Ηταν που ήταν χάλια το 2014 για τη χώρα, ήρθε και το περιστατικό με το πλοίο κι "έδεσε"...
Στα δικά μας:
Proraso preshave
Kolynos regular
Omega 10005
Edwin Jagger DE89L
Gillette Silver Blue (#2)
Pashana ASL
Να και μια ευχάριστη έκπληξη, μετά την ήττα που έφαγα με το Floid Vigoroso: Pashana! Ναι μεν το άρωμα θα το χαρακτήριζε "παλιακό" ακόμα κι ο παππούς μου (που πέθανε το 1977), όμως έκατσε σαφώς πιο γλυκά στην ευαίσθητη επιδερμίδα μου. Ενα τσούξιμο το ένιωσα, φυσικά, για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τη "φωτιά" του Vigoroso ούτε με έκανε κόκκινο σαν τον τέτοιο της μαϊμούς. Αντε να δούμε.
Από κει και πέρα, η Gillette Silver Blue εγκρίνεται χωρίς πολλά-πολλά, το Omega 10005 συνηθίζεται και η Kolynos αρχίζει να μη με ενθουσιάζει πια... :cry Μυρίσαμε Cyril Salter και Simpsons, βλέπεις, και γίναμε απαιτητικοί...
Το ξύρισμα της ημέρας: Δεκέμβριος 2014
- Roadrunner
- Γυμνάσιο
- 10
- Has thanked: 3611 times
- Been thanked: 4505 times
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- dpatiris
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 456 times
- Been thanked: 490 times
Καλησπέρα κύριοι,
με γένια περίπου 36 ωρών..
- SOC 2-band
- Κεφαλή R89 + λαβή Parker 97 !!! (βιδώνει τέλεια και δημιουργεί τη νέα μηχανή... "EJ-89-Parker")
- Polsilver Super Iridium (#3)
- St. James of London - Sandalwood & Bergamot SC
- Μενούνος τύπου "Old Spice" + 444
Εδώ και καιρό πειραματίζομαι με τις μηχανές και τις λεπίδες μου και βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον για καθημερινό ξύρισμα τον συνδυασμό της βαριάς (66gr) λαβής της Parker-97R με την ήπια κεφαλή R89 σε συνδυασμό με "επιθετικές" λεπίδες (Feather, Polsilver). Η λαβή αλλάζει τον χειρισμό της "νέας μηχανής" και κατά την άποψή μου βελτιώνει κατά πολύ την αίσθηση ελέγχου (δε γλιστρά ακόμα και βρεγμένη) και την ευκολία του ξυρίσματος (στο κατακόρυφο πέρασμα απλά αφήνω το βάρος της λαβής και η κεφαλή παρασύρει ότι βρει μπροστά της χωρίς να ερεθίζει). Σε συνδυασμό με τον ποιοτικότατο αφρό της κρέμας και την "κουρασμένη" λεπίδα, τα 3 περάσματα (WTG +2ATG) έδωσαν ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα με κανένα ερεθισμό
Καλό βράδυ...
με γένια περίπου 36 ωρών..
- SOC 2-band
- Κεφαλή R89 + λαβή Parker 97 !!! (βιδώνει τέλεια και δημιουργεί τη νέα μηχανή... "EJ-89-Parker")
- Polsilver Super Iridium (#3)
- St. James of London - Sandalwood & Bergamot SC
- Μενούνος τύπου "Old Spice" + 444
Εδώ και καιρό πειραματίζομαι με τις μηχανές και τις λεπίδες μου και βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον για καθημερινό ξύρισμα τον συνδυασμό της βαριάς (66gr) λαβής της Parker-97R με την ήπια κεφαλή R89 σε συνδυασμό με "επιθετικές" λεπίδες (Feather, Polsilver). Η λαβή αλλάζει τον χειρισμό της "νέας μηχανής" και κατά την άποψή μου βελτιώνει κατά πολύ την αίσθηση ελέγχου (δε γλιστρά ακόμα και βρεγμένη) και την ευκολία του ξυρίσματος (στο κατακόρυφο πέρασμα απλά αφήνω το βάρος της λαβής και η κεφαλή παρασύρει ότι βρει μπροστά της χωρίς να ερεθίζει). Σε συνδυασμό με τον ποιοτικότατο αφρό της κρέμας και την "κουρασμένη" λεπίδα, τα 3 περάσματα (WTG +2ATG) έδωσαν ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα με κανένα ερεθισμό
Καλό βράδυ...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Καλημέρα ,
Πινέλο Semogue OC 2Band
Σαπούνι RazoRock XXX
Μηχανή Futur (3)
Λεπίδα Super Iridium (4)
ASL Μενούνος Νο 10
ASB La Toja
Πινέλο Semogue OC 2Band
Σαπούνι RazoRock XXX
Μηχανή Futur (3)
Λεπίδα Super Iridium (4)
ASL Μενούνος Νο 10
ASB La Toja
if you have a great shave you have a great day
- digibill
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 2206 times
- Been thanked: 2875 times
- Επικοινωνία:
Καλημέρα σας.

