Σελίδα 1 από 18

Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιού 2011, 18:23
από boltsis
Λοιπόν μιας και είχα εχθές ένα επιτυχημένο ξύρισμα είπα να ανεβάσω ένα βιντεάκι με straight razor. Πολλές φορές έχω τραβήξει video το ξύρισμά μου ώστε αργότερα να βλέπω τα λάθη μου.Προσπαθώ πάντα να κάνω τα περάσματα του κυρίου που μπορείτε να δείτε εδώ http://www.shavemyface.com/downloads/Th ... -Shave.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;.Έχω περίεργη φορά των γενιών όπου κυρίως στο λαιμό ξεκινάνε τα γένια πρός το πρόσωπο και μετά αλλάζουνε φορά.Επίσης κάτω απο τη γνάθο μου η φορά των γενιών μου είναι προς τα αυτιά πράγμα και αυτό πολύ δύσκολο πιστεύω.
Κανονικά θα έπρεπε να είχα ξυριστεί πριν 2 μέρες αλλά περίμενα μήπως έρθει ένα ξυράφι που περιμένω, έτσι δε μπορούσα να περιμένω άλλο καθώς έπρεπε να δοκιμάσω και το Dubl Duck που το φοβόμουνα λόγω της έντονης γωνίας που κάνει η μύτη του.Στο αριστερό μάγουλό μου μπορείτε να δείτε τα "παράσημά" μου απο το Dovo μου και ένα πολύ μικρό απο το Spartacus.
Σίγουρα έχω κάνει λάθη αλλά πρώτον είχα το νού μοιυ με το video και δεύτερον τη γωνία του ξυραφιού μου μη με κόψει.Ευτυχώς παραλίγο έχοντας ένα μικρό ανεπαίσθητο κοψιματάκι.Ηθελα να βάλω μουσική αλλά το άφησα να δείτε πως "κελαηδάει" το ξυράφι και επίσης να δείτε ακόμη και στο περίεργο τέταρτο πέρασμά μου πως ακούγονται μερικά περίεργα γένια που έχουνε παραμείνει.

[youtube][/youtube]

Ελπίζω να βοήθησα μερικούς που ασχολούνται η που θέλουν να ασχοληθούν με straight razor.Δεν είμαι έμπειρος, ασχολούμαι με straight razor καποιους μήνες αλλά ξυριζόμουνα καιρό με σαβέτα!Ακούω σχολιά σας και τυχόν παρατηρήσεις!

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιού 2011, 20:15
από Slur
Μπράβο boltsis!
Το πρώτο straight shaving βιντεάκι του φόρουμ.
Πολύ ωραίο!!!

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιού 2011, 21:08
από Apostolos
Ηλία μπράβο σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!
Δεν είναι μόνο το πρώτο βιντεάκι straight του forum, αλλά γενικά το πρώτο βίντεο κλασσικού και παραδοσιακού ξυρίσματος, και αν δεν κάνω λάθος γενικά το πρώτο Ελληνικό Video wet shaving.
Από την άλλη μου άρεσε πολύ που δεν ωραιοποίησες την διαδικασία, ούτε έβαλες μαγκιά αλλά το παρουσίασες όπως ακριβώς είναι, με τις δυσκολίες που έχει.
Τεχνικά νομίζω ότι είσαι άρτιος, οι λαβές σου και το κράτημα σου μοιάζουν πολύ με τις δικές μου.
Το τέταρτο πέρασμα με μαχαίρι, είναι πολύ δύσκολο, αλλά τα κατάφερες πολύ καλά και νομίζω είχες εξαιρετικό βάθος.
Καλά έκανες και δεν έβαλες μουσική, οι ήχοι παίζουν το ρόλο τους και μας βάζουν στο κλίμα καλύτερα. Επίσης πολύ καλός χρόνος για τέσσερα περάσματα.
Και πάλι συγχαρητήρια!

