ποιο ειναι το καλυτερο σαπουνι που εχετε χρησιμοποιησει;

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

Ακουω ακουω :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bill3377
Λύκειο
Λύκειο
10
Has thanked: 21899 times
Been thanked: 4048 times

Εδώ και καιρό κάνω δοκιμές σε διάφορα ξυραφάκια. Πολλές φορές κάποια τα αισθάνομαι τραχιά, άλλα μου δημιουργούν ερεθισμούς, με άλλα μπορεί να έχω μικρά κοψίματα... Για να καταλήξω και να πω αν ένα ξυράφι μου κάνει, το δοκιμάζω με το σαπούνι του Δημήτρη. Μόνο με αυτό ξέρω πως θα πάρω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα από το ξυράφι που δοκιμάζω. Αν δεν κάνω καλό ξύρισμα με το σαπούνι του Δημήτρη, ξέρω ότι φταίει το ξυράφι. Γι 'μένα είναι το καλύτερο σαπούνι που έχω δοκιμάσει έως τώρα. Σου το έχουν πει πολλοί πριν από 'μένα Δημήτρη και σου το λέω κι εγώ πως ένα μεγάλο μπράβο σου αξίζει.
Βασίλης
Η ζωντανή ψυχή τα θέλει όλα!
Άβαταρ μέλους
yiannischris
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 8965 times
Been thanked: 17780 times

Από τα λίγα που έχω χρησιμοποιήσει κατέληξα σε παραπάνω από ένα :

1) Tabac Original
2) Vitos Extra Super
3) Hercules
4) Speick Stick
5) Palmolive Stick
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
ElNavajero
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 592 times
Been thanked: 967 times

Αν πρέπει αποκλειστικά να διαλέξω ένα, αυτό θα ήταν:

Triple milled : Dr Harris Arlington
Soft: Proraso Sensitive
Μάκης

“For those who believe, no proof is necessary. For those who don't believe, no proof is possible” - Stuart Chase, American writer.
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
13
Has thanked: 630 times
Been thanked: 807 times

Αν και δοκίμασα πολλά από τα ευρέως αποδεκτά ως κορυφαία σαπούνια, νομίζω πως για την πρώτη θέση θα επιλέξω ένα outsider...
Είναι η κλασσική περίπτωση μάχης στην οποία αντίθετα με όλα τα προγνωστικά κερδίζει ο Δαυίδ!

Εικόνα
Επειδή υπάρχουν αρκετά ακόμη κορυφαία σαπούνια που σκοπεύω να αγοράσω, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσει κάποια στιγμή την πρώτη θέση, αλλά σε κάθε περίπτωση το Haslinger Schafmilch θα συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων...

Μπορεί να μην είναι το φθηνότερο σαπούνι, αλλά για την προστασία που προσφέρει, το αγνό άρωμα και την ενυδάτωση του, θα μπορούσε να κοστίζει και αρκετά περισσότερα!
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9
Has thanked: 18547 times
Been thanked: 15729 times

Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω, ποιο είναι το σαπούνι του Δημήτρη που αναφέρουν πολλοί σαν αγαπημένο και που το βρίσκεται????
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Άκη εγώ είμαι ο Δημήτρης και φτιάχνω μόνος μου σαπούνι. Για την ώρα δεν έχω ώρα να φτιάξω δυστυχώς αλλά όταν φτιάξω, ενημερώνω αυτό το νήμα.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9

Δημήτρη ευχαριστώ και συγχαρητήρια που υπάρχει ανάμεσα μας κάποιος που φτιάχνει homemade σαπούνι που όλοι λένε τα καλύτερα! Θα με ενδιέφερε πολύ να δοκιμάσω αν θα ξανακάνεις. Όμως το λινκ που μου έδωσες πιο πάνω προσπαθώ να δω και μου λέει : δεν είστε εξουσιοδοτημενος να αναγνωσετε το συγκεκριμένο. Ξέρεις γιατί?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 16 Νοέμ 2015, 05:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση, όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

Φιλε Ακη, αυτο συμβαινει λογω των 8 σου posts - συντομα που θα ξεπερασεις τα 20 θα εχεις προσβαση και σε αλλα subforums που τωρα δεν τα βλεπεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
9

Ευχαριστώ Δημήτρη! Ας αρχίσω να γράφω λοιπόν! Αλήθεια Δημήτρη πόσο χρόνο θες για να φτιάξεις σαπούνι ? Έχω δει κάποια βίντεο στο YouTube και το κάνουν να φαίνεται γρήγορο σαν διαδικασία. Σου παίρνει ώρες ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 16 Νοέμ 2015, 05:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Δεν χρειάζεται να κάνεις ολική παράθεση, όταν απαντάς στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Φιλικά, Αντώνης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”