Williams mug shaving soap
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Εμένα αυτή η μεταστροφή μου έχει συμβεί δεκάδες φορές, για αυτό και πολλές φορές ξαναγράφω σε παλιές κριτικές.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29303 times
- Been thanked: 29423 times
Το έχω διαβάσει Απόστολε, το είχες γράψει στην αμέσως επόμενη απάντηση της δεύτερης παράθεσης που έκανα και συμφωνώ απολύτως. Και εγώ έχει τύχει να βγάλω αρχικά κάποια συμπεράσματα με ένα προϊόν και με τις επόμενες δοκιμές να αλλάξω γνώμη. Δεν είναι κακό αυτό, οι εμπειρίες μας αλλάζουν, δεν είναι σταθερές.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Οι απόψεις του καθένα μας, είναι πάντα υποκειμενικές. Κάτι που μπορεί να μην κάνει για σένα, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι εξαιρετικό. Εμένα προσωπικά, με ιντριγκάρει να δοκιμάσω αυτό το σαπουνάκι, να έχω προσωπική άποψη. Με κόστος κτήσης λίγο κάτω από 4€ (με τα μεταφορικά για αποστολή εντός Ελλάδας) αξίζει τουλάχιστον να το δοκιμάσεις και αν δεν σου κάτσει, δεν τρέχει και τίποτε, είναι πάμφθηνο.ΛΑΡΡΥ έγραψε:Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι. Αυτό το σαπούνι το θάβουν/θάβετε όλοι. Τί θα το κάνετε;
-
- Νήπιο
- 13
- Been thanked: 35 times
Συμφωνώ.
ΟΜΩΣ, αγοράζεις σύμφωνα με την τις κριτικές που διαβάζεις.Άλλα προϊόντα έχουν και από τις δύο.Οπώτε διαλέγεις σύμφωνα με τα γούστα σου και με ποιον εμπιστεύεσαι και ρισκάρεις. Το συγκεκριμένο δεν έχει ούτε μία καλή κριτική.
Ψιλή κουβέντα κάνω έτσι; Μην παρεξηγηθούμε
ΟΜΩΣ, αγοράζεις σύμφωνα με την τις κριτικές που διαβάζεις.Άλλα προϊόντα έχουν και από τις δύο.Οπώτε διαλέγεις σύμφωνα με τα γούστα σου και με ποιον εμπιστεύεσαι και ρισκάρεις. Το συγκεκριμένο δεν έχει ούτε μία καλή κριτική.
Ψιλή κουβέντα κάνω έτσι; Μην παρεξηγηθούμε
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Συγγνωμη δλδ.. Διαβασες να το εχω θαψει? :boellerΛΑΡΡΥ έγραψε:Το συγκεκριμένο δεν έχει ούτε μία καλή κριτική.
Το σαπουνι σα σαπουνι πολλοι το θελουν να ειναι σε αλλα επιπεδα, περιμενουν θαυματα. Αυτα δεν γινονται. Ειναι ενα καλο σαπουνι, τιμιο για την τιμη του και μεχρι εκει. "Τζουφιο" οπως το χαρακτηρισαν καποιοι δεν ειναι. Αν δεν ξερει να κανει κανεις κρεμα δεν σε φταιει το σαπουνι (υπαρχουν βεβαια και πραγματικα "τζουφια", αλλα αυτο δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια!).. Και το Σπλεντιτ ειναι με αυτο το σκεπτικο "τζουφιο" αλλα αν ξερεις πως, κανεις αποδεκτη κρεμα!

- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Δες λίγο εδώ. Αυτό και μόνο, εμένα θα μου αρκούσε. Και έξω, οι άνθρωποι που ασχολούνται με αγάπη για το άθλημα, δεν λεν κακά λόγια. Τέλος πάντων, αυτά είναι προσωπικές απόψεις, μερικές φορές και εμένα μια κακή κριτική μπορεί να με αποθαρρύνει από κάποια αγορά, οπότε σαφώς και δεν σε κατηγορώ. Σίγουρα όμως υπάρχουν προϊόντα που πολλοί τα θάβουν και όμως κάποιος τα βρίσκει καλά. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που λέει ο Στέφανος, αν το συγκρίνεις με το Tabac ή το MWF, σίγουρα υστερεί. Για την κατηγορία του όμως, την ιστορία του και τα λεφτά του, αν μη τι άλλο, δεν αξίζει μιας δοκιμής; 

- Incorporated
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Για τα παιδιά που αναρωτιούνται για την τιμή του στις ΗΠΑ, είναι περίπου 1,80 δολάρια αν θυμάμαι καλά. Τουτέστιν περί τα 1,20 ευρώ. Αστεία τιμή. Παρότι το αγόρασα δεν το δοκίμασα ακόμη. Η μυρωδιά του όμως είναι παραδοσιακή/παπουδίστικη, όπως το βλέπει κανείς. Εμένα μου αρέσει. Όταν αξιωθώ να το χρησιμοποιήσω θα σας πω.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Εμείς το πήραμε στο 1$ (από 10 τεμάχια και πάνω 0,85$) από το λιμάνι και σίγουρα έβγαλε κέρδος, έστω και μικρό. Αναλογίσου αυτός με το 1,80$ ή τα 2+ (για Αμερική πάντα) πόσο κέρδος έχει...
Φυσικά και μόλις το δοκιμάσω θα γράψω και εγώ ένα review.
Φυσικά και μόλις το δοκιμάσω θα γράψω και εγώ ένα review.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Πρώτη επίσημη εμφάνιση για το williams είχε το μενού. Η αδημονία ήταν τεράστια. Από την μια όμως το ένστικτο που μου έλεγε προχώρα, από την άλλη οι κακές κριτικές που έχει πάρει κατά καιρούς, δεν ήξερα πραγματικά τι να περιμένω.
Αρωματικά, είναι σαπούνι παλιάς κοπής και στο δείχνει από την αρχή. Μυρίζει λεμόνι και σαπούνι μασσαλίας (ελαφρώς), καμία σχέση όμως με το άρκο, εδώ επικρατεί ξεκάθαρα το λεμόνι, άρωμα που με τρελαίνει. Οπότε κάναμε καλή αρχή. Ξυριστικά; Ευτυχώς ήμουν προετοιμασμένος και ακολούθησα την 2η μέθοδο από το video που ανέβασα. Το σαπούνι έχει μπει μόνιμα σε μια μεγάλη κούπα του καφέ, όπου και μούλιασε μαζί με το πινέλο για κανένα δεκάλεπτο, οπότε όταν έχυσα το νερό το σαπούνι είχε γίνει "αλοιφή". Πανεύκολος αφρισμός, ζητάει σίγουρα παραπάνω νερό από άλλα. Χρειάζεται λίγο παραπάνω δούλεμα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα σε ανταμοίβει. Ξεκινάμε με face lathering. Η παρουσία του tallow εμφανής στην υφή του αφρού, το ξυράφι γλυστρούσε άνετα επάνω στο δέρμα. Η ενυδάτωση τρίχας και δέρματος καλή, τα γένια είχαν μαλακώσει καλά για τον επικείμενο "θερισμό". Η προστασία, καθόλη την διάρκεια του ξυρίσματος καλή, το δέρμα στο τέλος παρέμεινε μαλακό. Γενικά, είχα ένα πολύ καλό και βαθύ ξύρισμα.
Σίγουρα μιλάμε για ένα ιδιαίτερο σαπούνι. Σίγουρα χρειάζεται να του αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο (1-2 λεπτά). Σίγουρα με βοηθάει το νερό της περιοχής, που ποτέ δεν είχα θέμα με κάποιο άλλο σαπούνι. Για την κατηγορία του όμως, το βρίσκω εξαιρετικό. Επειδή στις πιο πίσω σελίδες συγκρίθηκε με το Arko και το Σπλέντιτ, πολύ σωστά γιατί αυτή είναι η κατηγορία του, έχω να πω ότι κατ' εμέ, είναι μακράν καλύτερο των δυο αυτών προϊόντων. Και ποιοτικά, εφόσον δουλευτεί σωστά και αρωματικά. Θα ισχυριστεί κάποιος ότι με αυτόν τον τρόπο αφρισμού, σπαταλάμε πολύ σαπούνι. Ε, και; Στην τιμή που έχει ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Το μόνο μείον που μπορώ να βρω, είναι η δυσκολία κτήσης του, αν μπορεί να ειπωθεί έτσι. Οκ, ένα σαπούνι του 1$ το πληρώνουμε 7$.
