Καλό Κυριακάτικο μεσημέρι σε όλους.
Simpsons Berkeley
ToOBS Jermyn str
EJ89L BL
Personna plat. # 1
Aqua Velva ( us )
Φίνα !
Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2013
-
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5739 times
- Been thanked: 5633 times
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Pre Almond oil
Semogue SOC 2012
Nanny's Ice and Slice
Merkur Progress (5)
Personna Pl. (#4)
Aqua Velva
Cotton tree Cool Breeze talc
Semogue SOC 2012
Nanny's Ice and Slice
Merkur Progress (5)
Personna Pl. (#4)
Aqua Velva
Cotton tree Cool Breeze talc
Το Ιασονας με Ο
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Χθεσινό ξύρισμα , το οποίο περίμενα με αγωνία.......
Set up
Pre shave - σαπούνι παραγωγής μου
Gillette New OC
Feather (2#)
Pannacrema Labdano
Omega No 49
Tabac Asl :thnx Aντώνη
Korres Asb (αν και δεν χρειαζόταν...)
Όπως βλέπετε απο την επιλογή της μηχανής και της λεπίδας ήθελα να ρίξω το σαπούνι στα "βαθιά"......Οχι μόνο δεν με απογοήτευσε , απεναντίας μου άφησε άριστες εντυπώσεις αν και ηταν το πρώτο μου ξύρισμα με αυτό . Αλλά όπως λένε χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Έκανα ενα απο τα βαθύτερα ξυρίσματα με μηδενικούς ερεθισμούς.... Περισσότερα βέβαια οταν θα το χρησιμοποιήσω 2-3 φορές ακόμη.....
Επίσης να σημειώσω οτι επαληθεύτηκαν με πανηγυρικό τρόπο τα λεγόμενα του Αντώνη για το Asl Tabac περί καψίματος .Με περιεκτικότητα οινοπνεύματος κοντά στο 68 % και το κάψιμο που μου έκανε ηταν εφάμιλλο της Aqua Velva , δηλαδή σχεδόν ανεπαίσθητο.......και απο άρωμα δεν το συζητώ... :dance3
Set up
Pre shave - σαπούνι παραγωγής μου
Gillette New OC
Feather (2#)
Pannacrema Labdano
Omega No 49
Tabac Asl :thnx Aντώνη
Korres Asb (αν και δεν χρειαζόταν...)
Όπως βλέπετε απο την επιλογή της μηχανής και της λεπίδας ήθελα να ρίξω το σαπούνι στα "βαθιά"......Οχι μόνο δεν με απογοήτευσε , απεναντίας μου άφησε άριστες εντυπώσεις αν και ηταν το πρώτο μου ξύρισμα με αυτό . Αλλά όπως λένε χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει. Έκανα ενα απο τα βαθύτερα ξυρίσματα με μηδενικούς ερεθισμούς.... Περισσότερα βέβαια οταν θα το χρησιμοποιήσω 2-3 φορές ακόμη.....
Επίσης να σημειώσω οτι επαληθεύτηκαν με πανηγυρικό τρόπο τα λεγόμενα του Αντώνη για το Asl Tabac περί καψίματος .Με περιεκτικότητα οινοπνεύματος κοντά στο 68 % και το κάψιμο που μου έκανε ηταν εφάμιλλο της Aqua Velva , δηλαδή σχεδόν ανεπαίσθητο.......και απο άρωμα δεν το συζητώ... :dance3
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Αλέξης
- Γυμνάσιο
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 190 times
VP badger mixed
Palmolive crema al mentholo
Schick Injector G Type
Personna Injector (5)
Ζεστό μπάνιο
Brut πράσινο
Δεν περίμενα με τίποτα ένα τέτοιο υπέροχο, βαθύ, απολαυστικό ξύρισμα και κόντρα σε γένια 2 ημερών με την Schick. Όπως είχε αναφέρει ο Δημήτρης νομίζω, ο τρόπος που ξυρίζεσαι με schick είναι τελείως διαφορετικός. Θέλει σαφώς μικρότερη γωνία από τις DE (σχεδόν παράλληλα με το δέρμα), λίγο περισσότερη πίεση (μιας και δεν υπάρχει βάρος) και τέντωμα του δέρματος. Άσε που το να κοπείς απαιτεί πραγματικά πολλή προσπάθεια. Τέτοιο καλό ξύρισμα είχα καιρό να κανω, χωρίς 0 ερεθισμούς. Η schick θα δοκιμαστεί και υπό άλλες συνθήκες για επιβεβαίωση συμπερασμάτων (επιστημονική πειραματική μέθοδος :boeller )
10/10!
Palmolive crema al mentholo
Schick Injector G Type
Personna Injector (5)
Ζεστό μπάνιο
Brut πράσινο
Δεν περίμενα με τίποτα ένα τέτοιο υπέροχο, βαθύ, απολαυστικό ξύρισμα και κόντρα σε γένια 2 ημερών με την Schick. Όπως είχε αναφέρει ο Δημήτρης νομίζω, ο τρόπος που ξυρίζεσαι με schick είναι τελείως διαφορετικός. Θέλει σαφώς μικρότερη γωνία από τις DE (σχεδόν παράλληλα με το δέρμα), λίγο περισσότερη πίεση (μιας και δεν υπάρχει βάρος) και τέντωμα του δέρματος. Άσε που το να κοπείς απαιτεί πραγματικά πολλή προσπάθεια. Τέτοιο καλό ξύρισμα είχα καιρό να κανω, χωρίς 0 ερεθισμούς. Η schick θα δοκιμαστεί και υπό άλλες συνθήκες για επιβεβαίωση συμπερασμάτων (επιστημονική πειραματική μέθοδος :boeller )
10/10!
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24885 times
- Been thanked: 7864 times
68% Αρη :winkcoolaris22 έγραψε: Με περιεκτικότητα οινοπνεύματος κοντά στο 59 %
ΥΓ. Αν μιλάμε για το ASL βέβαια...
Γιάννης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29543 times
- Been thanked: 29768 times
Τον σενιάρισα Γιάννη! :megagrin
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Ναι Γιάννη, για το asl μιλούσα. Απλά μιλώντας χθές με τον Αντώνη και για το Brummel που αν και έχει 58-59 % περιεκτικότητα σε οινόπνευμα καίει περισσότερο απο το Tabac μπερδεύτηκα και έβαλα την περιεκτικότητα σε οινόπνευμα του Brummel αντί το 68% του Tabac.......Aφου διορθώθηκε απο τον Αντώνη ολα καλά ! :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........