Όχι καρδάρα γιαουρτιού ...
Μην κοιτάτε εδώ πέρα που πολλοί χρησιμοποιούν καρδάρες (του κιλού και βάλε) για ... μπωλ !!!!!!!

:lachtot :lachtot :lachtot :lachtot :lachtot :lachtot :lachtot :lachtot :lachtot
Άμα το δει ο Στέφος, μας βλέπω σε υποχρεωτική άδεια για κανά 3ήμερο! :boeller :hystericalbs1 :hystericalbs1BABIS έγραψε:Εϊναι μπωλ ξυρίσματος.
Όχι καρδάρα γιαουρτιού ...
Μην κοιτάτε εδώ πέρα που πολλοί χρησιμοποιούν καρδάρες (του κιλού και βάλε) για ... μπωλ !!!!!!!
Αριστερά το (inox) μπωλάκι που χρησιμοποιώ κατά κανόνα (διάμετρος 14 cm), δεξιά το Omega (8,8 cm). Συμπρωταγωνιστής το Omega 48.iogi έγραψε:Οταν γυρίσω σπίτι θα σου γράψω διαστάσεις.
Hλια εγω ειμαι μεσα οπως εχω ηδη δηλωσει . Τωρα για το σχεδιο για να μην υπαρχει πολυφωνιαeliakiss έγραψε:Χαίρομαι που αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον για το μπολάκι. Θα ήθελα όποιος επιθυμεί να κάνουμε παραγγελία, να το δηλώσει ευθαρσώς εδώ και μαζί και ποιό προτείνει. Έτσι, ώστε να καταλήξουμε και την Πέμπτη που έρχεται να περάσω να πάρω προσφορά. Τι λέτε; :feedback
ΟΚ BABIS! Δεν χρειάζεται bold KAI υπογράμμιση :shocking Μπορείς απλώς, να μη δήλώσεις συμμετοχή :megagrinBABIS έγραψε:Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για κανένα κεραμικό μπωλ. Μόνο μεταλλικά.
Οχι, νομίζω πως το έλεγαν "παγωτού" ή κάτι τέτοιο... Εχω και ένα μικρότερο, περισσότερο "ξυριστικό" οπτικά, μοιάζει με τα διάφορα μεταλλικά της Muehle.BABIS έγραψε:Το αριστερό των 14cm δεν είναι ξυρίσματος, κάνω λάθος;;