Camelot

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Εικόνα
Εικόνα

Άλλο ένα σαπουνάκι από την γείτονα Τουρκία μετά τα γνωστά Arko, Derby και Tweex και τα λιγότερο γνωστά Fume, GZD και Blueness.
Κλασσικά σε μορφή στικ, συσκευασμένο σε κουτί αλλά χωρίς κάποιο άλλο περιτύλιγμα.
Μαλακό σε υφή και με έντονη λιπαρότητα στην αφή.
Αφρίζει πολύ εύκολα, δίνοντας έναν παχύ και λιπαρό αφρό. Από πλευράς γλυστρίματος και προστασίας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος είναι σαφώς ανώτερο του Arko και είναι λίγο πιο πάνω από το Derby. Τα ίδια με μικροδιαφορές ισχύουν και για την ενυδάτωση.
Η μεγάλη διαφορά είναι όμως στο άρωμα. Καμία σχέση με τα Arko, Derby και Tweex, τα οποία και μοιάζουν αρωματικά μεταξύ τους.
Το Camelot έχει ένα γλυκό και ευχάριστο άρωμα που δεν μπορώ όμως να προσδιορίσω και να περιγράψω, πάντως μου είναι πολύ ευχάριστο.
Συμπερασματικά, πρόκειται για ένα πολύ καλό μεν, δυσεύρετο δε σαπουνάκι, το οποίο κοντράρει στα ίσα και κερδίζει (κατά την άποψή μου) τίμια το διάσημο Arko.
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12133 times

Ο "εξωτικος" Βαγγελης ξαναχτυπα ! Πολυ καλη περιγραφη και θα με βαλεις στο τρυπακι να το ψαξω αμεσα :-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Το βλεπω συχνα στα διαφορα διαδικτυακα μου στεκια, και το χλευαζα ελεω ονοματος σε σχεση εμ την προελευση. Τωρα ομως με μπριζωσες και ΠΡΕΠΕΙ να παρω ενα για δοκιμη, ειδικα αφου το κατατασσεις πανω απο το Arko, το οποιο το θεωρω ποιοτικα ως ενα απο τα καλυτερα κλασσικα, "βρωμικα" σαπουνια!! :megagrin

:thnx
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6048 times

Ήρθαν σήμερα και τα δικά μου σαπουνάκια. Πλέον είναι συσκευασμένα και σε λεπτο πλαστικο/αλουμινόχαρτο
που φαίνεται "επανακλειώμενο". Εγώ βέβαια θα τα βάλω σε μπολάκι. Το άρωμα... Σαπούνι Μασσαλίας με θυμίζει
εμένα. Αυτό που μας δίνανε στην Αεροπορία του Αλεπουδέλη ή Παπουτσάνη ήτανε; Ή τα μικρά σαπουνάκια που
πριν 30-40 χρόνια είχαν τα "βαγκόν-λι" στα τραίνα. Όμορφη μυρωδιά (για μένα). Κλασική.
Δεν ξέρω άν ισχύει αυτό που λένε ότι σταμάτησε να παράγεται
και βγαίνει πιά ως "Blueness" Ημερομηνία παραγωγής έχει Μάϊο του 13 και λήξη το 2015.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”