Beard Trimmer για μείωση μήκους μόνο!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panian
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 05 Ιαν 2022, 15:30
2
Has thanked: 32 times
Been thanked: 107 times
Ηλικία: 46

Καλησπέρα σε όλα τα αρχόντια,

καταλαβαίνω ότι οι ηλεκτρικές μηχανές δεν έχουν θέση στο ΠΞ όμως οι πειραματισμοί θα έλεγα πρέπει να γίνουν στην ζωή ενός άντρα προκειμένου να καταλήξει κάπου!

Έτσι και εγώ από την καραντίνα και μετά αποφάσισα να αφήσω μακρύ μαλλί (να με συμπαθάνε οι συμφουρίτες ολιγόμαλλοι :D ) και όταν ξυρίζομαι παραδοσιακά με το μαλλί μοιάζω σαν έντεχνο τραγουδιστή που αρνείται να μεγαλώσει...
*να πω όμως την αμαρτία μου, ζηλεύω απίστευτα τον πατέρα μου που απλώνει τον αφρό σε όλο το πρόσωπο και κάνει την ξούρα του!!!

Οπότε κάνω ΠΞ τα σημεία που θέλω (μάγουλα, γύρω από τα χείλια και λαιμό) και ψάχνω για beard trimmer έτσι ώστε τα γένια 2 εβδομάδων να γίνουν 1 εβδομάδας.

Μέχρι τώρα χρησημοποιούσα για κούρεμα την Philips 5050 Philips 5050 όμως παρατηρώ τελευταία ότι στο beard trimming δεν τα πάει καλά... Ακόμα και τις κεφαλές που αλλάζω εκείνη ξυρίζει όπως θέλει!

Διάβασα σε διάφορα νήματα μέσα στο φόρουμ οτι πρέπει να βρω είτε beard trimmer είτε multi grooming. Οι wahl θεωρούνται καλές και έχει αρκετές το hairmaker.gr όπως για παράδειγμα αυτή Wahl BaldFader 7911-516

Για τον σκοπό που την θέλω, να τριμάρει το μούσι σε ένα συγκεκριμένο μήκος και το μουστάκι σε άλλο, έχετε κάποια πρόταση?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Πάνος
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
maetsos
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 180
Εγγραφή: 19 Ιούλ 2020, 00:11
3
Τοποθεσία: Βανκούβερ
Has thanked: 3653 times
Been thanked: 2119 times

Για καιρό είχα την Remington MB200 και ήμουν πολύ χαρούμενος. Κανένα πρόβλημα με μπαταρία και τρίμαρε άνετα και χωρίς το προστατευτικό, γένια και κεφάλι.
Για 2-3 χρόνια την άφησα και όταν την ξαναέπιασα δούλευε μια χαρα, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Δυστυχώς έκανα το λάθος και την έβαλα σε 240βολτ, ήταν μόνο για 110V.
Σύνολο παίζει να τη δούλευα κοντά στα 5 χρόνια

Πήρα μετά μια Φιλιπς που χωρίς το προστατευτικό μπορούσε και να σε ματώσει.

Έδώ και 3 χρόνια έχω την ΜΒ320, το επόμενο μοντέλο της αγαπηγμένης μου ΜΒ200. Σχεδόν ίδιες, η μπαταρία λένε κάποιοι δεν κρατάει όσο η πρώτη, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω
Δημήτρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές”