Ας πω και εγώ μια γνώμη, χρησιμοποιώ σταθερά το πλαστικό της γιάκι ακριβώς γιατί έχει όλα τα πλεονεκτήματα που ανέφερε ο @Spyros Delta υπέροχο είναι και το ξύλινο γκουντφέλας αν και θέλει περιποίηση, τέλος τα κέρματα στον πάτο λείου μπολ που γράφει ο @Algebar κάνουν πράγματι δουλειά, δίνουν καλό αφρό με την έννοια οτι βοηθάν να γίνει καλός ο αφρός και βοηθάν ώστε να μάθει κάποιος να φτιάχνει καλό αφρό, βέβαια θέλει προσοχή να κολληθούν καλά και να μην ξεκολλούν, καλή κόλλα και γενικά προσεκτικό και μερακλή χρήστη (εγώ δεν είμαι και πολύ αυτής της συνομοταξίας...) τέλος η δημιουργία αφρού σε παραδοσιακό λείο πορσελάνινο μπολ δείχνει εμπειρία και επαρκή ικανότητα στο μπολ λάδερινγκ - θέλω να πω οτι μπορεί να θεωρηθεί ως ένας δείκτης "ξυριστικής ωριμότητας" καθώς όπως πολλά ευχάριστα πράγματα στη ζωή, έτσι και το ΠΞ απαιτεί τεχνική και άρα τέχνη σε μια πορεία... Επίσης υπάρχουν και τα μπολ σιλικόνης που είναι πτυσσόμενα, τώρα για τις διακοπές (όσοι κάνουν) είναι μια χαρά. έχουν ματ υφή που βοηθάει να γίνει αφρός στο άψε σβήσε
@Pantrek όπου και να καταλήξεις κοίταξε να μην αφήσεις την προσπάθεια για καλό αφρό, χρειάζεται λίγο χρόνο και σιγά - σιγά θα δεις οτι οποιοδήποτε σκεύος και να χρησιμοποιήσεις θα κάνεις μια χαρά δουλειά
Μπολάκι ξυρίσματος (scuttles)
-
fusarium
- Γυμνάσιο

- 3
- Has thanked: 10149 times
- Been thanked: 9063 times
- Spyros Delta
- Γυμνάσιο

- 2
- Has thanked: 5158 times
- Been thanked: 8186 times
- Επικοινωνία:
@Pantrek 95ml, δεν νομιζω να χωραει καν το πινελο
Σπύρος Δέλτα.
- qsplan
- Λύκειο

- 4
- Has thanked: 10833 times
- Been thanked: 8165 times
Αν πας λίγο πιο μετά, στο τμήμα με τα ραφτικα μπορείς να βρεις και δαχτυλιθρες...
Πέρα από την πλάκα, όπως σου είπε κι ο Σπύρος, ίσα ίσα για το πινέλο είναι... Αν θες ντε και καλά από το τζάμπο, δες αυτό https://www.e-jumbo.gr/eidi-pet-shop/sk ... l_1614060/
Τα παιδιά σου έκαναν αξιολογοτατες προτάσεις, δες καποιεςαπο αυτές...
Πέρα από την πλάκα, όπως σου είπε κι ο Σπύρος, ίσα ίσα για το πινέλο είναι... Αν θες ντε και καλά από το τζάμπο, δες αυτό https://www.e-jumbo.gr/eidi-pet-shop/sk ... l_1614060/
Τα παιδιά σου έκαναν αξιολογοτατες προτάσεις, δες καποιεςαπο αυτές...
Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
- babkoug
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 12921 times
- Been thanked: 16688 times