Σελίδα 9 από 10

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2019, 13:39
από Tzimisce

Τελευταία δημοσίευση της προηγούμενης σελίδας:

Μάλλον έχει μπερδευτεί η cache σου.

Σε Chrome:
1) Δεξί click σε άσχετο σημείο της οθόνης.
2) Inspect (επιθεώρηση αν είναι στα Ελληνικά; Το τελευταίο τέλος πάντων).
3) Δεξί click στο refresh του chrome πάνω αριστερά
4) Empty cache and hard reload (η τελευταία επιλογή).

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2019, 13:53
από Βασίλης Τ
Επιμένει και μετά από το hard reload :angry-tappingfoot:

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2019, 14:34
από andreas
Το κάνε και σε private mode;

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2019, 14:49
από Βασίλης Τ
Αν εννοείς το incognito mode, ναι, πάλι τα ίδια κάνει.

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2019, 14:55
από andreas
Για κάνε ένα refresh τώρα.

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2019, 16:28
από Βασίλης Τ
Πάλι τα ίδια, θα μπαίνω από Edge :lmao

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 08 Αύγ 2019, 17:11
από andreas
Το έκανε και σε εμένα αλλά με Firefox, δεν θυμάμαι τι έκανα.
Νομίζω πως διέγραψα τον φάκελο με το προφίλ και το εκάνα συγχρονισμό ξανά με το σύννεφο.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος!
Το dark mode είναι ακόμα σε beta έκδοση οπότε θα το πω στον developer να το κοιτάξει.

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 15 Μάρ 2020, 12:19
από captain_hx
Που έχει πάει το άβαταρ μου; Στις ρυθμίσεις του προφίλ μου φαίνεται πως υπάρχει αλλά στις δημοσιεύσεις μου δεν εμφανίζεται.

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 16 Μάρ 2020, 00:09
από andreas
Το φτιάξαμε;

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 16 Μάρ 2020, 06:27
από captain_hx
Ναι @andreas!
Ευχαριστώ πολύ!

Re: Κάποια "περίεργα"...

Δημοσιεύτηκε: 20 Μάρ 2020, 18:52
από not_is
Την καλησπέρα μου.
Θα μπορούσα να έχω πρόσβαση στις αγγελίες του φόρουμ ?

Συγνώμη αν έγραψα σε λάθος θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.