Περιεργως διαπιστωσα οτι δεν εχει ανοιχτει θεμα για την συγκεκριμενη κρεμα.
Δεδομενης της σημερινης αγορας κ δοκιμης της κρεμας (αν και η ιστορια ξεκιναει 2 χρονια πριν οπου ειχε αποτελεσει την πρωτη μου κρεμα στην αρχη του Traditional shaving ταξιδιου μου) θα ηθελα να πω 2 λογακια.
Η κρεμα καταρχην βγαινει σε σωληναριο και μπολακι. Προσωπικα προτιμησα το μπολακι για τους εξης λογους
1. Η ποσοτητα ειναι περισσοτερη
2. Οταν τελειωνει η κρεμα στο σωληναριο, δυσκολευεσαι να "βγαλεις" την κρεμα που εχει απομεινει
3. Μου αρεσει να ανοιγω το μπολακι κ να την μυριζω :beah2
Οσον αφορα το αρωμα ειναι διακριτικο αλλα οχι ανυπαρκτο. Ακομη κ μετα το ξυρισμα η μυρωδια παραμενει διακριτικα στο προσωπο για αρκετη ωρα. Μην περιμενετε ομως εντονα πραματα.
Η ενυδατωση ειναι 10/10. Αν ξερεις να "χτυπας" αφρο (οπως ελεγα κ παλαιοτερα μαρεγκα) το προιον σε αφηνει αφωνο. Κρεμα πηχτη, κρεμωδης που επιτρεπει μια πιο "απρεπη" συμπεριφορα του ξυραφιου αφου προστατευει σε αρκετα μεγαλο βαθμο.
Η ποσοτητα που χρειαζεται για εναν προεδρικο αφρο ειναι αρκετα μικρη, οποτε μην παιρνετε θαρρος κ αρχισετε να φορτωνετε το πινελο σας...
Τελειωνοντας θα προτεινα να κατηφορισετε σε ενα body shop και να την παρετε. Ενα αρκετα καλο προιον, φυσικο, χωρις σιλικονες για τους φιλους που φοβουνται το ακριβο πινελο τους.
:danke