Παρακολουθείτε ξένα ξυριστικά sites/ fora/ blogs?
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 652 times
- Επικοινωνία:
Εμείς δεν διαβάζουμε ποτέ ΠΜ το επιβεβαιώνω.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
-
- Νήπιο
- 12
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 9 times
οντας νηπιο εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα σχετικα με το ΠΞ (και στην αγορα προιοντων-αλλα αυτο σε αλλη δημοσιευση λιαν προσεχως). ανακαλυψα λοιπον ψαχνοντας στο διαδικτυο, εναν ιστοτοπο που παρεχει εισαγωγικες γνωσεις σε αρχαριους . λεγεται shaving101.com . καλα αρθρα, αν και θα τα προτιμουσα πιο εκτενη, και με αναφορες σε περισσοτερα προιοντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antonis την 10 Οκτ 2012, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Μετακίνηση στην σωστή κατηγορία. Φιλικά, Αντώνης
Λόγος: Μετακίνηση στην σωστή κατηγορία. Φιλικά, Αντώνης
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 1362 times
- Been thanked: 4911 times
Καλό είναι, αλλά έχει πάνω απο 3 μήνες να δημοσιεύσει κάτι νέο.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- captain_hx
- Εξειδίκευση
- 9
- Has thanked: 16281 times
- Been thanked: 16450 times
- Επικοινωνία:
Συμμετέχω στα B&B, TSR και DFS. Είμαι μέλος στο SRP και στο TSD αλλά δεν συμμετέχω στις συζητήσεις.
-
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 10
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17335 times
ειμαι μελος στο b&b και στο tsd.επισης δεν συμμετεχω σε συζητησεις. παρακολουθω το big shave του faragher kαι ολα(σχεδον) τα ξυριστικα καναλια στο youtube.
- rhtoras
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 1751 times
Συμμετέχω στα B&B, TSR και DFS.
Παρακολουθώ ολα(σχεδον) τα ξυριστικά κανάλια στο youtube.
Επίσης χαζέυω στο blog του sharpologist και την σελίδα 365shaves.
Χαζεύω και τα shavenook,tsd αλλά όχι πολύ...
Σπάνια μπαίνω και σε Ισπανόφωνα,Γερμανόφωνα forums!Με τα πρώτα δεν πολυ βγάζω άκρη...
Τέλος προσπαθώ να μαθαίνω τα νέα και να τα προσαρμόζω κατάλληλα και για το φόρουμ μας.
υ.γ είναι και το blog του φίλου ΝίκουΧ αν δεν απατώμαι το οποίο έχει κανα χρόνο να σχολιαστεί.Μπαίνω κι εκεί γιατί πολλοί από εκεί μεταπήδησαν εδώ(νομίζω προυπήρχε?).Μάλιστα έχει και post από moderators εδώ.
Παρακολουθώ ολα(σχεδον) τα ξυριστικά κανάλια στο youtube.
Επίσης χαζέυω στο blog του sharpologist και την σελίδα 365shaves.
Χαζεύω και τα shavenook,tsd αλλά όχι πολύ...
Σπάνια μπαίνω και σε Ισπανόφωνα,Γερμανόφωνα forums!Με τα πρώτα δεν πολυ βγάζω άκρη...
Τέλος προσπαθώ να μαθαίνω τα νέα και να τα προσαρμόζω κατάλληλα και για το φόρουμ μας.
υ.γ είναι και το blog του φίλου ΝίκουΧ αν δεν απατώμαι το οποίο έχει κανα χρόνο να σχολιαστεί.Μπαίνω κι εκεί γιατί πολλοί από εκεί μεταπήδησαν εδώ(νομίζω προυπήρχε?).Μάλιστα έχει και post από moderators εδώ.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
- Εξειδίκευση
- 11
- Has thanked: 5730 times
- Been thanked: 5632 times
Έκανα πολλές προσπάθειες στο παρελθόν να εγγραφώ στο ΤSR αλλά περιέργως μου έβγαζε πάντα την ip μου "ανεπιθύμητη".
Μια και δυο τα παράτησα. Πρόσφατα, λίγο πριν τις γιορτές δηλαδή, έκανα μια εγγραφή σε μεγάλο αμερικάνικο forum.
Δυστυχώς με πλάκωσε η χιονοστιβάδα των δεκάδων καθημερινών αναρτήσεων. Ανίκανος και αδύναμος για να ακολουθήσω το ρυθμό τους, ανίδεος για τα περισσότερα θέματα που παρουσιάζουν, αναλύουν, συζητούν ( από τα 10 σαπούνια/κρέμες που αναφέρονται, ζήτημα να έχω ξυριστεί με 1 άντε 2 ) και μην αναφερθώ σε μηχανές και πινέλα.. , σταμάτησα να συμμετέχω. Ποιά συμμετοχή εδώ που τα λέμε αλλά τέλος πάντων.
Μια και δυο τα παράτησα. Πρόσφατα, λίγο πριν τις γιορτές δηλαδή, έκανα μια εγγραφή σε μεγάλο αμερικάνικο forum.
Δυστυχώς με πλάκωσε η χιονοστιβάδα των δεκάδων καθημερινών αναρτήσεων. Ανίκανος και αδύναμος για να ακολουθήσω το ρυθμό τους, ανίδεος για τα περισσότερα θέματα που παρουσιάζουν, αναλύουν, συζητούν ( από τα 10 σαπούνια/κρέμες που αναφέρονται, ζήτημα να έχω ξυριστεί με 1 άντε 2 ) και μην αναφερθώ σε μηχανές και πινέλα.. , σταμάτησα να συμμετέχω. Ποιά συμμετοχή εδώ που τα λέμε αλλά τέλος πάντων.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
- vsmirnios
- Γυμνάσιο
- 8
- Has thanked: 6219 times
- Been thanked: 5382 times
Συμετέχω SRP, B&B, ATG, TSR και αρκετά κανάλια τού you tube με βασικό θέμα παρακολούθησής ακόνισμα καί επισκευές ξυραφιού.
Ordo ab chao
- Vavous
- Συντονιστής
- 9
- Has thanked: 28684 times
- Been thanked: 40105 times
Συμμετέχω όλο και πιό ενεργά στο ATG ενώ κάνω λαθρανάγνωση στα περισσότερα απο τα γνωστά αγγλόφωνα καθώς και στο Γαλλικό.
Τις ξυριστοπερσόνες στο Τιουμπ τις έκοψα γιατί, τώρα που έμαθα πέντε δέκα πράγματα, διαπιστώνω όλο και συχνότερα την αναξιοπιστία τους.
Τις ξυριστοπερσόνες στο Τιουμπ τις έκοψα γιατί, τώρα που έμαθα πέντε δέκα πράγματα, διαπιστώνω όλο και συχνότερα την αναξιοπιστία τους.
Ανδρέας, Μ.Δ.
- Nomad
- Γυμνάσιο
- 9
- Has thanked: 6648 times
- Been thanked: 3263 times
Και όχι μόνο για την αναξιοπιστία τους Ανδρέα. Πολλές λάθος συμβουλές όσον αφορά την τεχνική.
Εγώ είμαι μέλος στο TSR και στο TSN, αλλά δεν γράφω. Κατα τ' άλλα διαβάζω αρκετά από τα αγγλόφωνα.
Εγώ είμαι μέλος στο TSR και στο TSN, αλλά δεν γράφω. Κατα τ' άλλα διαβάζω αρκετά από τα αγγλόφωνα.
Νίκος