Fine Marvel

Άβαταρ μέλους
Γιώργος Λ
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
Δημοσιεύσεις: 1078
Εγγραφή: 25 Αύγ 2016, 18:16
7
Has thanked: 10306 times
Been thanked: 10087 times
Ηλικία: 47

Οτιδήποτε συγκρίνεται με την R89, είναι πιο επιθετικό.
Η Fine*, είναι ιδιαιτέρως φιλική και αποτελεσματική στον χρήστη. Ευγενέστατη θα μπορούσα να πω.

*Τα συμπεράσματα είναι μετά απο λίγες χρήσεις, σε pass around που την είχε "προσφέρει" ο κύριος @Vavous
Ασβος Ξυρισματος
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 09 Οκτ 2020, 21:52
3
Has thanked: 25 times
Been thanked: 18 times

η fine για μένα είναι μια απο αυτές τις περιπτώσεις που η υπομονή ανταμείβεται. Την αγόρασα όταν ήμουν άπειρος στο ΠΞ και δεν τα πηγαίναμε καλά - μου φαινόταν top-heavy και για κάποιο λόγο κατέληγα σταθερά με αρκετούς ερεθισμούς.

Την ξέθαψα τελευταία, της έβαλα μια πιο μακρυά λαβή κ κάνω τρομερά ξυρίσματα. Αρκετά αποτελεσματική, χωρίς να τη νιώθεις επικίνδυνη (όπως π.χ. Parker). Ίσως τελικά αρχίζω να εκτιμώ τις πιο βαριές κεφαλές. Μη διώχνετε τίποτα χωρίς να δώσετε δεύτερη ευκαιρία!
Άβαταρ μέλους
vstromini
Δημοτικό
Δημοτικό
Δημοσιεύσεις: 439
Εγγραφή: 17 Φεβ 2020, 11:12
4
Τοποθεσία: thessaloniki
Has thanked: 5255 times
Been thanked: 2494 times
Ηλικία: 53

Εξαιρετική μηχανή που λόγω της μεγάλης μπάρας προστασίας θέλει σαπούνι με καλή ολίσθηση αλλιώς αισθάνεσαι ότι κολλάει στο δέρμα. Μικρές κινήσεις χώρις πίεση δίνουν ιδιαίτερα αποτελεσματικό ξυρισμα με τη φορά η και κόντρα. Διάκενο 0.95 μη το ξεχνάμε
Άβαταρ μέλους
AlexK
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 3
Εγγραφή: 02 Φεβ 2021, 11:13
3
Τοποθεσία: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Has thanked: 2 times
Been thanked: 30 times
Ηλικία: 47

πολύ καλή μηχανή .ήπια κα αποδοτική .όταν την πρωτοδοκίμασα νόμιζα οτι δεν κόβει αλλά τελικά τα είχε πάρει όλα! την συστήνω !
Άβαταρ μέλους
Antonio.mfp
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 169
Εγγραφή: 01 Μάι 2011, 01:12
13
Τοποθεσία: larisa
Has thanked: 728 times
Been thanked: 949 times
Ηλικία: 38

Ας πω και γω την εμπειρία μου με την εν λόγω μηχανή.Να τονίσω την αγόρασα καινούρια.Σαν κατασκευή για μένα είναι κάτω του μετρίου,ψεύτικη εντελώς.
Η τρύπα της λαβής που βιδώνει η κεφαλή είναι στραβο τρυπημένη δεν είναι κέντρο,τα σπειρώματα στη κεφαλή χαλασμένα δύο τρεις σπείρες..Δεν ξέρω έτυχε η περίπωση σε μένα?
Τι να πώ λες και την έφιαξε ένας κακός ερασιτέχνης.Πάμε τώρα στο ρεζουμέ.Το ξύρισμα έγινε στο κεφάλι,αν μπορούσα να την ονομάσω με δύο λέξεις θα την έλεγα ύπουλη νυφίτσα! :teasing-wedgie:
Η γουμαρομπάρες που έχει δυσκολεύει τη γωνία κοπής,δεν σου δίνει καμία σιγουρία.Είναι πολύ ήπια με αποτέλεσμα μόλις πιέσεις λίγο παραπάνω σε κόβει χωρίς να πάρεις χαμπάρι.
Πάλι αν δεν πιέσεις στο ελάχιστο μένεις αξύριστος,για bbs ούτε λόγος..Κόπηκα σε δύο σημεία που δεν είχα ξανακοπεί ποτέ στα χρονικά.Εν τέλει την βγάζω ακατάλληλη για ξύρισμα στο κεφάλι.
Μένει να δω τι ψάρια πιάνει στο πρόσωπο...Η γενική εικόνα πάντως κάτω του μετρίου..Αναμένεται..(θα ανεβάσω φωτό τις κακοτεχνίες) }:)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Double edge razors”