επιχρυσων μηχανων οπως εχει ηδη αναφερθει αλλου. Οποια Progress βρεθει, ειναι πραγματικα συλλεκτικο κομματι. Αποτι φαινεται, η 34g βγηκε και παλι στην παραγωγη, μιας και εθεαθησαν αυτου του τυπου οι μηχανες στο λιμανι. Οποιος πιστος..
Mιας και προκειται στην ουσια για την ιδια μηχανη, αλλαξα αναλογα και τον τιτλο

- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
... :confusedProgress
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
:dash
Η μονη adjustable μηχανη σε παραγωγη!

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Α.. Ναι εχεις δικιο.. Και μετα ειναι και η Vision.. Βραχυκυκλωσα οταν ειδα το " :confused ", αφου η Progress βρισκεται σε παραγωγη εδω και 50 σχεδον χρονια..
:beah2 :megagrin
:beah2 :megagrin

- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Τώρα βραχυκύκλωσα και εγώ. Απο όσα ξέρω, 34G έχει σταματήσει. Η Progress παράγεται ακόμα, σωστά?Stefanos έγραψε:Θα το γραψω εδω, μιας και νεο νημα δεν εχει νοημα.
Εννοείς επίχρυση Progress?
Αν ναι, αφου υπάρχει νήμα για αυτην.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
(Ο.Ε.)
(Ο.Ε.)
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Επικοινωνία:
Γενικα οι επιχρυσες ειχαν σταματησει. Εννοω επιχρυση Progress, συγγνωμη, εχεις δικιο δεν διευκρινησα. Οι "απλες" συνεχιζουν να παραγονται. H 34g και αυτη ειχε σταματησει να παραγεται. Εδω ομως βλεπω μια πανω στη νεα συσκευασια της Dovo. Και ο τυπος δηλωνει οτι εχει αλλες 19! Οποτε δεν ειναι παλιο stock με την καμμια. Οι 34g ειχαν σταματησει να παραγονται εδω και 2 χρονια περιπου, ισως πιο πολυ. Η συσκευασια αυτη ειναι ενα χρονο στην κυκλοφορια. Οποτε μιλαμε μαλλον για νεα παραγωγη...

- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Μετά από μία εβδομάδα καθημερινής χρήσης της 34c, είπα να κάνω μία συγκριτική αξιολόγηση μεταξύ της 34c και της εξίσου δημοφιλούς EJ 89.
Και οι δύο μηχανές εφοδιάστηκαν με καινούργιες λεπίδες Astra Superior Platinum. Τα γένια 1,5 ημέρας. Δύο περάσματα, το ένα WTG και το δεύτερο ATG. Η δεξιά πλευρά του προσώπου με 34c και η αριστερή με την EJ89. Σημειώνεται ότι τα γένια μου, χωρίς να είναι κάτι extreme, είναι αρκετά σκληρά και πυκνά.
Λοιπόν, η άποψη που διαμόρφωσα είναι η εξής:
- Σαν αποτέλεσμα ξυρίσματος οι δύο μηχανές είναι ισοδύναμες, τόσο στο πρώτο πέρασμα όσο και στο δεύτερο. Είναι η 34c μία ιδέα επιθετικότερη; Μπορεί ναι, αλλά χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
- Ως αίσθηση στο ξύρισμα, προσωπικά, μου άρεσε περισσότερο της 34c, αλλά και οι δύο προσφέρουν "βελούδινη" αίσθηση!
- Εργονομικά, στο χέρι μου κάθεται καλύτερα η 34c, χωρίς όμως να έχει κάτι άσχημο η EJ89. Ίσως βέβαια να φταίει ότι δεν έχω την έκδοση της EJ89 με τις γραμμές στη λαβή.
- Σε ποιότητα φινιρίσματος η EJ89 υπερέχει.
- Και οι δύο μηχανές προσφέρουν την ίδια ασφάλεια στο ξύρισμα, δηλαδή θέλει προσπάθεια για να κοπείς.
Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μία, μάλλον θα διάλεγα (με μεγάλη στεναχώρια) την 34c. Αλλά ευτυχώς μπορώ να έχω και τις δύο!
Και οι δύο μηχανές εφοδιάστηκαν με καινούργιες λεπίδες Astra Superior Platinum. Τα γένια 1,5 ημέρας. Δύο περάσματα, το ένα WTG και το δεύτερο ATG. Η δεξιά πλευρά του προσώπου με 34c και η αριστερή με την EJ89. Σημειώνεται ότι τα γένια μου, χωρίς να είναι κάτι extreme, είναι αρκετά σκληρά και πυκνά.
Λοιπόν, η άποψη που διαμόρφωσα είναι η εξής:
- Σαν αποτέλεσμα ξυρίσματος οι δύο μηχανές είναι ισοδύναμες, τόσο στο πρώτο πέρασμα όσο και στο δεύτερο. Είναι η 34c μία ιδέα επιθετικότερη; Μπορεί ναι, αλλά χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
- Ως αίσθηση στο ξύρισμα, προσωπικά, μου άρεσε περισσότερο της 34c, αλλά και οι δύο προσφέρουν "βελούδινη" αίσθηση!
- Εργονομικά, στο χέρι μου κάθεται καλύτερα η 34c, χωρίς όμως να έχει κάτι άσχημο η EJ89. Ίσως βέβαια να φταίει ότι δεν έχω την έκδοση της EJ89 με τις γραμμές στη λαβή.
- Σε ποιότητα φινιρίσματος η EJ89 υπερέχει.
- Και οι δύο μηχανές προσφέρουν την ίδια ασφάλεια στο ξύρισμα, δηλαδή θέλει προσπάθεια για να κοπείς.
Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο μία, μάλλον θα διάλεγα (με μεγάλη στεναχώρια) την 34c. Αλλά ευτυχώς μπορώ να έχω και τις δύο!
Χάρης
Συμφωνώ απόλυτα με όλα τα συμπεράσματα της δοκιμής του Χάρη.
Το 34C είναι και πιό επιθετικό, και έχει/προσφέρει καλύτερο κράτημα στο χέρι κ' ισορροπία, όντως έχει χειρότερο φινίρισμα, και στο τέλος κι εγώ θα προτιμούσα από τα 2 αυτό (ξεκάθαρα)...
Το 34C είναι και πιό επιθετικό, και έχει/προσφέρει καλύτερο κράτημα στο χέρι κ' ισορροπία, όντως έχει χειρότερο φινίρισμα, και στο τέλος κι εγώ θα προτιμούσα από τα 2 αυτό (ξεκάθαρα)...