Καλημέρα και καλό Σ/Κ!
Σήμερα πρωί πρωί:
SB Vie Long (ασβός-άλογο)
SC Omega
SR Gillette flair tip
RB ASP (2)
ASL Proraso + 444
Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2012
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Αντώνη καλημέρα!!!Ποια tech εννοείς?? Γιατί βλέπω άλλες με μηχανισμό ΤΤΟ και άλλες 3 κομματιών...Αν δεν βαριέσαι μια φωτό θα βοηθούσε...Ετσι για να την έχω υπόψιν :smilie_bad_87 Τι να πω βρε παιδί μου, με έπιασε μια vintagenomania....... :drool :droolAntonis έγραψε:Καλημέρα παιδιά.
-La Toja ss
-Omega 11137
-Gillette Tech
-Personna Platinum (3)
-Valour asl
Το σημερινό ξύρισμα γλυκό, πολύ καλό. Την μηχανή, απλά την λατρεύω. Μακάρι να ξεκινούσα με αυτήν στις αρχές.
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
Σάββατο 6/10
Feather AC RG in Midnight Wood scales & Feather Professional Light (#4)
Omega No. 48
MWF
Aqua Velva
Acqua di Parma Colonia Assoluta
Τί να το κάνεις το ξύρισμα, το dating δεν πάει και πολύ καλά μέχρι στιγμής και η πρόβλεψη είναι πραγματικά νεφελώδης. Εγώ φταίω όμως, κάθε φορά έχω προσδοκίες ενώ μάλλον δεν πρέπει.
Κάποια πράγματα όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξουν καθότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου είναι η μοίρα του (που είπε κι ο Ηράκλειτος).
Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, δεν ξέρω, θα προσπαθήσω να διαχειριστώ το θέμα με άλλο τρόπο από 'δω και στο εξής. Είδωμεν.
:bye
Feather AC RG in Midnight Wood scales & Feather Professional Light (#4)
Omega No. 48
MWF
Aqua Velva
Acqua di Parma Colonia Assoluta
Τί να το κάνεις το ξύρισμα, το dating δεν πάει και πολύ καλά μέχρι στιγμής και η πρόβλεψη είναι πραγματικά νεφελώδης. Εγώ φταίω όμως, κάθε φορά έχω προσδοκίες ενώ μάλλον δεν πρέπει.
Κάποια πράγματα όμως είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξουν καθότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου είναι η μοίρα του (που είπε κι ο Ηράκλειτος).
Είμαι πραγματικά απογοητευμένος, δεν ξέρω, θα προσπαθήσω να διαχειριστώ το θέμα με άλλο τρόπο από 'δω και στο εξής. Είδωμεν.
:bye
- vanm66
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 349 times
Άρη, απ'ότι ξέρω, δεν υπάρχουν ΤΤΟ tech, υπάρχουν μόνο 3 τεμ. και σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, κυρίως λαβών.aris22 έγραψε:...Ποια tech εννοείς?? Γιατί βλέπω άλλες με μηχανισμό ΤΤΟ και άλλες 3 κομματιών...
Ο Αντώνης έχει μια με αλουμινένια λαβή, απ'όσο έχω δεί σε κάποιο άλλο θεμα.
Πληροφορίες για τις Tech μπορείς να βρεις εδώ
Βαγγέλης
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Οι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί άνθρωποι φίλε Κωνσταντίνε ,πάντα έχουν μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους.
Επειδή μπορούν και θέλουν να δώσουν πολλά , πιστεύουν ότι ισχύει και για τους άλλους αυτό.
Και η αλήθεια είναι πως όταν θέλουμε κάτι πολύ, αυτό δείχνει να μην έρχεται.
Όμως δεν είναι έτσι.
Και αυτός δεν είναι λόγος να αλλάξουμε τους εαυτούς μας.
Είμαστε αυτοί που είμαστε και όποιος μας "ανακαλύψει" θα είναι πολύ τυχερός.
Πάντα υπάρχει το ιδανικό άτομο για τον καθένα μας .
Πρέπει να ζούμε την ζωή μας όπως έρχεται , μέρα με την μέρα, και να σαι σίγουρος ότι θα φανεί !
