Καλημέρα και καλό μήνα!
- Palmolive Classic sc
- Gillette Super Blue
- GIllette Wilkinson Sword Saloon Pack [1]
- 444
- Μενούνος Νο 10 EDC Menthol
Το ξύρισμα της ημέρας: Σεπτέμβριος 2024
- Antonis
- Διαχειριστής
- 12
- Has thanked: 27573 times
- Been thanked: 27264 times
- zanxion
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 814 times
- Been thanked: 819 times
Επιστροφή στα πάτρια, αμήν! Και τι επιστροφή, με μπόλικα μικρά αλλά ευχάριστα και τα δυο από αυτά σχετικά με το ξύρισμα:
1. Είχε ήδη έρθει το μπολ Yaqi από το Aliexpress που είχα αγοράσει για € 1.65. Ήταν στο σπίτι από τις 25 του μήνα, με μόνο 10-15 μέρες ταξίδι από Κίνα. Ομολογώ εντυπωσιάστηκα.
2. Γύρισα με ένα after shave balsam Aqua Velva Ice Blue, με ελληνικότατο κουτί που το βρήκα στο παζάρι της Jeu de Balle στις Βρυξέλες του Βελγίου!
Μόλις γύρισα λοιπόν, η οικογένεια κοιμάται ακόμα, κι εγώ είχα την ευκαιρία να γυρίσω γένια 4 ημερών με καφεδάκι και ηρεμία.
Pre-shave σαπουνάκι γλυκερίνης Παπουτσάνης (κάνει θαύματα στα γένια-σύρμα της μάπας μου)
Ξυράφι Wilkinson πεταλούδα, με νέα λεπίδα wilkinson
Πινέλο VieLong Tulip ασβού
Σαπούνι TOBS Oud
After shave balm Aqua Velva
Φραπές με διπλό διαφορικό και τίγκα στη ζάχαρη.
Το σαπουνάκι γλυκερίνης με ζεστό νεράκι μαλακώνει τα γένια μου σε βαθμό που η λεπίδα δεν βρίσκει πουθενά. Το εφάρμοσα πριν το πρώτο και το δεύτερο χέρι. Η Wilkinson, η δική μου τουλάχιστον, είναι χασάπης κι αυτό γιατί η δικά μου κοπιά έχει διάκενο λεπίδας ένα χιλιοστό ίσως και παραπάνω με ελάχιστα θετική έκθεση (ποιοτικός έλεγχος μηδέν;) και είναι αρκετά επιθετική. Με τη σωστή γωνία και πίεση, σε συνδυασμό με το TOBS μου έδωσε BBS με τρία χέρια (WTG, XTG, ATG). Το Aqua Velva Balsam έκλεισε το ξύρισμα τέλεια αφήνοντας το δέρμα μαλακό, καθόλου λιπαρό με ένα πολύ όμορφο άρωμα που δεν μπορώ να παρομοιάσω με κάτι.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
1. Είχε ήδη έρθει το μπολ Yaqi από το Aliexpress που είχα αγοράσει για € 1.65. Ήταν στο σπίτι από τις 25 του μήνα, με μόνο 10-15 μέρες ταξίδι από Κίνα. Ομολογώ εντυπωσιάστηκα.
2. Γύρισα με ένα after shave balsam Aqua Velva Ice Blue, με ελληνικότατο κουτί που το βρήκα στο παζάρι της Jeu de Balle στις Βρυξέλες του Βελγίου!
Μόλις γύρισα λοιπόν, η οικογένεια κοιμάται ακόμα, κι εγώ είχα την ευκαιρία να γυρίσω γένια 4 ημερών με καφεδάκι και ηρεμία.
Pre-shave σαπουνάκι γλυκερίνης Παπουτσάνης (κάνει θαύματα στα γένια-σύρμα της μάπας μου)
Ξυράφι Wilkinson πεταλούδα, με νέα λεπίδα wilkinson
Πινέλο VieLong Tulip ασβού
Σαπούνι TOBS Oud
After shave balm Aqua Velva
Φραπές με διπλό διαφορικό και τίγκα στη ζάχαρη.
Το σαπουνάκι γλυκερίνης με ζεστό νεράκι μαλακώνει τα γένια μου σε βαθμό που η λεπίδα δεν βρίσκει πουθενά. Το εφάρμοσα πριν το πρώτο και το δεύτερο χέρι. Η Wilkinson, η δική μου τουλάχιστον, είναι χασάπης κι αυτό γιατί η δικά μου κοπιά έχει διάκενο λεπίδας ένα χιλιοστό ίσως και παραπάνω με ελάχιστα θετική έκθεση (ποιοτικός έλεγχος μηδέν;) και είναι αρκετά επιθετική. Με τη σωστή γωνία και πίεση, σε συνδυασμό με το TOBS μου έδωσε BBS με τρία χέρια (WTG, XTG, ATG). Το Aqua Velva Balsam έκλεισε το ξύρισμα τέλεια αφήνοντας το δέρμα μαλακό, καθόλου λιπαρό με ένα πολύ όμορφο άρωμα που δεν μπορώ να παρομοιάσω με κάτι.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
I mustache you a question...
But I'm shaving it for later.
But I'm shaving it for later.
