Floid (Suave)

Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 34 times
Been thanked: 49 times

Εικόνα

Σημερα παρελαβα κατοπιν ανταλλαγης με μελος την παραπανω λοσιον.

Το συγκεκριμενο προιον εχει προελευση Ισπανιας κ βγαινει μαζι με την Floid Vigoroso (η τελευταια ακριβως ιδια εμφανιση αλλα με ελαφρως περισσοτερη μενθολη)

Το αρωμα της αρκετα εντονο, θα ελεγα βαρυ-αριστοκρατικο. Μου θυμισε κατι αρωματα που φοραγαν οι Αραβες οταν σπουδαζα στην Αγγλια πριν αρκετα πλεον χρονια. Θα το περιεγραφα σαν αρωμα απο γλυκο εκλεπτισμενο ποτο.

Οπωσδηποτε για χειμωνα ειναι must αλλα σιγουρα απο τα τελη Απριλιου πρεπει να αποσυρεται για την καλοκαιρινη σεζον :megagrin .

Μετα το ξυρισμα η εφαρμογη αφηνει το δερμα σφιχτο και αρωματισμενο για αρκετη ωρα χωρις πολυ εντονο καψιμο.(εδω παιζει ρολο να εχει γινει κ ενα σωστο ξυρισμα).

Απο τιμη δεν γνωριζω καθως οπως προειπα ηταν προιον ανταλλαγης, αλλα σιγουρα το προτεινω για δοκιμη απο ολους τους "αλκοολικους" του φορουμ (εννοωντας τα παιδια που χρησιμοποιουν λοσιον).

Τελος να αναφερω οτι FLOID παραγει και η Ιταλια αλλα το μπουκαλακι ειναι καπως πιο διαφορετικο με μια πιο ανοιχτου χρωματος πορτοκαλι λοσιον. Το αρωμα της τελευταιας δεν το γνωριζω αλλα σιγουρα δεν μοιαζει με της Ισπανικης.
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
NavalArchitect

Τα Floid έχουν ως εξής:

- Ιταλικό κανονικό, 400μλ μπουκάλι, αυτό που πουλάνε οι Connaught και Shaving.ie.

- Ιταλικό μπλέ, 400μλ μπουκάλι, σταμάτησε η παραγωγή του πέρυσι, το βρίσκεις ακόμη όμως σε μερικούς vendors.

- Ισπανικό Suave, στο μπουκάλι που έδειξε ο Άρης.

Εικόνα

Εικόνα

- Ισπανικό Vigorosso, πιό δυνατό σε μέντα από το Suave, σε ίδιο μπουκάλι σαν αυτό που έδειξε ο Άρης - απλά γράφει Vigorosso μπροστά (σε άλλο χρώμα) αντί για Suave.

- Ισπανικό μπλέ, διαθέσιμο παντού σχεδόν στην Ισπανία (φαρμακεία κλπ.)

Εικόνα
Floid Blue (Spanish), φωτό του μέλους 'izanur' απ'το Ισπανικό φόρουμ AfeitadoClasico.com

Επίσης υπάρχει το κανονικό Ισπανικό σε μεγάλο μπουκάλι, 400μλ, αυτό είναι 'Special Edition' (κάτι σαν vintage). Το πουλούσε ο Juan του Gifts&Care στα μέσα του '11, αλλά δεν ξέρω αν το έχει ακόμη διαθέσιμο. Έχω ένα μπουκάλι αλλά δεν έχω καν ανοίξει τη συσκευασία του bubble wrap που έχει, οπότε δυστυχώς δεν έχω φωτό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Aris έγραψε:Τελος να αναφερω οτι FLOID παραγει και η Ιταλια αλλα το μπουκαλακι ειναι καπως πιο διαφορετικο με μια πιο ανοιχτου χρωματος πορτοκαλι λοσιον. Το αρωμα της τελευταιας δεν το γνωριζω αλλα σιγουρα δεν μοιαζει με της Ισπανικης.