Semogue 2015
Merkur Progress @4
Polsilver Super Iridium (#3)
Valobra Fougere ss
Floid Mentolado Vigoroso
Αίσθηση και μυρωδιές εκπληκτικές.....

Semogue 2015
Merkur Progress @4
Polsilver Super Iridium (#3)
Valobra Fougere ss
Floid Mentolado Vigoroso
Αίσθηση και μυρωδιές εκπληκτικές.....
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Καλημέρα,
Muhle r41 2011
Personna Platinum
Kent infinity
Mikes Orange soap
Pitralon after shave lotion
Τέλειο, ευτυχώς είχα πολλά γένια γιατί η μηχανή είναι πάρα πολύ άγρια.
Muhle r41 2011
Personna Platinum
Kent infinity
Mikes Orange soap
Pitralon after shave lotion
Τέλειο, ευτυχώς είχα πολλά γένια γιατί η μηχανή είναι πάρα πολύ άγρια.
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα,
EJ 89 & ASP
Omega 48
Tabac soap & ASL
EJ 89 & ASP
Omega 48
Tabac soap & ASL
Χάρης
- yiannischris
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 8965 times
- Been thanked: 17780 times
Gillette No 58 Rocket
Rapira Super Stainless (4)
Men’s Only Forum Special Edition 2014 No 38
Figaro Crema da Barba
Pashana Original Afs
Speick Men Afs Balsam Sensitiv

Rapira Super Stainless (4)
Men’s Only Forum Special Edition 2014 No 38
Figaro Crema da Barba
Pashana Original Afs
Speick Men Afs Balsam Sensitiv

Γιάννης
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times

Καλημερα σας
- Wilkinson Sword Classic Razor
- Gillette Wilkinson
- NPV Crystal pure badger
- Godrej
- Μενουνος κολωνια "Πουδρα"
Καλουτσικα σημερα. Χρειαστηκε λιγο περισσοτερη ποσοτητα Godrej για να βγει καλος ο αφρος - ισως φταιει και το NPV που ακολουθησε την πορεια των Semogue προς το ντουλαπι... Επισης η Πουδρα του Μενουνου μου βγαινει λιγο πιο unisex στο δερμα απο οτι μου αρεσει - θα την ξαναδοκιμασω και βλεπουμε.

- yakoumis
- Δημοτικό
- 11
- Has thanked: 1197 times
- Been thanked: 1280 times
- Επικοινωνία:

—πινέλο: omega 10290 (χοίρος)
—σαπούνι: haslinger coconut
—λεπίδα: voskhod (#1)
—μηχανή: merkur progress 500 (@5 WTG, @4 ATG)
—asl: Solo Ocean
Γένια παραμονής Χριστουγέννων (ρεκόρ!). Στο 5 η progress με τη voskhod ζωγράφισαν - κανένα κόψιμο, πατινάζ απο άκρη σε άκρη. Η κόντρα περιττή, αλλα είχα πολύ αφρό στο πινέλο και τον λυπήθηκα :).
Το solo (δες συστατικά εδώ) έχει ενα φαρμακευτικό άρωμα που να πω την αλήθεια δεν είναι του γούστου μου. Η μενθόλη του δε με έκαψε, μισή ώρα αργότερα και το δέρμα μου παραμένει μαλακό και λείο.
Η λεπίδα και το asl ήταν μια ευγενική προσφορά του rhtoras - τον ευχαριστώ από καρδίας.
Nobody goes there anymore. It's too crowded. - Yogi Berra (1925-2015)
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
-merkur progress 501@3
-bic cp@4
-kent vs30
-la toja ss
-la toja asl
2passes/bbs.
πρωτη επαφη σημερα με τα περισσοτερα εργαλεια του set up.το πινελο οπως ακριβως το περιμενα.γερο backbone, κραταει αρκετο νερο,θελει ομως στρωσιμο.παντως σαν πρωτη επαφη με κερδισε με την αποδοση του.
το σαπουνι κορυφαιο σε προστασια ,με δυσκολεψε στην δημιουργια αφρου(προσωπο).θα το τριψω σε μπωλ γιατι δεν μου αρεσει σαν stick.το asl πολυ καλο σε ιδιοτητες καλμαρει το προσωπο και προσφερει αριστη ενυδατωση.το αρωμα του περιεργο,οχι ασχημο αλλα ουτε και κατι τοιδιαιτερο.μου θυμιζει πολυ τα asl της nivea. πιο πολλες εντυπωσεις στα επομενα ξυρισματα.