Σπλέντιτ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Αλέξουρος
Δημοτικό
Δημοτικό
14
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Νομίζω ότι είναι σκόπιμο το να συζητούμε για το Σπλέντιτ, στο ειδικό θέμα του Σπλέντιτ. Δεν καταλαβαίνω τον υπαινιγμό σου Στέφανε.

Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή κανενός στο νήμα, επομένως πιστεύω ότι θα ήταν καλό να μην αποτρέπεις το διάλογο, αλλά να τον αφήσεις να εξελίσσεται ελεύθερα και πολιτισμένα.

Το δικό μου Σπλέντιτ παραμένει υπομονετικά στο ντουλάπι. Θα το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή στο μέλλον και ίσως το κάνω δώρο σε κανένα μπαρμπέρη της γειτονιάς. Για χάρισμα σε φίλο δεν κάνει, αφού είτε θα μισήσει το παραδοσιακό ξύρισμα, είτε θα μου το πετάξει στη μούρη. :beah2
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Εγώ το έχω κρατήσει για συλλεκτικούς λόγους. Το προιόν είναι μια ιστορία. Μπορεί τώρα τα πράγματα να έχουν εξελιχθεί, αλλά μη ξεχνάμε ότι για την εποχή του ήταν πρωτοποριακό.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
BABIS
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 3 times
Been thanked: 211 times

Έχω ακούσει από γέροντα ασθενή μου , ότι έχει μπυκαλάκι γλυκερίνη και ρίχνει μια στάλα μέσα και του αυξάνει τη διάρκεια του αφρού , αρκετά για να μπορεί να ξυριστεί.
Δεν το έχω δοκιμάσει , μπορεί να το δοκιμάσω στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Το εχω δοκιμασει,δεν δουλεψε.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Με τη γλυκερίνη δεν βελτιώνεται σημαντικά. Λίγο αλλάζει, αλλά όχι τόσο ώστε να είναι αποδεκτό.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Padelis30
Νήπιο
Νήπιο
14
Been thanked: 1 time

Παιδες μολις αγορασα απο το καταστημα της Solingen το ΣΠΛΕΝΤΙΤ και μαζι το ανοξειδωτο μπολακι ολα μαζι 15 Ευρω.Ομολογω πως η μυρωδια ειναι καργα Vintage και μου θυμισε τον συγχωρεμενο τον παππου μου ο οποιος με καποιο αντιστοιχο σαπουνι ξυριζοτανε.Επισης ο καταστηματαρχης μου ειπε πως ειναι πολυ αγνο σε σχεση με αλλες κρεμες η σαπουνια.Ακομα δεν το δοκιμασα αλλα προς το απογευματακι μαλλον θα κανω ενα ξυρισματακι και μετα θα σας ενημερωσω περεταιρω για την παρθενικη μου εμπειρια με το ΣΛΕΝΤΙΤ.
Σας παραθετω και τις φωτογραφιες με τον επιπλεον εξοπλισμο που απεκτησα σημερα.

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 24 Μαρ 2011, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διορθωση λινκ φωτο.. ;-)
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Το σαπούνι θα σε απογοητεύσει, αλλά καλά έκανες και το αγόρασες.
Είναι ένα σαπούνι που κάθε κλασσικός ξυριστής Έλληνας θα πρέπει να έχει δοκιμάσει.

Σύντομα πάντως πρέπει να αγοράσεις και κάτι καλύτερο.

Αυτό το κατάστημα Soligen σε ποιό ύψος βρέσκεται στη Μεσογείων, και από ποιά πλευρα;
Αποό ξυριστικά έχει πολλά πράγματα;
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 24879 times
Been thanked: 7864 times

Slur έγραψε: Αυτό το κατάστημα Soligen σε ποιό ύψος βρέσκεται στη Μεσογείων, και από ποιά πλευρα;
Αποό ξυριστικά έχει πολλά πράγματα;
Μεσογείων 88, από την απέναντι πλευρά (πεζοδρόμιο) του Ερρίκος Ντυνάν. Λίγο μετά το πάρκο της Χωροφυλακής όπως πηγαίνεις για Μιχαλακοπούλου...

Είναι μάλλον αυτό που λέει και ο Απόστολος, και μάλλον έχεις ήδη πάει...
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Padelis30
Νήπιο
Νήπιο
14
Been thanked: 1 time

Σωστα το διευκρινησες φιλε Γιαννη και συγκεκριμενα ειναι ακριβως διπλα απο τον Κωσταντινιδη με τα γλυκα.
Τωρα οσων αφορα το σαπουνακι δεν θα ελεγα πως με χαλασε το αντιθετο εχω την εντυπωση πως ειναι πολυ καυτερο απο την NIVEA που ως τωρα χρησιμοποιουσα.Στο εγγυς μελλον παντως σιγουρα θα κανω μια αναβαθμιση οπως ανεφερε και ο αγαπητος Slur νομιζω πως θα μου χρειαστει στο να εχω και εγω καποια σχετικη αποψη για τα υπολοιπα προιοντα.
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

:megagrin .oO(...)
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”