Σελίδα 3 από 4

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2014, 10:08
από tuscani7
Ωπα ωπα για να καταλαβω εγω που εχω μια cella και την ανοιξα μολις το σαββατο και την εκλεισα καλα .
Αλλα και την εχω κατω απο το νεροχυτη που ειναι νορμαλ η θερμοκρασιες θα χαλασει ?
Να την βαλω στο ψηγειο οπως διαβασα ?
Ο γνωστος Γιωργος μου ειπε πως εχει μεσα ζωικο λιπος παιζει γι αυτο να θελει κατι διαφορετικο?
Πρεπει ν ατη βγαλω απο το πλαστικο και να τη βαλω αλλου?
Και αν ναι σε τι ?

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2014, 10:34
από herco
Σε γενικες γραμμες, μετα το ξυρισμα και αφου ξεπλυνεις απο τις σαπουναδες το μπολακι - θα το αφηνεις λιγη ωρα ξεσκεπαστο στο ραφακι του καθρεφτη μεχρι να στεγνωσει το σαπουνι. Μετα το καπακωνεις και το αποθηκευεις οπου θες, μεχρι το επομενο ξυρισμα. Η αποθηκευση σε ψυγειο (ή σε σκοτεινες αποθηκες...) εχει βαση για μεγαλες συσκευασιες του κιλου και απο συνξυριστες που εχουν αλλα 1500 προιοντα και θα ξαναχρησιμοποιησουν Cella μετα απο 4 μηνες και....

Γενικα μην αγχωνεσαι :-)

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 08 Ιούλ 2014, 11:07
από aris22
herco έγραψε:και απο συνξυριστες που εχουν αλλα 1500 προιοντα και θα ξαναχρησιμοποιησουν Cella μετα απο 4 μηνες και....
:bigsmilie

Αν και ξεφεύγουμε απο τα μπολάκια του ΙΚΕΑ να ξέρεις οτι το Cella σιγά σιγά με τον καιρό θα κιτρινίσει ελαφρώς και θα σκληρύνει χωρίς να επηρεάζει ομως καθόλου την απόδοση του...

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2014, 20:21
από sperman
παιδια διαβαζοντας, καταλαβα οτι ειναι καλυτερα ο αφρος να ειναι ζεστος οταν τον χρησιμοποιουμε και να παραμενει τετοιος μεσα στο μπολακι. δηλαδη κανονικα για να εχουμε καλυτερο αποτελεσμα, το μπολακι, πρεπει να εχει αρκετη θερμοχωρητικοτητα ωστε να μπορουμε να το ζεστανουμε και να παραμεινει ζεστο καθ΄ολη την χρηση του μαζι με τον αφρο μας... :mad
αυτο πρεπει να ειναι σωστο, ομως εχω προσεξει οτι τα περισσοτερα μπολ ειναι λεπτα και τσιγκινα η τελος παντων δεν κμπορουν να κρατησουν και πολυ ζεστη.,
σκεφτωμε να αγορασω ενα γιαουρτι παραδοσιακο την μικρη συσκευασια, που το πουλανε μαζι με ενα αρκετα βαρυ μπολακι.. :megagrin
αυτο θα το ζεσταινω με το νερο της βρυσης και θα μου κρατα ζεστο και τον αφρο μου. πως σας φαινεται η ιδεα;; εχει καποιο λαθος;;

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2014, 20:26
από newinhere
Δεν κρατάει όσο φαντάζεσαι... το ΄χω δοκιμάσει. Ένα πέρασμα περίπου... Εκτός αν βάλεις μπωλ μέσα σε μπωλ... έτσι κρατάει 2-2,5 περάσματα

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2014, 22:12
από sperman
ευχαριστω, απλα εκανα μια σκεψη για κατι καλυτερο...

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2014, 22:26
από Stefanos
Γιαυτο τον λογο εποιησεν ο Θεος τα scuttle... :xp1 :megagrin

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2014, 23:27
από sperman
α, χα χα χα!!!
θα πρεπει να δω και τις τιμες.....
αυριο... :megagrin

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2014, 23:40
από newinhere
Δεν έχει scuttle το ΙΚΕΑ... Μόνο αν βρεις ειδική παραγγελία ή από το εξωτερικό...
Είναι λίγο τσουχτερά θα έλεγα...

Re: Μπωλάκια ΙΚΕΑ

Δημοσιεύτηκε: 10 Μάι 2019, 16:18
από Pan
Προμηθεύτηκα αυτά για δοκιμή, είτε για αποθήκευση σαπουνιών, είτε και για bowl lathering.
Είναι 11 πλάτος * 9 ύψος.
Πιο στενά επάνω, ανοίγουν προς τα κάτω. Το καπάκι έχει φλάτζα σιλικόνης και ασφαλίζει αρκετά ικανοποιητικά.
To Mitchell's χωράει να μπει ίσα-ίσα, αλλά αφού μπει έχει λίγα μπόσικα, τα δε haslinger κολυμπάνε...
Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη για να φτιάχνω αφρό, θα επανέλθω...

Εικόνα

Εικόνα