MÜHLE-PINSEL

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
15
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Χθες το απόγευμα στον Χόντο εντόπισα ένα σαπούνι MÜHLE-PINSEL. Μου έκανε εντύπωση ότι στη συσκευασία του δεν έγραφε τίποτα άλλο εκτός απο τη φίρμα και το γνωστό λογότυπο. Είναι συσκευασμένο σε ένα μαύρο πλαστικό κουτάκι όπως η proraso αλλά λίγο πιό μικρό και κοστίζει περι τα 10,50€.
Φυσικά αγοράστηκε και σήμερα το απόγευμα θα γίνει η πρώτη δοκιμή οπότε αύριο περιμένετε εντυπώσεις.

Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας μας πει τη γνώμη του!!!
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15
Has thanked: 35 times
Been thanked: 149 times

Είναι από τα πρώτα σαπούνια που είχα αγοράσει. Το είχα πάρει από το Χόντο στην Ομόνοια. Ποτέ δεν κατάλαβα αν είναι όντως Muhle γιατί δεν έμοιαζε με τα άλλα Muhle που έβλεπα στο νετ.

Το σαπούνι αυτό δεν μου άρεσε καθόλου και ήταν από τα πρώτα που έβαλα στην Antiwish list μου.
Αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα, εσένα μπορεί να σου αρέσει ( το εύχομαι).

http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... 834#p12760" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... =20#p15043" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... =30#p17446" onclick="window.open(this.href);return false;
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
15

Ψάχνοντας στο site της Muhle βρήκα ότι η εταιρεία μέχρι το 2006 λεγόταν MÜHLE-PINSEL...
Είδα ότι δεν το είχες σε καμία εκτίμηση το σαπούνι!!!
Είμαι περίεργος να δω αν είναι χειρότερο απο Σπλέντιτ....
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Thanos έγραψε:Είμαι περίεργος να δω αν είναι χειρότερο απο Σπλέντιτ....
Είναι πολύ καλύτερο από το Σπλέντιτ, καμία σχέση.
Εμένα όμως δεν με ευχαριστούσε.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Thano μπορείς να βάλεις μια φώτογραφία, έστω και απο κινητό;
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

Να η φώτο αυτού που είχα πάρει εγώ. Δεν ξέρω αν είναι αυθεντικό Muhle.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Slur
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
15

JohnnyBlade έγραψε:τι εγραφε πανω slur?αυτο αξιζει να το παρεις.
Δες εδώ Γιάννη:
http://forum.mens-only.gr/viewtopic.php ... 548#p25548" onclick="window.open(this.href);return false;

JohnnyBlade έγραψε:ναι το ειδα. δεν γραφει κατι αλλο επανω? καποιο αρωμα?

Τίποτα άλλο.
Επίσης ήταν σε αυτό το μικρό μαύρο πλαστικό κουτί, και το σαπούνι ανοιχτό μέσα. Χωρίς κάποια ζελατίνα, χωρίς χάρτινο κουτί από έξω.
Κάτι δεν μου κολλούσε σε αυτό το σαπούνι
Άβαταρ μέλους
JohnnyBlade
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 38 times
Been thanked: 20 times

μμμ παραξενο.
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
15

Συγνώμη που άργησα να καταθέσω τη γνώμη μου αλλά ο χρόνος με βοήθησε να διαμορφώσω πληρέστερη άποψη για το σαπουνάκι τούτο.
Κατ' αρχήν πράγματικά δεν γράφει τίποτα απολύτως η συσκευασία. Το άρωμά του είναι απολύτως ουδέτερο και θυμίζει.... σαπούνι!!!!! Θα το χαρακτήριζα ευχάριστο και "καθαρό"...
Είναι σχετικά σκληρό στην υφή του αλλά μόλις το χαιδέψει ένα σκληρό πινέλο αφρίζει σαν τρελό. Εδώ ήταν και το σημείο της αρχικής μου απογοήτευσης γιατί νόμιζα ότι δεν κράταγε με τίποτα τον αφρό. Μόλις γέμισα το πινέλο με σαπούνι και ξεκίνησα να το χτυπάω στο μπολάκι, εμφανίστικε μιά χαλαρή μπουρμπουλίθριστή σαπουνάδα που η διάρκεια ζωής της πάνω στο πινέλο έδειχνε να είναι γύρω στα 30 δευτερόλεπτα!!! Οταν όμως συνέχσα το χτύπημα αυτή έδενε όλο και περισσότερα μέχρι που κάποια στιγμή χρειάστηκε περισσότερο νεράκι. Εβγαλε τελικά μία αξιοπρεπέστατη σαπουνάδα με αρκετά καλή διαρκεια αλλά λίγη σε ποσότητα (2 περάσματα). Την τελευταία φορά χτήπησα τη σαπουνάδα απευθείας στο πρόσωπο με την ίδια αρχικά συμπεριφορά αλλά ακόμα καλύτερα τελικά αποτελέσματα.
Οτι προετοιμασία και αν έχεις κάνει, μόλις ακουμπήσεις το ξυράφι επάνω θα νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με μιά σαπουνάδα με ελάχιστη λιπαρότητα. Δεν είναι όμως αλήθεια... Οσο μένει στο δέρμα τόσο αναπτύσεται.
Τελικά παρόλα αυτά, δεν μπόρεσα να πω ότι είναι το καλύτερο σαπούνι που έχω δοκιμάσει, αλλά τελικά μου προσέφερε μερικά πολύ βαθειά ξυρίσματα με δύο μόνο περάσματα και μάλιστα χωρίς καθόλου ερεθισμούς ή κοψίματα.
Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ συχνά....
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
16
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Ειναι το κλασσικο τους. Aloe vera, στην παλια παλια συσκευασια. Το συγκεκριμενο που εχεις εχει σχεδον συλλεκτικη αξια.. :megagrin
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”