Sorry Άλεξ. Διόρθωσα το link.Αλέξουρος έγραψε:...Τι λάθος; Στο link που έδωσες δε βλέπω να αναφέρει κάποιος τις Derby Extra.
Το ξύρισμα της ημέρας: 20.02.2011-26.02.2011
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Βύρωνα σου δείχνω ένα βιντεάκι που είναι γνωστό στο φόρουμ, το έχει ξαναβάλει ο Άρης νομίζω, και δείχνει πως να κάνεις αφρό με ένα σαπούνι γλυκερίνης. Το συγκεκριμένο είναι Mama Bears αλλά συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο και το Col Conk που είχα.Byronas έγραψε: Το Col Conk δεν έλεγε να κάνει αφρό της προκοπής αλλά παρόλα αυτά άρχισα το lathering, ... :dash
Πρόσεξε ότι θέλει λίγο ζεστό νερό για να λιώσει, μετά το μαζεύεις, και μετά ξανά λίγο νερό στο μπολ.
Ο αφρός που κάνει είναι τέλειος.
[youtube][/youtube]
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Λαβη Omega
Gillette GII σταθερη κεφαλη,2 περασματα
VP silver αγριοχοιρος
Proraso soap Green
Florena balsam
Το Proraso οντως σαν να "καιει" λιγο,θυμιζει αναλογη καραμελα.
Δεν με βολεψε στο μπολ αν και με πινελο αγριοχοιρου κι ετσι εκανα face lathering.
Το balsam πολυ λεπτο διακριτικο.
Καθολου ερεθισμος.
Πρεπει να δουλεψω κι αλλο στα πλαϊνα απο διαφορετικες γωνιες.
Gillette GII σταθερη κεφαλη,2 περασματα
VP silver αγριοχοιρος
Proraso soap Green
Florena balsam
Το Proraso οντως σαν να "καιει" λιγο,θυμιζει αναλογη καραμελα.
Δεν με βολεψε στο μπολ αν και με πινελο αγριοχοιρου κι ετσι εκανα face lathering.
Το balsam πολυ λεπτο διακριτικο.
Καθολου ερεθισμος.
Πρεπει να δουλεψω κι αλλο στα πλαϊνα απο διαφορετικες γωνιες.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Tωρα μολις..
* Calani Iberische Sonne RS
* Skunky
* Mühle R106
* Lord Cool SS (1)
* UdV for Men ASL
* Calani Iberische Sonne RS
* Skunky
* Mühle R106
* Lord Cool SS (1)
* UdV for Men ASL

- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Σαπούνι KENT
Πινέλο ασβός-χελώνα
Ξυριστική μηχανή ασφαλείας Merkur 34c HD
Φρέσκια λεπίδα Personna Platinum
After shave Gibellini
Επιτρέψτε μου να γράψω μερικά βιαστικά συμπεράσματα, παρόλο που οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντοτε πιθανό να ανατραπούν στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος με τη λεπίδα Personna. Κόβει πολύ καλύτερα από Astra SP και ταυτόχρονα κάνει πιο απαλό ξύρισμα στο δέρμα μου. Συγχωρεί τα πάντα, αλλά κόβει πολύ καλά. Δεν κόβει όπως οι Derby και οι Astra Keramik, αλλά είναι κοντά σε αυτές, τουλάχιστον αυτό δείχνει το πρώτο ξύρισμα. Αλλά κάνει πολύ πιο απαλό ξύρισμα, ξαναλέω καλύτερο από τις Astra SP.
Κάποια στιγμή έκανα άτσαλη κίνηση, κόλλησε το ξυράφι σε δέρμα που δεν είχε αρκετό σαπούνι και δεν ήταν καλά τεντωμένο, αλλά δεν έγινε καν ερεθισμός. Ακόμα κοιτάω το δέρμα κι απορώ πώς τη γλίτωσε. Πήρα κόντρα ή σχεδόν κόντρα δύσκολα σημεία κάτω από το σαγόνι και δεν έγινε κανένας ερεθισμός.
Η Personna δεν παίρνει τα πάντα με τη μία, όπως οι Bic Astor στην πρώτη χρήση ή οι Derby Extra και οι Astra Keramik, αλλά στο δεύτερο πέρασμα δε μένει τίποτα. Ακόμα και σε επιθετικά ξυρίσματα (5 περάσματα έκανα, τα τελευταία 2 στις 120-180°) ξυρίζει με την ίδια απαλότητα (αλλά πιο βαθύ ξύρισμα) όπως θα ξύριζε άλλη λεπίδα XTG.
