Floid (Suave)

NavalArchitect

Δεν ξέρω, αλλά αν θες μπορώ να ρωτήσω αλλού και να μάθουμε...
NavalArchitect

Ρώτησα και η απάντηση που πήρα είναι η εξής:

Φτιαχνόντουσαν και τα δύο στην Ιταλία, μιλάμε τώρα για το Ιταλικό Μπλέ 400 μλ. που υποτίθεται έχει διακοπεί η παραγωγή του, αλλά και για το Ιταλικό Κανονικό, μπεζ/καφέ 400 μλ.

Αυτά, όπως μου λένε, έχουν διακοπεί και τα δύο. Ο άνθρωπος που μου το λέει αυτό πιστεύει προσωπικά πως μάλλον αυτό δεν πολυισχύει, αφού τα βρίσκεις ακόμη και τα δύο σε διάφορους vendors (ο ίδιος έχει στοκάρει 5-6 Μπλέ τετρακοσάρια, κάνα δυό κανονικά τετρακοσάρια, και σίγουρα ένα ή δύο σπέσιαλ τετρακοσάρια που του είχα σφυρίξει απ'το Gigts & Care) και μάλιστα απ'ό,τι μου λέει, τώρα γράφουν επάνω Made In Spain.

Έχει το Μπλε τετρακοσάρι και από Ισπανία αλλά και από Ιταλία και η μυρωδιά τους δεν έχει καμμία διαφορά (κατά την προσωπική του άποψη πάντα).
geo
Νήπιο
Νήπιο
15
Has thanked: 28 times
Been thanked: 39 times

Καλησπερα!! ξερει καποιος να μου πει αν, το εν λογω after shave σε αρωμα, εχει καποια σχεση με το mennen? γιατι καπου παραραπανω εχει ειπωθει οτι φερνει λιγο απο μεντα, και το mennen εχει και αυτο κατι απο μεντα!! :thnx
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12134 times

Καμια σχεση geo - To suave ειναι ενα πιο ησυχο Vigoroso :-)
Εικόνα
Yannis
Νήπιο
Νήπιο
15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Αγόρασα το Floid το παραδοσιακό after shave vigoroso. Είναι πολύ ευχάριστο δεν τσούζει αλλά δροσίζει. Το άρωμα του έχει μια αίσθηση εσπεριδοειδών αφήνοντας στο βάθος μια γλυκόπικρη αίσθηση, με πολύ διακριτική μυρωδιά η οποία μένει.
:hellas1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”