SOTD
iKon Tek
Wilkinson Sword saloon pack
Wald A1 Nimbus
Qsplan Aventus
Stirling ss & asl
Θα επαναλάβω τα λόγια του Γιώργου @georgepa για το Wald "Oτι καλύτερο έχω βάλει στη μούρη μου, ανεξαρτήτως θυσάνου"
Το πινέλο είναι καταπληκτικό, σούπερ απαλό με πολύ πυκνό θύσανο και πολύ ψιλή τρίχα, ικανοποιητικό backbone (ίσως ήθελα ένα κλικ παραπάνω) και εξαιρετικό splay με πολύ φυσική αίσθηση που αγκαλιάζει υπέροχα το μάγουλο.
Απέχει παρασάγγας από όποιο συνθετικό έχω δοκιμάσει, καλό σας απόγευμα !!!
Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2024
- Algebar
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 14869 times
- Been thanked: 16085 times
Γιάννης
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 14087 times
- Been thanked: 14622 times
- Επικοινωνία:
Βραδινό Ξύρισμα..
Arianna & Evans, Absinthe minded, set, ωραίο άρωμα κανέλλας, σανδαλόξυλου και γλυκάνισου, σε μια βιγκαν εκδοχή του σαπουνιού, με τις καλές γνωστές ιδιότητες της εταιρίας,
Brush : Vie Long, white horse hair, με knot 24mm,
Blade : Rex, platinum, 3η και τελευταία χρήση,
Razor : Rex, Sentry, αθόρυβη μεν, αποτελεσματική μηχανή δε και σε γένια ημέρας,
Καληνύχτα και καλή εβδομάδα σε όλους !!!
-
- Νήπιο
- Has thanked: 2455 times
- Been thanked: 1387 times
Καλησπέρα στους κύριους! Βραδινό ξύρισμα και προετοιμασία για την καινούργια εβδομάδα.......
ASL: Old Spice Original
Πινέλο: Yaqi Everhelpful ?? 22mm
Σαπούνι: Areffa Soap Kentucky Bourbon (Bear Tallow)
Λεπίδα: Bic Astor #1
Μηχανή: QShave Short Handle cc
Το πινέλο ενώ ξέρω ότι δεν κάνει με παρασέρνει η ομορφιά της λαβής και το πιάνω στα χέρια μου που και που , αυτό όμως δεν πρέπει να συνεχιστεί! Η λαβή ένα μπιμπελό αλλά η τρίχα μια απελπισία! Το πήρα από τα defect της Yaqi με υποτιθέμενο πρόβλημα στην λαβή! Ο θύσανος έλεγε ότι ήταν χοίρου , αλλά μόνο έμοιαζε με χοίρου! Πριν βραχεί μοιάζει με πλαστική σκούπα ενώ μετά από δύο λεπτά στο νερό γίνεται σαν σφουγγαρίστρα! Για καθαριότητα μπορεί να κάνει για ξύρισμα όχι! Ευτυχώς το Ali μου επέστρεψε τα χρήματα πίσω! Το ξύρισμα τελικά ήταν απλά αποδεκτό με δύο χέρια χωρίς κόντρες και ταρζανιές! Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο!
ASL: Old Spice Original
Πινέλο: Yaqi Everhelpful ?? 22mm
Σαπούνι: Areffa Soap Kentucky Bourbon (Bear Tallow)
Λεπίδα: Bic Astor #1
Μηχανή: QShave Short Handle cc
Το πινέλο ενώ ξέρω ότι δεν κάνει με παρασέρνει η ομορφιά της λαβής και το πιάνω στα χέρια μου που και που , αυτό όμως δεν πρέπει να συνεχιστεί! Η λαβή ένα μπιμπελό αλλά η τρίχα μια απελπισία! Το πήρα από τα defect της Yaqi με υποτιθέμενο πρόβλημα στην λαβή! Ο θύσανος έλεγε ότι ήταν χοίρου , αλλά μόνο έμοιαζε με χοίρου! Πριν βραχεί μοιάζει με πλαστική σκούπα ενώ μετά από δύο λεπτά στο νερό γίνεται σαν σφουγγαρίστρα! Για καθαριότητα μπορεί να κάνει για ξύρισμα όχι! Ευτυχώς το Ali μου επέστρεψε τα χρήματα πίσω! Το ξύρισμα τελικά ήταν απλά αποδεκτό με δύο χέρια χωρίς κόντρες και ταρζανιές! Καλή εβδομάδα και καλό κουράγιο!
-
- Δημοτικό
- 2
- Has thanked: 5897 times
- Been thanked: 5760 times
Τελευταίο ξύρισμα του μήνα και πρώτο της εβδομάδας!
