Πρώτη ξυριστική δοκιμή με το νέο σαπούνι Βανίλια του Φωκίωνα. Και γράφω "πρώτη ξυριστική" γιατί προηγήθηκε δοκιμή σε μπολ αλλά χωρίς να ξυριστώ.
Ευκολία αφρισμού εξαιρετική, αφρίζει για πλάκα, με μερικές γύρες έκανα αφρό για 4 περάσματα και μάλιστα με face lathering.
Αφρός σταθερός, παχύς, γλυστερός με σαφώς βελτιωμένη την προστασία και το γλύστριμα σε σχέση με τα πρώτα σαπούνια.
Ενυδάτωση κι αυτή βελτιωμένη και πλέον σε ψηλά επίπεδα
Το άρωμά του γλυκό, μου θύμισε περισσότερο cookie, μπισκότο παρά κλασική βανίλια. Σε ένταση υποτονικό και με μικρή διάρκεια, αλλά αισθητό και πολύ ευχάριστο κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Η αιτία είναι γνωστή στον παρασκευαστή και ψάχνει τρόπο να αυξήσει την ένταση του αρώματος.
Σε γενικές γραμμές είναι ένα σαπούνι που το τοποθετώ άνω του πολύ καλού ειδικά μετά τις μικροβελτιώσεις στην ενυδάτωση και στην προστασία.
Faon by Faena Βανίλια
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Βαγγέλη όντως είναι πολύ καλό.
Δοκίμασα τη Λεβάντα και τη Μαστίχα που μου έδωσε ο Ηλίας και μου άρεσαν πολύ.
Εδικά όμως η λεβάντα μου άρεσε ιδιαίτερα.
Θα πάρω σίγουρα.
Δοκίμασα τη Λεβάντα και τη Μαστίχα που μου έδωσε ο Ηλίας και μου άρεσαν πολύ.
Εδικά όμως η λεβάντα μου άρεσε ιδιαίτερα.
Θα πάρω σίγουρα.
if you have a great shave you have a great day
-
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5632 times
Όσο αφορά την ένταση του αρώματος και μόνο παρατηρώ μετά λύπης μου πως το σανδαλοξυλό παραείναι υποτονικό, έχει ουσιαστικά σβήσει ενώ η λεβάντα και η μαστίχα κρατάνε σταθερά.
Χρησιμοποιώ το σανδαλόξυλο σαν ουδέτερο σχεδόν άοσμο, (σχεδόν ! ), σαπούνι και ελπίζω μαζί με τη βανίλια να διορθωθεί και αυτό.
Χρησιμοποιώ το σανδαλόξυλο σαν ουδέτερο σχεδόν άοσμο, (σχεδόν ! ), σαπούνι και ελπίζω μαζί με τη βανίλια να διορθωθεί και αυτό.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
-
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 108 times
- Been thanked: 113 times
Πριν λιγες μερες παρελαβα ενα δεμα απο τη Φαενα το οποιο περιειχε κ τα σαπουνι στο κεραμικο σκευος. Το σκευος ειναι πολυ λειτουργικο κ ομορφο . Το σαπουνι ειναι κατα τη γνωμη μου κορυφαιο σε ολους τους τομεις. Εχω 4 σαπουνια (αοσμο,λεβαντα,μαστιχα,βανιλια) κ τα χρησιμοποιω σχεδον αποκλειστικα. Μεγαλα του προσοντα ειναι η ευκολια στη χρηση, οι παρα πολυ καλες ιδιοτητες (αφρισμος,γλιστρυμα, ενυδατωση) και αισθηση φυσικοτητας που αποπνεει (σε αντιθεση με αρκετα βρεττανικα προιοντα).
Τελος να ευχαριστησω προσωπικα το Βαγγελη που γνωριζω οτι συνεβαλλε στη δημιουργια του σαπουνιου.
Τελος να ευχαριστησω προσωπικα το Βαγγελη που γνωριζω οτι συνεβαλλε στη δημιουργια του σαπουνιου.
Δημητρης
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Αν μπορείς βάλε φωτογραφία με το νέο σκεύος γιατί έχω το παλιό - μεταλλικό αν είναι να στοκάρω !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.