Πως να στυλιζάρω τα μούσια μου?

Απάντηση
dim_mousatos
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 19
Εγγραφή: πριν από 3 χρόνια
Τοποθεσία: Βόλος
Been thanked: 14 times
Ηλικία: 29
Επικοινωνία:

Πως να στυλιζάρω τα μούσια μου?

Δημοσίευση από dim_mousatos » πριν από 3 χρόνια

Για όσους από εσάς έχετε μούσια θα σας πάω λίγο ή πολύ πίσω , στην αρχή όταν τα πρωτομεγαλώνατε. Λίγο πολύ πιστεύω ότι όλους , όπως και εμένα , σας απασχόλησε κάποια στιγμή το στύλ που θα ακολουθήσετε για να φαίνεστε ακόμα πιο ωραίοι.

Είμαι δε 100% βέβαιος ότι τα πειράματα μπροστά στον καθρέφτη δίναν και παίρναν με πολλές αποτυχίες μέχρι να βρείτε το κατάλληλο στύλ που να σας κάνει αυτό "το κάτι". Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισα να κάνω έναν αναλυτικότατο οδηγό με τα 20 διαφορετικά στύλ που μπορεί κάποιος να σχηματίσει τα μούσια και τα γένια του.

Λίγο από προσωπική εμπειρία , λίγο από πηγές στο διαδίκτυο , συντάχθηκε με σκοπό να δώσει έναν άτυπο μπούσουλα σε όλους τους αναποφάσιστους εν δυνάμει μουσάτους.

Ελπίζω να σας αρέσει και να σας φανεί εξίσου χρήσιμος όπως στον αναγνώστη που πρόσφατα με έκανε και γέλασα με το e-mail του που έλεγε " Να σαι καλά ρε άνθρωπε του Θεού γιατί άμα περίμενα από την γυναίκα μου προκοπή σώθηκα! ".

Απολαύστε υπεύθυνά!
Last edited by Antonis πριν από 3 χρόνια, edited 1 time in total.
Λόγος: Σε παρακαλώ να ενσωματώνεις τα links σε κάποια λέξη. Το πως μπορείς να το κάνεις αυτό, μπορείς να το δεις στις συχνές ερωτήσεις στην υπογραφή μου. Φιλικά, Αντώνης.
Ότι χρειάζεται να ξέρεις για τα μούσια σου σε ένα site
mousatoi.gr


Απάντηση

Επιστροφή στο “Μούσι, μουστάκι”