Δουλειά από το σπίτι σήμερα, ευκαιρία για ένα καλό ξύρισμα με την ησυχία μου. Full stack Bay Rum σήμερα, από το pre-shave μέχρι το τέλος με καλούδια που μου έστειλαν οι φίλοι μας
@qsplan και
@mgm που τους χιλιο-ευχαριστώ!
- Pre-shave Naur Bay Rum
- Soap Imperial Bay Rum
- St. Kavlax Bay Rum aftershave
- Gillette Slim Adjustable, Feather (#3, 4-5-6-6)
- Semogue Taj SOC boar
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια χρησιμοποίησα ξανά λάδι για pre-shave. Μέχρι τώρα βολευόμουν με το σαπούνι γλυκερίνης το οποίο απλά μαλακώνει την τρίχα κάνοντας εύκολο το κόψιμό της κατά το ξύρισμα. Το λάδι του
@qsplan έκανε διπλή δουλειά, μαλάκωσε την τρίχα αλλά βοήθησε και στο γλίστρημα του πρώτου χεριού τα μάλα.
Το σαπούνι, δείγμα Imperial Bay Rum ήταν καταπληκτικό! Πήρε μπόλικο νεράκι, άφρισε σαν λυσσασμένο, και με την γλίστρα το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν tallow. Πρέπει οπωσδήποτε ν’ αποκτήσω κανα-δυο βαζάκια κι από αυτό. Ήταν τόσο απολαυστικό, που πέρασα κι ένα τέταρτο χέρι με τον αφρό που περίσσεψε.
Το ξύρισμα έκλεισε με το τέλειο aftershave του
@qsplan . Πικάντικο, έντονο και πολύ ωραίο άρωμα. Δεν άφησε λιπαρό το δέρμα. Θα το χαρακτήριζα ανατολίτικο το σύνολο του, και κρατά αρκετά. Κρίμα που δεν είχα την υπομονή ν’ αφήσω το ξύρισμα για αύριο πριν το γραφείο.
Καταπληκτικό ξύρισμα! Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει η μέρα!
Υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάσθε! Καλημέρα σε όλους!