Εγώ προσωπικά το συνιστώ, μου άρεσε και νομίζω ότι αργότερα θα ξαναχτυπήσω μερικά ακόμη, που θα αντικαταστήσουν το Arko.
Αρωματικά, είναι σαπούνι παλιάς κοπής και στο δείχνει από την αρχή. Μυρίζει λεμόνι και σαπούνι μασσαλίας (ελαφρώς), καμία σχέση όμως με το άρκο, εδώ επικρατεί ξεκάθαρα το λεμόνι, άρωμα που με τρελαίνει. Οπότε κάναμε καλή αρχή. Ξυριστικά; Ευτυχώς ήμουν προετοιμασμένος και ακολούθησα την 2η μέθοδο από το video που ανέβασα. Το σαπούνι έχει μπει μόνιμα σε μια μεγάλη κούπα του καφέ, όπου και μούλιασε μαζί με το πινέλο για κανένα δεκάλεπτο, οπότε όταν έχυσα το νερό το σαπούνι είχε γίνει "αλοιφή". Πανεύκολος αφρισμός, ζητάει σίγουρα παραπάνω νερό από άλλα. Χρειάζεται λίγο παραπάνω δούλεμα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα σίγουρα σε ανταμοίβει. Ξεκινάμε με face lathering. Η παρουσία του tallow εμφανής στην υφή του αφρού, το ξυράφι γλυστρούσε άνετα επάνω στο δέρμα. Η ενυδάτωση τρίχας και δέρματος καλή, τα γένια είχαν μαλακώσει καλά για τον επικείμενο "θερισμό". Η προστασία, καθόλη την διάρκεια του ξυρίσματος καλή, το δέρμα στο τέλος παρέμεινε μαλακό. Γενικά, είχα ένα πολύ καλό και βαθύ ξύρισμα.
Σίγουρα μιλάμε για ένα ιδιαίτερο σαπούνι. Σίγουρα χρειάζεται να του αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο (1-2 λεπτά). Σίγουρα με βοηθάει το νερό της περιοχής, που ποτέ δεν είχα θέμα με κάποιο άλλο σαπούνι. Για την κατηγορία του όμως, το βρίσκω εξαιρετικό. Επειδή στις πιο πίσω σελίδες συγκρίθηκε με το Arko και το Σπλέντιτ, πολύ σωστά γιατί αυτή είναι η κατηγορία του, έχω να πω ότι κατ' εμέ, είναι μακράν καλύτερο των δυο αυτών προϊόντων. Και ποιοτικά, εφόσον δουλευτεί σωστά και αρωματικά. Θα ισχυριστεί κάποιος ότι με αυτόν τον τρόπο αφρισμού, σπαταλάμε πολύ σαπούνι. Ε, και; Στην τιμή που έχει ειλικρινά δεν με απασχολεί καθόλου αυτό. Το μόνο μείον που μπορώ να βρω, είναι η δυσκολία κτήσης του, αν μπορεί να ειπωθεί έτσι. Οκ, ένα σαπούνι του 1$ το πληρώνουμε 7$.
Εγώ προσωπικά το συνιστώ, μου άρεσε και νομίζω ότι αργότερα θα ξαναχτυπήσω μερικά ακόμη, που θα αντικαταστήσουν το Arko.
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
Άλλο ένα ξύρισμα σήμερα με το williams που πήγε πάρα πολύ καλά. Αν δουλευτεί καλά, δίνει έναν πολύ καλό αφρό και σε αποζημιώνει με ένα άνετο ξύρισμα. Για την κατηγορία του είναι super!