Επειδή μπορούν και θέλουν να δώσουν πολλά , πιστεύουν ότι ισχύει και για τους άλλους αυτό.
Και η αλήθεια είναι πως όταν θέλουμε κάτι πολύ, αυτό δείχνει να μην έρχεται.
Όμως δεν είναι έτσι.
Και αυτός δεν είναι λόγος να αλλάξουμε τους εαυτούς μας.
Είμαστε αυτοί που είμαστε και όποιος μας "ανακαλύψει" θα είναι πολύ τυχερός.
Πάντα υπάρχει το ιδανικό άτομο για τον καθένα μας .
Πρέπει να ζούμε την ζωή μας όπως έρχεται , μέρα με την μέρα, και να σαι σίγουρος ότι θα φανεί !
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Νωρίτερα
Semogue OC 2B
EJ 89
Shark Super Crome (2)
Classic Male Grooming
444
Alt Innsbruck
Semogue OC 2B
EJ 89
Shark Super Crome (2)
Classic Male Grooming
444
Alt Innsbruck
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα.
Σήμερα το πρωί:
Muhler R41
ASP (#2)
Omega 11137
MWF
ASL: Aqua Velva
Κυριακάτικο πρωινο ξυρισμα, με γενιά 2 ημερών. Η R41 ειναι πραγματικά απόλαυση! Απο τα ωραιότερα ξυρίσματα που έχω κάνει!
Σήμερα το πρωί:
Muhler R41
ASP (#2)
Omega 11137
MWF
ASL: Aqua Velva
Κυριακάτικο πρωινο ξυρισμα, με γενιά 2 ημερών. Η R41 ειναι πραγματικά απόλαυση! Απο τα ωραιότερα ξυρίσματα που έχω κάνει!
Χάρης
- vanm66
- Λύκειο
- 14
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 349 times
Καλημέρα!
Κυριακάτικο ξύρισμα:
SB Dovo
SS Tcheon Fung Sing rosso
SR Gillette flair tip
RB ASP (3)
ASL Mennen + 444
Η σφαγή του Δράμαλη... καιρό είχα να νιώσω έτσι το δέρμα μου. Η ASP, αν και ήταν η τρίτη χρήση της, στο δεύτερο πέρασμα έγδερνε άσχημα και με άφησε με αρκετά μικροκοψίματα. Τα υπόλοιπα δεν έσωσαν την κατάσταση. Έχω πλακωθεί στις κρέμες να ηρεμήσει το δέρμα μου αλλά και τα νεύρα μου. :ranting2 :censored1
Κυριακάτικο ξύρισμα:
SB Dovo
SS Tcheon Fung Sing rosso
SR Gillette flair tip
RB ASP (3)
ASL Mennen + 444
Η σφαγή του Δράμαλη... καιρό είχα να νιώσω έτσι το δέρμα μου. Η ASP, αν και ήταν η τρίτη χρήση της, στο δεύτερο πέρασμα έγδερνε άσχημα και με άφησε με αρκετά μικροκοψίματα. Τα υπόλοιπα δεν έσωσαν την κατάσταση. Έχω πλακωθεί στις κρέμες να ηρεμήσει το δέρμα μου αλλά και τα νεύρα μου. :ranting2 :censored1
Βαγγέλης
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Λογικά Βαγγέλη η ASP βγαζει ανετα 3 κ παραπάνω ξυρίσματα. Μάλλον θα ηταν προβληματική. Αλλα κ εσυ αφού την νιώθεις να τραβάει αλλαξε την αμεσως να μην σε τσακίσει.
Άρης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μα καλα.. Για μενα η flair tip ειναι ο,τι πιο απαλο μπορει να υπαρχει, και ποτε δεν μου εδωσε ΕΝΑ βαθυ ξυρισμα (τοτε βεβαια δεν ειχα ΑΚΡ - και γιαυτο και πηρε πουλο, αν και θα επρεπε να την κρατησω λογω συλλογης...)!.. Και σε συνδυασμο με τις ASP, και παλι δεν μπορω να το καταλαβω.. χμ...
Περαστικα να ειναι..
Περαστικα να ειναι..