AOS Video - Παράδειγμα προς αποφυγή...

Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 6359
Εγγραφή: 22 Ιαν 2009, 14:06
15
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 652 times
Επικοινωνία:

Δεν μου απαντάς.
Αυτή είναι η κλασσική Ελληνική συμπεριφορά που ανέφερες.

Φιλικά πάντα. :btt1

Η κρέμα Levander μαζί με το pre shave oil και το After Shave ήταν τα πρώτα προϊόντα με τα οποία μπήκα στο παραδοσιακό ξύρισμα. Με Fusion ακόμη αφού είχε πει να ακολουθήσω τις οδηγίες του video. Είχα μιλήσει και με email με κάποιον από αυτούς. Βλέπεις η πρώτη αναζήτηση πινέλο ξυρίσματος μου έβγαλε κάποιο Blog και από εκεί το πρώτο link που βρήκα ήταν το site της AOS.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, είχα πάρει μεγάλες συσκευασίες και για πολύ καιρό με DE ποια σύγκρινα τα προϊόντα. Είναι γνωστό πως στην τρέλα μας ότι είναι φοβερό για εσένα ίσως να είναι απαράδεκτο για εμένα. Το post όμως αυτό το άνοιξα πρώτον γιατί δεν νοείται μια τόσο ακριβή (ίσως η ακριβότερη) εταιρεία να έχει τόσα αρνητικά σχόλια στα διεθνή forums και δεύτερον γιατί όπως είπα και πιο πάνω το video της δεν είναι διαφημιστικό αλλά εκπαιδευτικό και άρα εξαπατά.
Τώρα η προσωπική μου γνώμη είναι ότι το προϊόν δεν είναι για πέταμα, αλλά πολύ καλό αν είχε τιμή € 5 το tube της κρέμας.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
xristos_metal
Δημοτικό
Δημοτικό
Δημοσιεύσεις: 584
Εγγραφή: 04 Ιουν 2010, 10:58
13
Been thanked: 15 times

Ποια ειναι η κλασσικη συμπεριφορα? Δεν ειχες αναφερει πουθενα οτι χρησιμοποιησες AOS. Κανε μας μια παρουσιαση τα προιοντα και εξηγησε μας για ποιο λογο δε τα θεωρεις καλα. Εμενα, που δεν τα εχω δοκιμασει, δε με επεισες για ποιο λογο να μη τα παρω (που ουτως ή αλλως δε τα παιρνω λογο τιμης).

Λες οτι αν ειχε 5 ευρω θα ηταν μια πολυ καλη κρεμα. Υπαρχουν πολυ καλες κρεμες που κανουν 5ευρω και θα μπορουσαν να κανουν και αυτες 25. Επομενως δε μπορεις να λες αν εκανε 5 ευρω θα ηταν πολυ καλη. Σε αυτες τις περιπτωσεις ή ειναι καλη η κρεμα ή δεν ειναι. Απλα τα πραματα..

Το αν ενα προιον ειναι καλο ή κακο δεν ειναι υποκειμενικο, ειναι καθαρα αντικειμενικο. Αυτο δε σημαινει οτι δεν θα υπαρχουν και ατομα με αντιθετη αποψη. Αυτα ομως ειναι η μειψηφια. Οπως σε ολες τις εταιριες αλλα προιοντα εχουν καλες κριτικες και αλλα οχι. Το ιδιο συμβαινει και με τα AOS , trumpers κτλ.

Τη δουλεια σου μπορεις να τη κανεις εξισου καλα ειτε χρησιμοποιεις φθηνα ή ακριβα υλικα. Απο εκει και περα ο καθενας διαλεγει αναλογα με τη τσεπη του και το ψωνιο του.

Υ.Γ Η συγκεκριμενη κρεμα που αναφερες εχει πολυ καλες κριτικες. Θα μου πεις στη μιση τιμη παιρνεις τη lavender απο Tobs που ισως ειναι και καλυτερη...εκει περα μετραει το ψωνιο που ειπα πιο πανω.
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 6359
Εγγραφή: 22 Ιαν 2009, 14:06
15
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 652 times
Επικοινωνία:

xristos_metal έγραψε:Ποια ειναι η κλασσικη συμπεριφορα? Δεν ειχες αναφερει πουθενα οτι χρησιμοποιησες AOS.
Και επειδή δεν το έχω αναφέρει πάει να πει ότι δεν τα έχω δοκιμάσει; Η λογική, αφού διαβάζεις σε αυτό το Post την γνώμη μου για κάτι είναι να το έχω δοκιμάσει όχι το αντίθετο. Αλλιώς λέγεται προκατάληψη. Για στάσου όμως. Έβαλα AOS στην αναζήτηση και μου έβγαλε 5-6 Posts στα οποία αναφέρομαι στην AOS μεταξύ των οποίων και posts στα οποία αναφέρω ότι ξυρίστηκα με την κρέμα και το pre shave oil.
xristos_metal έγραψε: δε με έπεισες για ποιο λόγο να μη τα πάρω
Ποτέ μα ποτέ δεν έχω τέτοιο σκοπό. Την γνώμη μου λέω. Τα είπαμε, για εσένα μπορεί να είναι κορυφαίο προϊόν.
xristos_metal έγραψε:Λες οτι αν ειχε 5 ευρω θα ηταν μια πολυ καλη κρεμα. Υπαρχουν πολυ καλες κρεμες που κανουν 5ευρω και θα μπορουσαν να κανουν και αυτες 25. Επομενως δε μπορεις να λες αν εκανε 5 ευρω θα ηταν πολυ καλη. Σε αυτες τις περιπτωσεις ή ειναι καλη η κρεμα ή δεν ειναι. Απλα τα πραματα..
όχι για εμένα δεν ισχύει αυτή η λογική, ισχύει πάντα το value for money, η ποιότητα δηλαδή σε σχέση με αυτά που δίνεις
xristos_metal έγραψε:Το αν ενα προιον ειναι καλο ή κακο δεν ειναι υποκειμενικο, ειναι καθαρα αντικειμενικο. Αυτο δε σημαινει οτι δεν θα υπαρχουν και ατομα με αντιθετη αποψη. .
Η αντικειμενικότητα παύει να υπάρχει κατ εμε όταν έστω και ένας διαφωνεί
xristos_metal έγραψε:
Τη δουλεια σου μπορεις να τη κανεις εξισου καλα ειτε χρησιμοποιεις φθηνα ή ακριβα υλικα. Απο εκει και περα ο καθενας διαλεγει αναλογα με τη τσεπη του και το ψωνιο του.
.
Συμφωνώ 100%
xristos_metal έγραψε:Υ.Γ Η συγκεκριμενη κρεμα που αναφερες εχει πολυ καλες κριτικες. Θα μου πεις στη μιση τιμη παιρνεις τη lavender απο Tobs που ισως ειναι και καλυτερη...εκει περα μετραει το ψωνιο που ειπα πιο πανω.
όχι θα σου πώ αυτό που είπα από την αρχή, ότι έχει και πολλές κακές που δεν δικαιολογείται για τόσο ακριβό προϊόν.

Χρήστο πλέον νομίζω ότι η άποψη μου είναι σαφής. Αν θές απαντάς και εσύ και κλείνουμε εδώ. Εκτός αν προκύψει νέο θέμα. Γιατί πάει για προσωπική αντιπαράθεση και δεν αντιπαρατίθεμαι ποτέ όταν οι απόψεις είναι σαφείς.
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”