Σήμερα ήρθε το της Qshave οπότε το σημερινό ξύρισμα είναι αφιερωμένο σε αυτό, καλα στο Mitchel μη βαράτε

.
Pre
Kαλό πλύσιμο προσώπου με Παπουτσάνης Κίτρινο
Soap : MWF
Yaqi 26mm Tuxedo
qshave shaving scuttle
Gillette Black Beauty + Gillette yellow Sharp edge
ASB Stirling soap Sandalwood
@Tony είχες δικιο Baby Face ^^
Ξεκινάμε για το 26αρη που εγω το μετράω 28 mm της Yaqi το scuttle είναι οριακό έρχεται όμως ένα Sagrada familia 24mm Tuxedo και θα έχω ποιο ολοκληρωμένη άποψη .
Το αποτέλεσμα υπέροχο και έκανα τον καλλίτερο αφρό ever χωρίς να μουλιάσω το MWF που πλέον είχε κόλληση και δεν “έπαιζε” μοναδικό ελάττωμα ότι πρέπει να το ξανά μουλιάσω για να το κολλήσω κέντρο !!!
Το scuttle ζέστανε τον αφρό και το πρώτο πέρασμα ηταν υπέροχο το MWF φούσκωνε από ευτυχία κάνοντας ένα παχύρευστο πλούσιο αφρό , η Black Beauty στο 7 άψογη τόσο που ξέχασα να την κατεβάσω στο δεύτερο πέρασμα οπου ο αφρός συνεχιζε να είναι ζεστός .
Κατεβάζω στο 5 και πάμε για κόντρα το απόλυτο ξενερωμα πάγωσε ο αφρός και εγω να κανω σα παιδί που του πήραν το παιχνίδι από τα χέρια , τέλειο αποτέλεσμα .
Συνεχίζω με μπάνιο αχνιστό καθώς σε εμένα μπάνιο πριν = κοψιμο στο κάθε λάθος.
Βάζω After Shave και το Kick πρέπει να το ένιωσε και ο γείτονας, περνάω ASB Stirling soap Sandalwood και απλά το τέλειο ξύρισμα .
Τολμώ να πω ότι με το MWF αν και έχω πολύ απαλότερο δέρμα μετά νιώθω το ASL παραπάνω .