Το Ιταλικό κίτρινο Floid Άρη παραλίγο να το αγοράσω όταν ήμουν στην Ιταλία. Το αγόρασα δηλαδή, και την επόμενη μέρα πήγα και το άλλαξα γιατί δεν μου άρεσε.
Έχει το ίδιο, ανυπόφορο κατά τη γνώμη μου, άρωμα με το Ισπανικό αλλά πιο ελαφρύ.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15

- Ισπανικό μπλέ, διαθέσιμο παντού σχεδόν στην Ισπανία (φαρμακεία κλπ.)
Αυτο τι παιζει σαν αρωμα Κων/νε; κατι διαφορετικο;
My Ammo
NavalArchitect

Φίλε δεν το έχω, οπότε δε γνωρίζω.

Μήπως όμως είχα δει μια φωτό ξυρίσματος του ΣτεφοΑπόστολου (χαχαχα) που το έχει? Δεν είμαι σίγουρος... Καλά, αν ένας απ'τους δυό τους το έχει, θα βγει και θα το πει. (τους μπερδεύω ακόμη ρε γαμώτο)

Ένας φίλος απ'το AfeitadoClasico.com μου'χε πει κάποτε να μου στείλει, του το'χα ζητήσει εγώ δηλαδή. Τότε η αφορμή ήταν τα προιόντα La Toja Manantiales τα οποία δεν υπήρχαν πουθενά, ούτε στο Gifts & Care ούτε αλλού. Τα'παιρνες μόνο από το site της La Toja Manantiales στην Ισπανία, ή φυσικά από τα 3-4 ίδια μαγαζιά που έχουν εκεί.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
14
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Δικια μου ηταν... Και ηταν ενα παιχνιδι με το "Gimp!" :megagrin

Ε. οχι και μας μπερδευεις! Ο Αποστολος μενει Ελλαδα, εγω Γερμανια.

Φαντασου το νικ μου να ηταν "Λακης" δλδ, τι βραχυκυκλωμα θα ετρωγες δλδ.. :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15

NavalArchitect έγραψε:Τότε η αφορμή ήταν τα προιόντα La Toja Manantiales τα οποία δεν υπήρχαν πουθενά, ούτε στο Gifts & Care ούτε αλλού. Τα'παιρνες μόνο από το site της La Toja Manantiales στην Ισπανία, ή φυσικά από τα 3-4 ίδια μαγαζιά που έχουν εκεί.
Tωρα ομως να πουμε οτι στην Ισπανια σχεδον σε καθε σουπερ μαρκετ βρισκεις La Toja προιοντα.

Επισης στα El Corte Ingles βρισκεις ολα τα ξυριστικα της La Toja και της FLOID.
My Ammo
NavalArchitect

Aris έγραψε:Tωρα ομως να πουμε οτι στην Ισπανια σχεδον σε καθε σουπερ μαρκετ βρισκεις La Toja προιοντα.
Όχι, αυτό που λες εσύ είναι το κανονικό (η κανονική σειρά) της La Toja. Αυτή ήταν πάντα ευρέως διαθέσιμη στα σούπερ μάρκετ εκεί.

Εγώ έλεγα για την άλλη σειρά, την Manantiales.

http://www.latoja.com/manantiales/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
15

μμμμ δεν ηξερα οτι εχει διαφορα

σωστη η τοποθετηση σου
My Ammo
dgn
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 21 times
Been thanked: 18 times

NavalArchitect έγραψε:Τα Floid έχουν ως εξής:

- Ιταλικό κανονικό, 400μλ μπουκάλι, αυτό που πουλάνε οι Connaught και Shaving.ie.

- Ισπανικό Suave, στο μπουκάλι που έδειξε ο Άρης.
Ο Connaught στο Site έχει την εικόνα από το original Ιταλικό αλλά αναφέρει ότι κατασκευάζεται στην Ισπανία.
O Shaving.ie με το ίδιο μπουκάλι στο site λέει οτι κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Any ideas?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”