Sedef shavette
Shark ss
Yaqi Lucky Dice mix
Joserra 'Perfect Day' set
Το ευχαριστήθηκα, παρά το γεγονός οτι το πινέλο - κι ας έχει στρώσει καλά - δεν λέει και πολλά και παρά το γεγονός ότι το καρχαρίνι δεν είναι για τη σεντέφ που θέλει πέρμα για να δείξει πόσο καλή σαβέττα είναι. Ποστ και προστασία σε υψηλά επίπεδα όπως πάντα ο Χοθέρα και αυτό με ευχαριστεί περισσότερο.
Καλή εβδομάδα σε όλο το φόρουμ!
- zanxion
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 814 times
- Been thanked: 819 times
Δουλειά από το σπίτι σήμερα. Η καλύτερη αρχή με ένα καλό ξύρισμα.
Όταν το ξύρισμα με την σαβέτα λήγει χωρίς δράματα, νοιώθω ρε παιδί μου λες κι έστειλα πύραυλο στο φεγγάρι! Με τρία χέρια (wtg, 2x xtg) και το μάγουλο BBS. Θα μπορούσα ν’ άφηνα το Aftershave μιας και το προβατάκι έχει πολύ καλό post shave, αλλά ήθελα με το Ice Blue να δω πως τα πήγα με τη σαβέτα. Κανα-δυο τσιμπήματα κάτω από το πηγούνι, αλλά τίποτα σπουδαίο.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
- Pre-shave: Τίποτα.
- Σαπούνι: το προβατάκι της Haslinger
- Aftershave: Aqua Velva Ice Blue
- Πινέλο: VieLong αλογάκι 24άρι
- Σαβέτα Parker SR1 με μισή Dorco ST301 καινούργια
Όταν το ξύρισμα με την σαβέτα λήγει χωρίς δράματα, νοιώθω ρε παιδί μου λες κι έστειλα πύραυλο στο φεγγάρι! Με τρία χέρια (wtg, 2x xtg) και το μάγουλο BBS. Θα μπορούσα ν’ άφηνα το Aftershave μιας και το προβατάκι έχει πολύ καλό post shave, αλλά ήθελα με το Ice Blue να δω πως τα πήγα με τη σαβέτα. Κανα-δυο τσιμπήματα κάτω από το πηγούνι, αλλά τίποτα σπουδαίο.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
I mustache you a question...
But I'm shaving it for later.
But I'm shaving it for later.
-
- Νήπιο
- 1
- Has thanked: 1951 times
- Been thanked: 2288 times
Henson Shaving AL13 Aggressive
Astra Superior Platinum (IND) (1)
Omega 10065 boar
PAA The Original Cube Scentless
Mitchell’s Wool Fat
Lavish Care Enidros ASL
Natura Siberica Yak and Yeti after shave gel
1η επαφή με την Astra Superior Platinum (Ινδία) !
Μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν υστερεί από τις Gillette - Wilkinson Saloon Pack και Gillette Silver Blue που είχα δοκιμάσει με την ίδια μηχανή.
Σίγουρα καλύτερη από την ASP (Ρωσία).
Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα σε όλους!
Astra Superior Platinum (IND) (1)
Omega 10065 boar
PAA The Original Cube Scentless
Mitchell’s Wool Fat
Lavish Care Enidros ASL
Natura Siberica Yak and Yeti after shave gel
1η επαφή με την Astra Superior Platinum (Ινδία) !
Μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν υστερεί από τις Gillette - Wilkinson Saloon Pack και Gillette Silver Blue που είχα δοκιμάσει με την ίδια μηχανή.
Σίγουρα καλύτερη από την ASP (Ρωσία).
Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα σε όλους!
- SrTv
- Γυμνάσιο
- 3
- Has thanked: 4202 times
- Been thanked: 4128 times
- Algebar
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 14869 times
- Been thanked: 16085 times
@SrTv Στράτο δεν φαίνεται η φωτό.
Γιάννης
- SrTv
- Γυμνάσιο
- 3
- Has thanked: 4202 times
- Been thanked: 4128 times
Tiger 40
Filarmonica EPBD
Και τα δύο ξυράφια ξυρίζουν κορυφαία. Το Especial Para Barbas Duras το θεωρούν αρκετοί ως το άγιο δισκοπότηρο των φαλτσετών. Δεν θα πω κάτι τόσο βαρύγδουπο αλλά σίγουρα ξυρίζει φανταστικά και θα εκτιμηθεί πραγματικά από όσους έχουν σκληρά γένια!
Filarmonica EPBD
Και τα δύο ξυράφια ξυρίζουν κορυφαία. Το Especial Para Barbas Duras το θεωρούν αρκετοί ως το άγιο δισκοπότηρο των φαλτσετών. Δεν θα πω κάτι τόσο βαρύγδουπο αλλά σίγουρα ξυρίζει φανταστικά και θα εκτιμηθεί πραγματικά από όσους έχουν σκληρά γένια!
-
- Δημοτικό
- 2
- Has thanked: 5897 times
- Been thanked: 5760 times