Ντουσάκι και βουρ...
SS The Club Signature
Tzimidin Synth 28mm
Feather #1 (και όμως είμαι ακόμη εδώ)
PAA Cavendish ASL
Λάμδα OC
Παρθενιά!

Μου έστειλε ο @Thodoris2403 την λάμδα για δοκιμή, ώστε να κάνει τις πρώτες αλλαγές.
Από τη στιγμή που μου έδωσε BBS με γένια 24 ωρών, μιλάμε για πολύ αποτελεσματική μηχανή, επιπέδου blackbird, R41, Cobra κλπ.
Η μηχανή έχει blade gap κάπου στα 0,31mm, αλλά ήπια δεν θα την έλεγα.
Έχει blade feel, και περίεργο ήχο.
Παρ' όλα αυτά, δεν πήρα nick ούτε στην κόντρα στο μουστάκι και ποτέ δεν ένιωσα ότι θα με έκοβε.
Η κεφαλή ζυγίζει 31,6gr, το handle 40gr.
Θα ήθελα το handle αρκετά πιο βαρύ, η μηχανή τραβάει μπροστά.
Έχει κάποιες παιδικές ασθένειες βέβαια που εύκολα πιστεύω διορθώνονται
1) Το υλικό της δεν γλιστράει, συμπεριφέρεται σαν την R41 που θέλει συχνά βρέξιμο. Ίσως αλλαγή υλικού ή επιμετάλλωση θα διορθώσει αυτό το θέμα
2) Το "όπλισμα" της μηχανής είναι λίγο περίεργο, θέλει να πιέσεις το top cap στο base plate για να κάμψεις τη λεπίδα και μετά να βιδώσεις.
3) To βίδωμα/ξεβίδωμα είναι άψογο, χωρίς τζόγο, αλλά οι μηδενικές ανοχές δημιουργούν ένα θεματάκι στην πατούρα, που πρέπει να μεγαλώσει λίγο. Αυτό πιιθανόν να λύσει και το θέμα 2.
4) Υπάρχει ένα μικρό θέμα με το alignment. Διορθώνεται, αλλά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει.

5) Στο σχέδιο, θα άλλαζα το handle να εφάπτεται το άνοιγμα της "κολώνας" με το base plate.
Εν κατακλείδι όμως, για πρώτη προσπάθεια είναι πάρα πολύ καλή και αφού διορθωθούν αυτά, απλά περιμένω ημερομηνία κυκλοφορίας...