Βρισκομενος λοιπον το σκ εκτος Αθηνων, βολταροντας με τη γυναικα στην επαρχια περασαμε εξω απο ενα μαγαζι με βιολογικα ειδη. Τοτε αναψε καμπανακι και εγινε η καταλληλη επιδρομη προς αναζητηση μιας ASB κρεμας. Το ματι επεσε στην WELEDA! Η αναζητηση σταματησε ακαριαια, το μπουκαλακι αγοραστηκε κ δοκιμαστηκε σημερα με μεγαλη ανυπομονησια

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (για καποιο λογο δεν μπορουσα να βαλω την 2η φωτο μου στο ποστ)
Water (Aqua), Alcohol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glyceryl Linoleate, Chamomilla Recutita Matricaria (Chamomile) Flower Extract, Commiphora Myrrha (Myrrh) Extract, Sodium Beeswax, Magnesium Aluminum Silicate, Chondrus Crispus (Carrageenan), Xanthan Gum, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*, Farnesol*, .
* from natural essential oils
Προτιμησα να την εφαρμόσω έχοντας ξυριστει με την ναυαρχιδα των κρεμων μου την TOBS Mr. Taylor, για να δω κατα ποσο με την εφαρμογη θα επηρεαζοταν το διακριτικο αρωμα που αφηνει η κρεμα μετα το ξυρισμα..
Καταρχην να πω οτι η κρεμωδης συσταση της WELEDA ειναι καπως ρευστη μοιαζοντας αρκετα με αυτη της Nivea Sensitive. Επίσης μου άρεσε που το πωμα ειχε ενα πλαστικο "φρενο" το οποιο περιοριζει καπως στο να χυθει μεγάλο μέρος της κρέμας στην παλαμη, κατι το οποιο δυστυχως συμβαίνει πάλι με την Nivea Sensitive.
To άρωμα θυμίζει λίγο "λεμονάκι" και είναι αρκετά δροσερό. Μετά την εφαρμογή στο πρόσωπο, μου εξαφάνισε το σαφώς ωραιότερο άρωμα της TOBS, αλλά μόνο παρωδικά καθώς μετά απο 5-7 λεπτά το άρωμα της ξυριστικής κρέμας υπερτέρησε....έμεινε όμως μια υποψία της WELEDA η οποία δεν με χάλασε καθόλου.
H τιμή στα 19 ευρω δεν μπορω να πω οτι με ενθουσίασε, αλλα τα άξιζε τα λεφτά της 100% διότι, όσον αφορά την ποιότητα εδώ δεν έχω λόγια....
Η μεγαλύτερη ανακούφιση και αναζοωγόνηση στο πρόσωπο. Η αίσθηση ήταν το κάτι άλλο. Η κρέμα αφήνει μια ωραία δροσιά και ένα τέλεια ενυδατωμένο πρόσωπο. Να πω οτι δεν ένοιωσα το παραμικρό τσούξιμο ή τράβηγμα....δεν έχω λόγια πραγματικά. Η αλήθεια ειναι οτι ακομη και με την AVENE την οποια θεωρουσα κορυφαια, καποιο τσουξιματακι το ειχα που κ που.
Το αποτελεσμα....η κρεμα αυτη δεν θα σας απογοητευσει. Ειναι πραγματικο βαλσαμο για την επιδερμιδα και έχει ηδη εξασφαλισει μονιμη θεση στο ξυριστικο μου ραφι.