Λοιπόν, προσωπικά τα πινελα τα βάζω να μουλιάσουν σε πολυ ζεστό, αλλά όχι καυτό νερό, μετα από 2 λεπτά βάζω υγρό πιάτων και το αφήνω περίπου 5 λεπτά. Μετά τα ξεπλένω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με ζεστό νερό, και στο τέλος χτυπάω κρέμα με μια κρέμα ή σαπούνι με δυνατό άρωμα, και αφήνω τον αφρό 2-3 λεπτά. Κατόπιν τα ξεπλένω πολύ καλά και τα στεγνώνω με τον γνωστό τρόπο με απαλό τίναγμα, πετσετούλα κλπ. Μυρωδιά συνεχίζει να υπάρχει, αλλά όχι τόσο δυνατή όσο πριν. Ο καλύτερος τρόπος είναι το νέο πινέλο να το χρησιμοποιήσετε καμμιά 20 μερες σερί (ο Ανδρέας εξαιρείται, θα χρειαστεί πάνω από χρόνο!

Το hjm μου με έβγαλε χρώμα σήμερα... "Βάφουν αι ασβοί τσι τρίχε τους ωρέ ζαγάρ?", σκέφτηκα... Από την άλλη είναι γνωστό ότι οι τρίχες είναι απο την Κίνα, με ότι σημαίνει αυτό (απωθητικά ζιζανίων κλπ τα οποία καλά θα κάνουθν να μείνουν στην Κίνα, άρα όχι υποχρεωτικά κακό!)...
Σύντομα και οι πρώτες φώτο (απο τα πινέλα, όχι το καφέ ζουμί)!