Παιχνίδια για Η/Υ.

Άβαταρ μέλους
Algebar
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
5
Has thanked: 18428 times
Been thanked: 20600 times

Ξανανιώνουμε τα γερόντια :) :) :)

Ψώνισα τιμονάκι Logitech RS50 και το έχω ρίξει στο ράλλυ !!!

Εικόνα
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 11874 times
Been thanked: 12316 times
Επικοινωνία:

Γνωρίζετε ότι το Epic games store δίνει κάθε τόσο και λιγάκι δωρεάν παιχνίδια υπολογιστή; Όπως και το amazon prime (αλλά αυτό είναι για όσους έχουν prime αν δεν κάνω λάθος).|
Ο GoG λογαριασμός μου έχει γεμίσει δωρεάν παιχνίδια. Ναι τα περισσότερα είναι "σαβουρίτσες". Αλλά η Epic δίνει που και που πολύ καλούς τίτλους. Όπως και το Amazon prime.
Και με τις πολυάριθμες εκπτώσεις της Steam έχω παιχνίδια και για την μεταθάνατον ζωή.
Παρόλο που έχω ένα σωρό νέους τίτλους βλέπω ότι προτιμώ τα παλιά κλασσικά παιχνίδια....
Indiana Jones, Larry, Monkey Island κτλ.
Βέβαια πρόσφατα τελείωσα το Cyberpunk 2077 το οποίο ήταν υπέροχο και μάλιστα σκέφτομαι να το ξαναπαίξω. Της ίδιας εταιρίας το αγαπημένο μου Witcher 3 (σειρά βιβλίων επίσης). Σας το προτείνω. Υπέροχος κόσμος και ιστορία.
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
Άβαταρ μέλους
Knight_77
Νήπιο
Νήπιο
Has thanked: 289 times
Been thanked: 513 times

Προσωπικά περιμένω πως και πως το Warhammer 40,000: Dawn of War IV.
RTS παιχνίδι στο κόσμο του Warhammer 40,000. Ειδικά τα 2 πρώτα τα είχα λιώσει.
Release date δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά από ότι λένε θα βγεί τον ερχομένο Mάϊο-Ιούνιο.

Τwo sides of life...Two sides of a shaving blade
Gian_Arg
Δημοτικό
Δημοτικό
2
Has thanked: 5540 times
Been thanked: 3163 times

Εγώ παλαιότερα έπαιζα league of legends αραιά και που , περισσότερο για να περνάω τον χρόνο μου! Αργότερα μπήκε στον κόσμο του LoL το team fight tactics που μου άρεσε περισσότερο γιατί ήταν παιχνίδι τακτικής και τύχης! Τον τελευταίο καιρό ανακάλυψα ότι είναι διαθέσιμο και για φορητές συσκευές, το κατέβασα στο κινητό και το απολαμβάνω καθημερινά!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Υπολογιστές”