Είπα να ξεφύγω λίγο και κάπου είχα διαβάσει καλές κριτικές για το Ethos Lavender...
Μιας και πρόκειται για δοκιμή τα 40φευγα είναι έγκλημα, οπότε ψάχνω μια καλή κρέμα/σαπουνι λεβάντας (κατά προτίμηση Βρετανικης), με έντονη μυρωδιά (φυσική), χωρίς αυτό της καμφοράς και χωρίς να νιώθω ότι έβαλα σκωροκτονο...
Προτάσεις για σαπούνι/κρέμα λεβάντας...
- qsplan
- Λύκειο
- 2
- Has thanked: 8096 times
- Been thanked: 6472 times
.'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
Visita Interiora Terrae Rectificando Invenies Occultum Lapidem
- zanxion
- Δημοτικό
- 3
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1304 times
Το καλύτερο λεβάντα που είχα ποτέ, ήταν η κρέμα TOBS Lavender. Πολύ έντονο άρωμα και "καθαρό" που κρατούσε αρκετά μετά το ξύρισμα. Μ' άρεσε τόσο που για after shave χρησιμοποιούσα το 444 σκέτο για να μην χαλούσε το άρωμα του σαπουνιού. Υπάρχει και το Lavender της Meissner Tremonia αλλά έχει χαρακτήρα περισσότερο αρτιζιάνικο, από εκείνα που το άρωμα πλησιάζει σε κάτι αλλά είναι γενικότερα ασαφές (αυτός είναι ο κύριος λόγος που είμαι κολλημένος με τα καθαρού χαρακτήρα βρετανικά σαπούνια και κρέμες και ειδικά τα TOBS). Να μην ξεχνάμε πως για το after shave των TOBS πρέπει να μπει το χέρι βαθειά στην τσέπη.
I mustache you a question...
But I'm shaving it for later.
But I'm shaving it for later.
- Vavous
- Συντονιστής
- 9
- Has thanked: 28934 times
- Been thanked: 40369 times
Castle Forbes, Martin de Candre original, Nordic, Ariana Evans lavender noire, Fine Accoutrements, Barrister Mann, Shannons.
Ψηφίζω τα δυο πρώτα.
Ψηφίζω τα δυο πρώτα.
Ανδρέας, Μ.Δ.
-
- Δημοτικό
- 2
- Has thanked: 6397 times
- Been thanked: 6195 times
Στα παραπάνω μπορεί να προστεθεί και το DR. SELBY LAVENDER που το έχω σε κάποια εκτίμηση.
Ach Brito κρέμα. Μου άρεσε πολύ! Ωραιοτάτη!
Την αγόρασα προχθές και έκανα μία ξούρα, υποτιμημένο προϊόν. Καλός αφρισμός, ωραίο άρωμα, προστασία, εύκολη στον αφρισμό. Δεν είναι και Martin De Candre, αλλά αξίζει τη δοκιμή.
8-9 ευράκια.
Την αγόρασα προχθές και έκανα μία ξούρα, υποτιμημένο προϊόν. Καλός αφρισμός, ωραίο άρωμα, προστασία, εύκολη στον αφρισμό. Δεν είναι και Martin De Candre, αλλά αξίζει τη δοκιμή.
8-9 ευράκια.
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15332 times
- Been thanked: 16611 times
Έχω δοκιμάσει μόνο την Castle Forbes, έχει πολύ φυσικό άρωμα αλλά μέτριο σε ένταση και μετά από 3 χρόνια έχει εξασθενήσει αρκετά και ίσα που μυρίζει πια.
edit
Και το Savon Mystere PX που είχα δοκιμάσει σε ένα pass around ήταν πολύ ωραίο από όσο θυμάμαι αλλά δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο πια.
edit
Και το Savon Mystere PX που είχα δοκιμάσει σε ένα pass around ήταν πολύ ωραίο από όσο θυμάμαι αλλά δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο πια.
Γιάννης
- Γρηγόριος
- Γυμνάσιο
- 4
- Has thanked: 5376 times
- Been thanked: 8415 times
@qsplan δυστυχώς μου έχει τελειώσει η λεβάντα από Meißner Tremonia, για να σου έδινα να δοκίμαζες.
Πάρα πολύ καλή κρέμα (όπως όλες), σε άρωμα και ιδιότητες.
Πάρα πολύ καλή κρέμα (όπως όλες), σε άρωμα και ιδιότητες.
Kill the past, come back to life...
memento mori memento vivere
memento mori memento vivere
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 1751 times
Η πρόταση μου από τα 9 που έχω δοκιμάσει είναι το Dr Selby. Όμως να ξέρετε ότι είναι φαρμακευτικό.
Θα πρότεινα το Atkinson αλλά έχει σταματήσει.
Τώρα αν είστε σε budget υπάρχει και το τίμιο herb of bulgaria lavender αλλά δεν είναι πολύ δυνατό και δεν είναι σαπούνι αλλά κρέμα.
Τέλος αν προτιμάτε τα φυσικά αρώματα με μια δόση και λεμονιού πολύ καλό είναι και το barrister and mann lavender. Δεν ξέρω βέβαια (γιατί έχω το πιο παλιό) τι λέει το καινούριο. Υποθέτω θα είναι κοντά.
Θα πρότεινα το Atkinson αλλά έχει σταματήσει.
Τώρα αν είστε σε budget υπάρχει και το τίμιο herb of bulgaria lavender αλλά δεν είναι πολύ δυνατό και δεν είναι σαπούνι αλλά κρέμα.
Τέλος αν προτιμάτε τα φυσικά αρώματα με μια δόση και λεμονιού πολύ καλό είναι και το barrister and mann lavender. Δεν ξέρω βέβαια (γιατί έχω το πιο παλιό) τι λέει το καινούριο. Υποθέτω θα είναι κοντά.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
- babkoug
- Λύκειο
- 8
- Has thanked: 10022 times
- Been thanked: 13270 times
Το Nordic λεβάντα μου μύριζε σκωροκτόνο, αναμενόμενα αφού έχει καμφορά που δεν το είχα προσέξει πριν το αγοράσω, οπότε έφυγε χάρισμα. Και επειδή καναδυό ακόμα που έχω αγοράσει κ έγραφαν στις νότες λεβάντα, στην τελική μου μύριζαν σκωροκτόνο, σταμάτησα τις αγορές οποιουδήποτε σαπουνιού γράφει στις νότες λεβάντα. Δεν τα έχω πρόχειρα τώρα στο μυαλό μου για να σου πω ποια ήταν.
Μπάμπης
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 14511 times
- Been thanked: 14994 times
- Επικοινωνία:
...πρόταση : Ach Brito, Levanda, άρωμα διακριτικό, πολύ τίμια κρέμα για τα λεφτά της...απόψεις...