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εκτιμώ το KENT. Φοβερό σαπούνι. Με το πινέλο ασβού κάνει πλούσιο αφρό γρήγορα. Το πινέλο έχει πολύ καλή αίσθηση (σταμάτησε να τσιμπάει όπως στην αρχή), αλλά σήμερα μου έμεινε στο χέρι η βάση του στο τελευταίο ξύρισμα. Θέλει κόλλημα. Το ίδιο έπαθε το σαββατοκύριακό το πινέλο αγριόχοιρου (το κόλλησα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα), όταν το έξυνα για να φύγει το σκασμένο βερνίκι.
Πινέλο ασβός-χελώνα
Ξυριστική μηχανή ασφαλείας Merkur 34c HD
Φρέσκια λεπίδα Personna Platinum
After shave Gibellini
Επιτρέψτε μου να γράψω μερικά βιαστικά συμπεράσματα, παρόλο που οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντοτε πιθανό να ανατραπούν στο μέλλον. Είμαι ενθουσιασμένος με τη λεπίδα Personna. Κόβει πολύ καλύτερα από Astra SP και ταυτόχρονα κάνει πιο απαλό ξύρισμα στο δέρμα μου. Συγχωρεί τα πάντα, αλλά κόβει πολύ καλά. Δεν κόβει όπως οι Derby και οι Astra Keramik, αλλά είναι κοντά σε αυτές, τουλάχιστον αυτό δείχνει το πρώτο ξύρισμα. Αλλά κάνει πολύ πιο απαλό ξύρισμα, ξαναλέω καλύτερο από τις Astra SP.
Κάποια στιγμή έκανα άτσαλη κίνηση, κόλλησε το ξυράφι σε δέρμα που δεν είχε αρκετό σαπούνι και δεν ήταν καλά τεντωμένο, αλλά δεν έγινε καν ερεθισμός. Ακόμα κοιτάω το δέρμα κι απορώ πώς τη γλίτωσε. Πήρα κόντρα ή σχεδόν κόντρα δύσκολα σημεία κάτω από το σαγόνι και δεν έγινε κανένας ερεθισμός.
Η Personna δεν παίρνει τα πάντα με τη μία, όπως οι Bic Astor στην πρώτη χρήση ή οι Derby Extra και οι Astra Keramik, αλλά στο δεύτερο πέρασμα δε μένει τίποτα. Ακόμα και σε επιθετικά ξυρίσματα (5 περάσματα έκανα, τα τελευταία 2 στις 120-180°) ξυρίζει με την ίδια απαλότητα (αλλά πιο βαθύ ξύρισμα) όπως θα ξύριζε άλλη λεπίδα XTG.
Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο εκτιμώ το KENT. Φοβερό σαπούνι. Με το πινέλο ασβού κάνει πλούσιο αφρό γρήγορα. Το πινέλο έχει πολύ καλή αίσθηση (σταμάτησε να τσιμπάει όπως στην αρχή), αλλά σήμερα μου έμεινε στο χέρι η βάση του στο τελευταίο ξύρισμα. Θέλει κόλλημα. Το ίδιο έπαθε το σαββατοκύριακό το πινέλο αγριόχοιρου (το κόλλησα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα), όταν το έξυνα για να φύγει το σκασμένο βερνίκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλέξουρος την 22 Φεβ 2011, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Μάλλον για εκεί πάω Δημήτρη, αλλά είναι η πρώτη εντύπωση. Δεν μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου, αφού το ξύρισμα είναι από τα καλύτερα που έχω κάνει. Θα δούμε στο μέλλον, αν θα διατηρηθεί η καλή εντύπωση.
Ξέχασα να πω ότι πέρασα εσκεμμένα επιθετικά και πολλές φορές το δέρμα δίπλα στη μύτη για να δω αν θα ερεθιστεί, αλλά δεν... Μου έχει μείνει η περιέργεια από τη μέρα που χρησιμοποίησα το Σπλέντιτ.
Ξέχασα να πω ότι πέρασα εσκεμμένα επιθετικά και πολλές φορές το δέρμα δίπλα στη μύτη για να δω αν θα ερεθιστεί, αλλά δεν... Μου έχει μείνει η περιέργεια από τη μέρα που χρησιμοποίησα το Σπλέντιτ.
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
Να, δες τι έλεγα κι εγώ την πρώτη φορά!
http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... t=40#p6590" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... t=40#p6590" onclick="window.open(this.href);return false;