Κεραμικά πινέλα PantaRei

Απάντηση
ManosRK

Καλημέρα! 😁 Έχει αγοράσει κανένας κάποιο από αυτά τα κεραμικά πινέλα της PantaRei (ξέρω, είναι πολύ ακριβά! 😜 ) ?

Μ'ενδιαφέρει πως είναι σαν βάρος λόγω υλικού κλπ. Μήπως ξέρει κανένας πόσο πάνε σε γραμμάρια ? Έψαξα στο Ίντερνετ αλλά δε βρήκα κάτι. Τους ρώτησα και στο Messenger μπας και μου πουν.

Ευχαριστώ!

Προστέθηκε μετά από 54 λεπτά 5 δευτερόλεπτα:
Το βρήκα! 120 γρ. λέει περίπου - μαζί με τον θύσανο όμως. Βαρύ δεν είναι ?! 😬
Άβαταρ μέλους
Vavous
Συντονιστής
Συντονιστής
10
Has thanked: 30207 times
Been thanked: 41435 times

Πανταρέι δεν είχα αλλά είχα δοκιμάσει ένα άλλο κεραμικό πινέλο από Σέρβο αρτιζάνο στις ίδιες διαστάσεις και βάρος. Μετά την πρώτη χρήση πήρε την άγουσα για τον επόμενο του pass around.
Πολύ βαρύ, κυρίως όμως πολύ γλιστερό στο χέρι.
Προσωπικά, Θα έπαιρνα Πανταρέι μόνο σε κάποιο custom σχέδιο για να το βλέπω και να το χαίρομαι. Δεν ξέρω επίσης τί λένε οι θύσανοι που τους φοράνε.
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qsplan
Λύκειο
Λύκειο
3
Has thanked: 9528 times
Been thanked: 7667 times

Να προσθέσω στα αρνητικά του και το θέμα μακροπρόθεσμης τιμής...

Βασικά, σε κάθε κεραμικό πινέλο θα βρεις την ενδειξη Pxxx... Όσο πιο μικρός είναι ο αριθμός xxx τόσο πιο ακριβό είναι...

Το καλό είναι ότι έρχονται με δώρο κόλλα 2-3 συστατικών...

Για να προλάβω απορίες, η ενδειξη Pxxx σημαίνει Puzzle xxx τεμαχίων για πέσιμο από ύψος έως ένα μέτρο...

Στα σοβαρά τώρα, προχθές μου έπεσε το Evo 2 από ένα επιπλακι... Νόμιζα μου ξεριζωνες την ψυχή... Το καλό είναι ότι δεν έπαθε τίποτε...

Το να πάω να δώσω μια μικρή ή μεγάλη περιουσία για να πάω να πάρω κάτι, που όσο όμορφο κι αν είναι θα είναι δύσχρηστο και με μεγάλη επικινδυνότητα να το βρω κομμάτια, όσο προσεκτικός και να είμαι, μου φαίνεται μεγάλη χαζομάρα...
:ty .'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος :thankyou

Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
ManosRK

@qsplan Ίσως να έχεις και δίκιο αλλά λένε πως υπάρχουν και πιο ανθεκτικά κεραμικά/πορσελάνινα που υποβάλλονται σε συγκεκριμένη διαδικασία και δε νιώθουν ούτε από πεσίματα, ούτε από νερά κλπ. Τώρα δε ξέρω, δεν είχα ποτέ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”