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιού 2011, 12:33
από iogi
Ωραίος Ηλία! Well done! :clap1 :thumbsup :cool4

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιού 2011, 12:50
από Δορυφέρων
Καις εις ανωτερα !
Καλυτερα που δεν εβαλες μουσικη και ουτε να βαζεις,χανουμε ηχο ξυρισματος και μας αποσπα την προσοχη
Εαν θες ενας φιλος/φιλη να τραβαει τα πλαϊνα ωστε να φαινεται το πατημα του ξυραφιου
Επισης καλο ηταν που δεν μιλαγες γιατι στα πιο πολλα μας κουραζουν με φιλολογιες και χανουμε την ουσια
Καλυτερα ετσι,ευγε !

[marquee]:gr[/marquee]

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 02 Ιού 2011, 13:05
από boltsis
Ευχαριστώ παιδιά, ευχαριστώ πολύ!Δεν ένιωθα και καλά να βγάλω τη σκατόφατσά μου στο youtube καθώς και δεν έχει ανεβάσει και κανένα άλλος εδώ μέσα παρόμοιο video.Είπα έτσι και αλλιώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα δημοσιότητας και αν είναι ας κάνω εγώ την αρχή πρώτα!Να ξέρετε πάντως ότι μπορείτε να ανεβάσετε video στο youtube και να το βάλετε να το βλέπουνε μόνο όσοι είναι μέλη εδώ μέσα και όχι να το βλεπει όλος ο κόσμος.Εγώ το έχω ανοιχτό αλλά αν δω κατι που δε μου αρέσει θα το αφήσω να το βλέπουνε εδω μέσα μόνο τα μέλη.Αυτός ήτανε και ο σκοπός μου άλλωστε , να κάνω ένα βιντεάκι που αντιπροσωπεύει τις κύριες φορές των περασμάτων σε ένα ξύρισμα πράγμα που πολύ δύσκολα έχω δει σε άλλο video.Oι περισσότεροι κάνουν ένα απλό πέρασμα και δε δείχνουν τίποτα άλλο.Εγώ προσπάθησα να τα δείξω όλα, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι και καλύτεροι αλλά προσπάθησα.
Δεν έχω να επιδείξω κάτι ούτε και το παίζω έμπειρος.Απλά μου αρέσει να βοηθώ και εγώ με το τρόπο μου όσο μπορώ στο forum!

@Απόστολε το ξυράφι ήτανε καλό σε βάθος αλλά έχω διακρίνει και βαθύτερα ξυρίσματα.Αλλά όπως είπανε στις προάλλες και άλλα μέλη το βασικότερο για μένα είναι να κόβει πολύ καλά αλλά γλυκά και απροβλημάτιστα καθώς μετά απο μερικές ώρες διακρίνεις να σκαλώνουν πάλι τα γένια σου!

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιού 2011, 13:19
από boltsis
Αυτό είναι το video του ξυρίσματός μου με το Thomas Turner & Co που το ακονισμά του είχε αναλάβει το μέλος slur!Κόβει άριστα και μπορώ να πω ότι έκοβε πιο άνετα απο το Dubl Duck που φαίνεται και στο παραπάνω video.

[youtube][/youtube]

Καλά τον χοντρούλη "geofatboy" τον έχω για πλάκα :xp1

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιού 2011, 13:34
από Δημήτρης
Πωπω, δεν το ειχα πάρει χαμπάρι το πρώτο, ήταν μέσα στην εξεταστική! Μπράβο Ηλία, έγραψες!

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιού 2011, 14:21
από iogi
Ξανα-ωραίος Ηλία! :megagrin

Re: Video ξυρίσματα με straight razor

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιού 2011, 14:57
από Apostolos
Ηλία θα το δώ προσεκτικά το ΣΚ, για να σχολιάσω. Σαν μια πρώτη εικόνα εξαιρετικό. Μπράβο ακόμη μια φορά. Σίγουρα θα αποτελέσει εφαλτήριο για πολλούς να μπουν στο straight.