Aftershave, κριτικές.

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
matsok
Νήπιο
Νήπιο
Has thanked: 35 times
Been thanked: 54 times

Είδα γενικά ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι άδειο και σκέφτηκα να αρχίσω να ποστάρω reviews για τα aftershave που χρησιμοποιώ. Γράψτε και εσείς για τα δικά σας, για να φτιάξουμε μια βιβλιοθήκη για όσους ψάχνουν να δοκιμάσουν νέες μυρωδιές!

Ξεκινάω το πρώτο ποστ με το Pachys Saponificio Saloon Classic. Η συγκεκριμένη μάρκα θεωρείται από τις higher end ειδικά για την τιμή της. Παρ'ολα αυτά, θεωρώ ότι αξίζει τα λεφτά του. Έχει αρκετό αλκοόλ μέσα του , πράγμα που θα σε κάνει να τσούξεις άμα έχεις ερεθισμούς και μικροκοψίματα. Το άρωμα του το θεωρώ υπέροχο και είμαι σίγουρος πως όσοι γουστάρουν ξυλώδη/ δερματένια αρώματα θα το αγαπήσουν και αυτοί. Για να περιγράψω όσο πιο απλά μπορώ το άρωμα θα πω τα εξής: δυνατό, ξύλο, δέρμα, μαγαζί με παπούτσια, μαραγκός, παλιά εποχή και γιατί όχι saloon. Η διάρκεια του αρώματος κρατάει σίγουρα για 2-3 ώρες. Από ιδιότητες θεωρώ ότι σε καίει (και μετά σε δροσίζει) με το αλκοόλ του και σίγουρα κλείνει καλά τους πόρους. Δεν θα το χαρακτήριζα τόσο καταπραϋντικό αλλά εμένα με αφήνει αρκετά ενυδατωμένο. Η συσκευασία του είναι μεταλλική και απλή, αλλά τραβάει το μάτι, καθώς τα περισσότερα after shave είναι σε γυάλινες συσκευασίες. Το έχω ανοίξει 3 μήνες και δεν έχει ξεθυμάνει.

Συνοψίζοντας, είναι ένα aftershave με έντονο άρωμα, που σε τσούζει λίγο, αλλά σε αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο με την προστασία που παρέχει και τα σχόλια για την μυρωδιά του.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
babkoug
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
10
Has thanked: 12963 times
Been thanked: 16693 times

Δεν βρήκες κάτι για after shave γιατί είσαι στις ερωτήσεις για διάφορα θέματα και συγκεκριμένα στις ερωτήσεις για after shave. Reviews after shave θα βρεις Εδώ όπου μάλλον θα έπρεπε να έχεις ποστάρει κ να βάλεις τον τίτλο του προϊόντος, από τη στιγμή που δεν πρόκειται για ερώτηση. Φιλικά πάντα κ επίσης βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την παρουσίασή σου για προϊόν που δεν είχα υπόψη μου.
Μπάμπης
Άβαταρ μέλους
matsok
Νήπιο
Νήπιο
Has thanked: 35 times
Been thanked: 54 times

Είχα δει το συγκεκριμένο κομμάτι του forum , απλά μου φάνηκε ότι για κάποιο λόγο εκεί κάνουν περισσότερες ερωτήσεις παρά reviews(πχ aftershave για δερματιτιδα ή συνδυασμός μαζί με κολόνιες κλπ). Επίσης σκέφτηκα ότι σαν ''ερωτήσεις για αρχάριους'', θα ταίριαζε ένα review των after shave, με σκοπό νέα άτομα στον χώρο να ανακαλύψουν νέα προιόντα. Συγκεκριμένα ένα thread που απλά να έχει μόνο reviews και όχι άλλα θέματα ενδιάμεσα, για να είναι πιο εύκολο να τα χαζέψει κάποιος. Αν είναι μπορώ να το ποστάρω εκ νέου στο άλλο κανάλι! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Άβαταρ μέλους
nikos55
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
2
Has thanked: 4799 times
Been thanked: 6815 times

Έχει πολύ ενδιαφέρον η δημοσίευση και καλό θα ηταν κάποιος από τους υπευθύνους να την μεταφέρει στο σωστό νήμα και με τον κατάλληλο τίτλο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”