Πρόβλημα με Semogue 2000

Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Xθές ξεχάστηκαν όλες οι κακές αναμνήσεις με το εν λόγω πινέλο και έγινε μια καινούργια αρχή. Σε αυτό έπαιξε το ρόλο του και ο συνονόματος , ο οπoίος σε κουβέντα που είχαμε χθές μου ανέφερε το La Toja ss οτι θα είναι καλό τώρα την άνοιξη και οτι θα το χρησιμοποιεί τακτικά. :thnx συνονόματε. Και λέω, δεν κάνω και μια δοκιμή το 2000 με το La Toja . Φόρτωμα με 100 γυρισιές στο μπώλ ( το εχω τριμένο, και πάντα θα το εχω τριμένο) για τον φόβο των Ιουδαίων, διότι την τελευταία φορά είχα κάνει 125 στροφές στο Dr Harris (χωρίς να με ικανοποιήσει το αποτέλεσμα) και ξεκινάω το χτύπημα στο scutlle. Tι αφρός ηταν αυτός βρε παιδιά?? Φανταστικός ! Πηχτός , ενυδατικός , το 2000 δεν τον "εξαφάνιζε" όπως έκανε συνήθως,και τον άπλωνε πολύ ωραία στο πρόσωπο. Έκανα 3 περάσματα και ο αφρός έφτανε για άλλα 2-3 . Στην τελική και μόνο με το La Toja να μου κάνει τέτοιο αφρό θα είμαι ευχαριστημένος. Αν και νομίζω οτι και με το MDC θα τα πάει ακόμη καλύτερα. Οπότε θα έχει άξια μια θέση στη συλλογή των πινέλων μου και δεν θα ψάχνομαι να το πουλήσω η να το εγχειρήσω :knife :whistle Έτσι και αλλιώς πάντα μου άρεσε πολύ το πινέλο και ποιοτικά και οπτικά. Τώρα που άρχισε να αποδίδει και ξυριστικά έδεσε το πράγμα! :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Πάντα μου άρεσε πολύ αυτό το πινέλο και το ξέρετε......Απλά δεν τα πηγαίναμε καλά στο δια ταύτα....Τώρα όμως αλλάζει αυτό. Χρησιμοποίησα σκοπίμως 3 φορές συνοχόμενες το εν λόγω πινέλο με πολύ καλά εως άριστα αποτελέσματα. Και συγκεκριμένα με τα Tabac , MWF , MDC. Δημιουργία πάρα πολύ καλού αφρού και με τα τρία (με MWF & MDC τέλειος ) και το βασικότερο να κρατάει άνετα για 3 περάσματα χωρίς να εξαφανίζεται , και χωρίς να τον καταπίνει το πινέλο. Ναι , φορτώνω παραπάνω απο τα άλλα πινέλα (αλλά αυτό γινόταν και παλιότερα χωρίς αποτέλεσμα) γιατί έτσι και αλλιώς είναι και θηρίο, και εχει ανοίξει σαν ταβανόβουρτσα (μου αρέσει τρελλά) .Δεν κάνω κάτι διαφορετικό απο οτι εκανα παλιά. Η μόνη εξήγηση που δίνω είναι οτι θέλει πολύ περισσότερο χρόνο απο τα Omega για να στρώσει . Τώρα που έστρωσε (μπορεί να βελτιωθεί και αλλο στην πορεία) αποδίδει οπως θα έπρεπε. Δεν μπορεί τόσο καλά λόγια και τέτοιες βαθμολογίες να τις έπαιρνε χωρίς λόγο. Απλά θέλει τον χρόνο του.....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Να προσθέσω και εγώ με τη σειρά μου, ότι έκανα μεγάλο λάθος!
Το πινέλο πλέον δουλεύει πάρα πολύ καλά με σαπούνια.
Η μόνη λογική εξήγηση, όπως λέει και ο Άρης, μπορεί να είναι η μεγάλη διάρκεια στρωσίματος.
Χάρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”