- Spyros Delta
- Δημοτικό
- Has thanked: 1633 times
- Been thanked: 2624 times
- Επικοινωνία:
- andreop
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 12743 times
- Been thanked: 13485 times
Parker 97R cc
Wizamet SI
Yaqi Timber Wolf
E&S Equinox ss
Μενούνος Fougère edt
Garden Aloe Vera gel
Wizamet SI
Yaqi Timber Wolf
E&S Equinox ss
Μενούνος Fougère edt
Garden Aloe Vera gel
Παναγιώτης
- AlexFocus
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 13725 times
- Been thanked: 8882 times
- SrTv
- Γυμνάσιο
- 3
- Has thanked: 4202 times
- Been thanked: 4128 times
Friodur 17 (1/2) - 7/8 full hollow ground
Zwilling J.A. Henckels 14 - 15/16 full hollow ground
Feinster Silberstahl - Garanti Solingen 6/8 full hollow ground
Los Jabones De Joserra Barberia
Yaqi Synthetic Hair
Aqua Velva Fresh Control
Άψογο και απολαυστικό ξύρισμα, με αρκετά στοιχεία δοκιμών.
Σήμερα παρέλαβα μια Escher 9 ιντσών που αγόρασα πρόσφατα. Η πέτρα είχε προορισμό την εσωτερική (γερμανική) αγορά, είναι ουσιαστικά τρίχρωμη με βασικότερα χρώματα το μπλε-πράσινο. Το Henckels 14 έκανε μερικά περάσματα πάνω της και επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση. Είναι απίθανο μια αυθεντική Escher να μην είναι καλή πέτρα φινιρίσματος. Επόμενα περάσματα με το 17ρι, κλασική και αναμενόμενη συμπεριφορά.
Το υπόλοιπο ξύρισμα και τα 2 ακόμη «χέρια» που ακολούθησαν έγιναν με το Feinster Silberstahl - Garanti Solingen. Μπορεί να μην έχει τις περγαμηνές των μεγάλων ονομάτων αλλά στέκεται επάξια στην πρώτη γραμμή των ποιοτικών ξυραφιών.
Zwilling J.A. Henckels 14 - 15/16 full hollow ground
Feinster Silberstahl - Garanti Solingen 6/8 full hollow ground
Los Jabones De Joserra Barberia
Yaqi Synthetic Hair
Aqua Velva Fresh Control
Άψογο και απολαυστικό ξύρισμα, με αρκετά στοιχεία δοκιμών.
Σήμερα παρέλαβα μια Escher 9 ιντσών που αγόρασα πρόσφατα. Η πέτρα είχε προορισμό την εσωτερική (γερμανική) αγορά, είναι ουσιαστικά τρίχρωμη με βασικότερα χρώματα το μπλε-πράσινο. Το Henckels 14 έκανε μερικά περάσματα πάνω της και επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση. Είναι απίθανο μια αυθεντική Escher να μην είναι καλή πέτρα φινιρίσματος. Επόμενα περάσματα με το 17ρι, κλασική και αναμενόμενη συμπεριφορά.
Το υπόλοιπο ξύρισμα και τα 2 ακόμη «χέρια» που ακολούθησαν έγιναν με το Feinster Silberstahl - Garanti Solingen. Μπορεί να μην έχει τις περγαμηνές των μεγάλων ονομάτων αλλά στέκεται επάξια στην πρώτη γραμμή των ποιοτικών ξυραφιών.
- Nassiff11
- Νήπιο
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 1111 times
DS cosmetic X2
Tabac
Timberwolf yaqi 30 knot
Kai (2)
AFL noble otter space orbit
Οκ το ξύρισμα αλλά όλη η μαγεία είναι το AFL!!!
Αυτή η koolada που έχει μέσα αντί για μενθολη πάγωσε το πρόσωπο μου χωρίς καθόλου κάψιμο.
Να πω ότι ξεκίνησε με δείγμα bbs cronos το οποίο του έριξα σπλεντιντ για να αφρισει και τελικά το ξέπλυμα όλο.
Tabac
Timberwolf yaqi 30 knot
Kai (2)
AFL noble otter space orbit
Οκ το ξύρισμα αλλά όλη η μαγεία είναι το AFL!!!
Αυτή η koolada που έχει μέσα αντί για μενθολη πάγωσε το πρόσωπο μου χωρίς καθόλου κάψιμο.
Να πω ότι ξεκίνησε με δείγμα bbs cronos το οποίο του έριξα σπλεντιντ για να αφρισει και τελικά το ξέπλυμα όλο.
Η δουλειά κάνει τους άντρες!
- Algebar
- Λύκειο
- 3
- Has thanked: 14869 times
- Been thanked: 16087 times
SOTN
iKon Standard
Bic Astor
Thater 4670/5 two band
Qsplan Unscented
Castle Forbes Λεβάντα
Μενούνος Λεβάντα
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα !!!
iKon Standard
Bic Astor
Thater 4670/5 two band
Qsplan Unscented
Castle Forbes Λεβάντα
Μενούνος Λεβάντα
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα !!!
Γιάννης
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 14087 times
- Been thanked: 14622 times
- Επικοινωνία:
Ξημερώματα...
Soap : Savon Mystère, Argos, παλιά αγαπημένη συνταγή,
Brush : Zenith, 506TA, puro tasso, best badger, με knot 26mm, τίμιο για τα λεφτά του πινέλο,
Blade : Gillette, Perma Sharp, 1η χρήση,
Razor : Qshave, Merkur Futur, καλή απομίμηση, ωραίο ξυριστικό αποτέλεσμα στις ρυθμίσεις 5 κ 6...
Lotion : Nivea, cool kick, άστα να πάνε...
Καληνύχτα και καλό μήνα σε όλους !!!
-
- Νήπιο
- Has thanked: 979 times
- Been thanked: 1310 times