Νομίζω ότι είναι σκόπιμο το να συζητούμε για το Σπλέντιτ, στο ειδικό θέμα του Σπλέντιτ. Δεν καταλαβαίνω τον υπαινιγμό σου Στέφανε.
Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή κανενός στο νήμα, επομένως πιστεύω ότι θα ήταν καλό να μην αποτρέπεις το διάλογο, αλλά να τον αφήσεις να εξελίσσεται ελεύθερα και πολιτισμένα.
Το δικό μου Σπλέντιτ παραμένει υπομονετικά στο ντουλάπι. Θα το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή στο μέλλον και ίσως το κάνω δώρο σε κανένα μπαρμπέρη της γειτονιάς. Για χάρισμα σε φίλο δεν κάνει, αφού είτε θα μισήσει το παραδοσιακό ξύρισμα, είτε θα μου το πετάξει στη μούρη. :beah2
Σπλέντιτ
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Εγώ το έχω κρατήσει για συλλεκτικούς λόγους. Το προιόν είναι μια ιστορία. Μπορεί τώρα τα πράγματα να έχουν εξελιχθεί, αλλά μη ξεχνάμε ότι για την εποχή του ήταν πρωτοποριακό.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 211 times
Έχω ακούσει από γέροντα ασθενή μου , ότι έχει μπυκαλάκι γλυκερίνη και ρίχνει μια στάλα μέσα και του αυξάνει τη διάρκεια του αφρού , αρκετά για να μπορεί να ξυριστεί.
Δεν το έχω δοκιμάσει , μπορεί να το δοκιμάσω στο μέλλον.
Δεν το έχω δοκιμάσει , μπορεί να το δοκιμάσω στο μέλλον.
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Το εχω δοκιμασει,δεν δουλεψε.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Παιδες μολις αγορασα απο το καταστημα της Solingen το ΣΠΛΕΝΤΙΤ και μαζι το ανοξειδωτο μπολακι ολα μαζι 15 Ευρω.Ομολογω πως η μυρωδια ειναι καργα Vintage και μου θυμισε τον συγχωρεμενο τον παππου μου ο οποιος με καποιο αντιστοιχο σαπουνι ξυριζοτανε.Επισης ο καταστηματαρχης μου ειπε πως ειναι πολυ αγνο σε σχεση με αλλες κρεμες η σαπουνια.Ακομα δεν το δοκιμασα αλλα προς το απογευματακι μαλλον θα κανω ενα ξυρισματακι και μετα θα σας ενημερωσω περεταιρω για την παρθενικη μου εμπειρια με το ΣΛΕΝΤΙΤ.
Σας παραθετω και τις φωτογραφιες με τον επιπλεον εξοπλισμο που απεκτησα σημερα.

Σας παραθετω και τις φωτογραφιες με τον επιπλεον εξοπλισμο που απεκτησα σημερα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 24 Μαρ 2011, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διορθωση λινκ φωτο.. ;-)
Λόγος: Διορθωση λινκ φωτο.. ;-)
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Το σαπούνι θα σε απογοητεύσει, αλλά καλά έκανες και το αγόρασες.
Είναι ένα σαπούνι που κάθε κλασσικός ξυριστής Έλληνας θα πρέπει να έχει δοκιμάσει.
Σύντομα πάντως πρέπει να αγοράσεις και κάτι καλύτερο.
Αυτό το κατάστημα Soligen σε ποιό ύψος βρέσκεται στη Μεσογείων, και από ποιά πλευρα;
Αποό ξυριστικά έχει πολλά πράγματα;
Είναι ένα σαπούνι που κάθε κλασσικός ξυριστής Έλληνας θα πρέπει να έχει δοκιμάσει.
Σύντομα πάντως πρέπει να αγοράσεις και κάτι καλύτερο.
Αυτό το κατάστημα Soligen σε ποιό ύψος βρέσκεται στη Μεσογείων, και από ποιά πλευρα;
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24879 times
- Been thanked: 7864 times
Μεσογείων 88, από την απέναντι πλευρά (πεζοδρόμιο) του Ερρίκος Ντυνάν. Λίγο μετά το πάρκο της Χωροφυλακής όπως πηγαίνεις για Μιχαλακοπούλου...Slur έγραψε: Αυτό το κατάστημα Soligen σε ποιό ύψος βρέσκεται στη Μεσογείων, και από ποιά πλευρα;
Είναι μάλλον αυτό που λέει και ο Απόστολος, και μάλλον έχεις ήδη πάει...
Γιάννης
Σωστα το διευκρινησες φιλε Γιαννη και συγκεκριμενα ειναι ακριβως διπλα απο τον Κωσταντινιδη με τα γλυκα.
Τωρα οσων αφορα το σαπουνακι δεν θα ελεγα πως με χαλασε το αντιθετο εχω την εντυπωση πως ειναι πολυ καυτερο απο την NIVEA που ως τωρα χρησιμοποιουσα.Στο εγγυς μελλον παντως σιγουρα θα κανω μια αναβαθμιση οπως ανεφερε και ο αγαπητος Slur νομιζω πως θα μου χρειαστει στο να εχω και εγω καποια σχετικη αποψη για τα υπολοιπα προιοντα.
Τωρα οσων αφορα το σαπουνακι δεν θα ελεγα πως με χαλασε το αντιθετο εχω την εντυπωση πως ειναι πολυ καυτερο απο την NIVEA που ως τωρα χρησιμοποιουσα.Στο εγγυς μελλον παντως σιγουρα θα κανω μια αναβαθμιση οπως ανεφερε και ο αγαπητος Slur νομιζω πως θα μου χρειαστει στο να εχω και εγω καποια σχετικη αποψη για τα υπολοιπα προιοντα.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
:megagrin .oO(...)