Microsoft Office

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 647 times
Been thanked: 822 times

Μπορεί να ακούγεται κάπως αναχρονιστικό, αλλά βρίσκομαι σε αναζήτηση για την εφάπαξ αγορά της πλήρους σουίτας εφαρμογών του Office (για πλατφόρμα Windows), ει δυνατόν στην πληρέστερη εκδοχή της.

Είμαι κατά βάση αντίθετος στο μοντέλο της συνδρομής και αναζητώ κάποια αξιόπιστη πηγή, χωρίς χρονικό περιορισμό, για την αγορά της σουίτας, στην καλύτερη δυνατή τιμή..

Έχετε υπόψη σας κάποια αξιόπιστη διεύθυνση;
Νηπίοισιν ου λόγος, αλλά ξυμφορή γίνεται διδάσκαλος.
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 12031 times
Been thanked: 12444 times
Επικοινωνία:

Αν δεν κάνω λάθος η πιο κοντινή για σένα λύση σε αυτό που ψάχνεις είναι το office 2024.
Βέβαια ανάλογα το τι πραγματικά χρειάζεσαι θα πρότεινα λύσεις ανοιχτού λογισμικού όπως το libreoffice ή το onlyoffice. *Το δεύτερο δεν το γνωρίζω ιδιαίτερα. Αλλά το libreoffice ουσιαστικά το έχω σε κάθε linux pc που κάνω εγκατάσταση.

Πάντως κάτι βίντεο που είδα φαίνεται καλό.

Onlyoffice

LibreOffice

Κατά τα άλλα μπορείς να αγοράσεις ένα license key για το MSO 2024...
Απλά να γνωρίζεις πως είναι μονάχα για μία χρήση.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Το LibreOffice το γνωρίζω καθ'ότι το δούλευα για αρκετά χρόνια (για οικιακή χρήση) χωρίς κανένα πρόβλημα!

Στη φάση αυτή όμως μου είναι σημαντική η απόλυτη (ή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη) συμβατότητα με αρχεία της σουίτας της MS, οπότε σκέφτηκα πως θα ήμουν καλυμμένος μόνο με την αυθεντική σουίτα, μιας και παλαιότερα (απ'ότι θυμάμαι τουλάχιστον) υπήρχαν κάποια θέματα συμβατότητας και διαφορετικής μορφοποίησης...
andreas έγραψε: 04 Απρ 2026, 18:28Κατά τα άλλα μπορείς να αγοράσεις ένα license key για το MSO 2024...
Απλά να γνωρίζεις πως είναι μονάχα για μία χρήση.
Ο παραπάνω σύνδεσμος φαίνεται μια σοβαρή και αξιόπιστη λύση με σχετικά μικρό κόστος, ειδικά αν σκεφτούμε πως το συνδρομητικό Microsoft 365 κοστίζει ετήσια περί τα 100€...

► Εμφάνιση spoiler
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
Algebar
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
5
Has thanked: 18614 times
Been thanked: 20833 times

Πάρε μια άδεια από το gamers-outlet.net, ξεκινούν από 2-3 ευρώ για πιο παλιές εκδόσεις. Έχω ψωνίσει καμιά δεκαριά φορές και είναι αξιόπιστο, πριν από ένα μήνα πήρα Microsoft Office 2016 Professional Plus με 4,32 ευρώ. Σου δίνει το κλειδί και οδηγίες να κατεβάσεις την εφαρμογή από Microsoft.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
mgm
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
3
Has thanked: 7511 times
Been thanked: 4881 times

Εγώ ως τώρα παίρνω κωδκούς από το KeysWorlds και δεν είχα πρόβλημα. Δεν είναι το φθηνότερο αλλά όπως no probs.
How you do anything is how you do Everything.
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Αν δείτε στο spoiler, ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα κάνει και εγώ, ο κωδικός όμως από τα "κλειδάδικα" δυστυχώς σταμάτησε μετά κάποιους μήνες να ισχύει.
Ποιός ξέρει; ίσως απλά να έπεσα στην περίπτωση...

Αυτός είναι ο λόγος που τώρα ψάχνω κάτι λίγο πιο "αξιόπιστο"
Δημόκριτος
Άβαταρ μέλους
Algebar
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
5
Has thanked: 18614 times
Been thanked: 20833 times

Δεν μου έχει τύχει ποτέ και έχω Office που λειτουργούν χωρίς πρόβλημα πάνω από 3-4 χρόνια. Μήπως προσπάθησες να κάνεις νέα ενεργοποίηση γιατί συνήθως λένε ότι ισχύει για 1 PC και 1 ενεργοποίηση.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
donP
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14

Όχι, μιλάμε για κωδικό που ήταν σε έναν υπολογιστή και ο οποίος αρχικά λειτουργούσε μια χαρά.
Ξαφνικά, μετά από κάποιους μήνες, μου εμφανίστηκε μήνυμα πως ο κωδικός δεν ισχύει πλέον (ή κάτι αντίστοιχο, πάει καιρός και δεν θυμάμαι ακριβώς...)

Πιθανόν να ήταν κάποιος από αυτούς τους εταιρικούς κωδικούς που μεταπωλούνται κατά χιλιάδες από τα "κλειδάδικα" προς 2€ και να εντοπίσθηκε από την MS...ποίος ξέρει?

Το θετικό ήταν πως είχα τελειώσει τη δουλειά μου για εκείνη την περιόδο και δε το χρειαζόμουν άλλο... :)
Δημόκριτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές”