Χρήση συστήματος αναφορών δημοσιεύσεων

Αγγλιστί FAQ
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 7777
Εγγραφή: πριν από 6 χρόνια
Αγαπημένος εξοπλισμός: On the aggressive side...
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
έχει ευχαριστίσει: 5733 φορές
Έχει ευχαριστώ: 5616 φορές

Χρήση συστήματος αναφορών δημοσιεύσεων

Δημοσίευση από Antonis » πριν από 4 χρόνια

Μιας και ελάχιστοι εδώ μέσα χρησιμοποιούν το σύστημα αναφορών δημοσιεύσεων, ας δούμε βήμα βήμα πως λειτουργεί:

Έστω ότι θέλουμε να αναφέρουμε μια δημοσίευση, για τον οποιοδήποτε (x) λόγο. Είτε γιατί είναι σε λάθος νήμα, είτε γιατί είναι spamm, είτε γιατί είναι offtopic, είτε γιατί θέλουμε να διορθώσουμε κάτι σε αυτήν, είτε για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να την δούμε. Μπορεί να είναι είτε άλλου μέλους, είτε και δική σας. Επάνω δεξιά σε κάθε δημοσίευση, υπάρχουν κάποια κουμπιά, ανάμεσα σε αυτά υπάρχει ένα ανάποδο τρίγωνο (Εικόνα). Πατώντας αυτό το κουμπί, έχουμε την παρακάτω εικόνα:

Εικόνα

Στο πρώτο πεδίο (Αιτία), επάνω δεξιά πατώντας το βέλος μας δίνει κάποιες επιλογές.

Εικόνα

Επιλέγουμε την κατάλληλη, αν δεν υπάρχει αυτή που θέλουμε (πχ αν θέλει να διορθώσει κάποιος ένα ορθογραφικό λάθος σε μια δικιά του δημοσίευση), πατάμε μια από όλες, δεν είναι και τόσο σημαντικό.

Ακριβώς από κάτω, υπάρχει η επιλογή που σε ρωτάει αν θες να λάβεις επιβεβαίωση όταν την επεξεργαστεί κάποιος από εμάς ή όχι.

Στο τελευταίο πεδίο είναι και το πιο σημαντικό, εδώ γράφετε ελεύθερα αυτό που θέλετε σχετικά με τον λόγο που αναφέρατε αυτήν την δημοσίευση.

Εικόνα

Αφού ολοκληρώσουμε τα παραπάνω βήματα, πατώντας υποβολή, όποιος από την συντονιστική ομάδα μπει πρώτος και το δει, το επεξεργάζεται ανάλογα.

Μια διαδικασία πολύ απλή και ιδιαίτερα διακριτική, καθώς δεν είναι ορατή για τα άλλα μέλη και ως εκ τούτου δεν εκτίθεται κάποιος γιατί το έκανε ή για αυτά που γράφει.

Είμαστε όπως πάντα στην διάθεσή σας για απορίες και διευκρινήσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Οδηγίες και "Πρώτες Βοήθειες" για το φόρουμ”