Σελίδα 1 από 1

Gillette Heated Razor

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιού 2019, 00:32
από tolis.k
Η νέα καινοτομία της Gillette με θερμαινόμενη ταινία στην ξυριστική μηχανή.
Ρυθμιζόμενη θέρμανση, αδιάβροχη και επαγωγική φόρτιση. 200 $ στις ΗΠΑ.
Βασικά δεν με ενδιαφέρει από τη στιγμή που το ΠΞ με καλύπτει πλήρως, απλά πληροφοριακά αναφέρω το νέο καινοτόμο προϊόν ξυρίσματος από την μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία ξυρίσματος και που είχα την τύχη να δουλέψω κάποια στιγμή στο εργοστάσιό τους στο Newhaven, East Sussex UK.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://ondemand.gillette.com/en-us/shop ... =affiliate

Re: Gillette Heated Razor

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιού 2019, 19:04
από Tony
Τόλη υπάρχει και εδώ αυτό το μεγαλοφυές δημιούργημα της εκσυγχρονισμένης Gillette, με τα σχόλια των μελών μας, και εδώ είναι οι ομάδες των "ειδικών" με τους 35 "επιστήμονες" παρακαλώ, όπου καινοτόμησαν πάλι και τελικά τα κατάφεραν, τώρα μένει να μας πείσουν πως, Ναί και φυσικά και υπάρχουν ιπτάμενοι δράκοι. :happy-bouncyredfire:

Δυστυχώς είναι κωμικοτραγικά αυτά που μας πλασάρουν πλέον, ως αναγκαία gadget-ακια, αν και δεν κατάλαβα ποτέ σε ποιούς τελικά απευθύνονται με αυτό το προϊόν, θέλω να πιστεύω στα παιδιά, διότι μόνο αυτά ακούν τα παραμύθια, οι πιό παλιοί θα θυμάστε το, '35 ειδικοί πλυντηρίων συνιστούν' ___

~ Μα τι τραβάνε και αυτά τα παραμύθια εε; ... :P
Άλλοι κοιμούνται με αυτά, άλλοι τα ψάχνουν, άλλοι τα ζούν, άλλοι τα γράφουν, άλλοι τα πουλάνε, και άλλοι τα τρώνε·
Άντε και περαστικά μας.! :D

Re: Gillette Heated Razor

Δημοσιεύτηκε: 14 Ιού 2019, 20:00
από tasos72
nefelim...

Re: Gillette Heated Razor

Δημοσιεύτηκε: 15 Ιού 2019, 00:56
από tolis.k
Tony ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Βασικά δεν είχα δει τα σχόλια, τα οποία είναι και 8 μήνες πριν, για την Gillette Heated. Μόλις εχθές έπεσα τυχαία πάνω της και νόμισα ότι είναι πολύ φρέσκο.

Πράγματι δε ξέρω αν είναι αποτελεσματική, αλλά όταν βλέπω πάνελ με 4 ή 5 λεπίδες προβληματίζομαι. Ο λόγος είναι ότι νομίζω ότι αυτά τα πάνελ προορίζονται για επίπεδες φάτσες χωρίς γωνίες, πράγμα που δεν υπάρχει.
Θεωρώ πολύ δύσκολο να διαχειριστεί κάποιος αυτή τη κουμούτσα στη περιοχή μύτη - μουστάκι.

Το μόνο που αναγνωρίζω είναι ότι πάντα κάτι προσφέρουν (R & D) έτσι ώστε μαρκετίστικα να προσελκύουν πελάτες. Όπως εμείς θέλουμε να δοκιμάζουμε σαπούνια, λεπίδες ή after shaves, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να δοκιμάζουν τις υπερτιμημένες πατέντες της Gillette.

Re: Gillette Heated Razor

Δημοσιεύτηκε: 15 Ιού 2019, 04:25
από __Nikolas
H Gillette αυτο εκανε παντα: ειχε π.χ. ταυτοχρονα την Tech την Superspeed την Fatboy την Slimboy την Aristocrat και τοσες αλλες, ανταγωνιζομενη - ως προς τις μηχανες και οχι τις λεπιδες- στην ουσια τον εαυτο της και ταυτοχρονα ολους τους ανταγωνιστες της, Tο ιδιο κανει και τωρα. Το τμημα μαρκετιγκ λανσαρει αλλη μια πλατφορμα που θα παιρνει το ιδιο ανταλλακτικο.

Λογω Π.Ξ. μας αρεσουν τα παλια εργαλεια της, στην εποχη τους ομως, κι αυτα αποτελεσματα στρατηγικης πωλησης ανταλλακτικων και μαρκετιγκ ηταν.