Proraso Pre Shaving Cream

Απάντηση
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4167
Εγγραφή: 02 Αύγ 2013, 15:25
10
Has thanked: 5730 times
Been thanked: 5632 times

Φοβάμαι πως άδικα θα τρέξεις. Την έχει φέρει ο Χόντος πουθενά ;
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δημοσιεύσεις: 5381
Εγγραφή: 30 Απρ 2012, 07:08
11
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Has thanked: 4470 times
Been thanked: 5443 times

Ηλία τι να πω ? Εγω υπέθεσα οτι την είχε φέρει και ο Χόντος χωρίς να το ψάξω βέβαια.
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
__Nikolas
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1260
Εγγραφή: 23 Νοέμ 2015, 17:55
8
Has thanked: 7318 times
Been thanked: 9858 times
Ηλικία: 54

στον Χοντο Καλλιθεας εχουν φερει λιγα κομματια pre κρεμες (white) και σαπουνι (πρασινο) με τη νεα συσκευασια με την Ιταλικη σημαια, λογικα θα ξεστοκαρουν τις παλιοτερες συσκευασιες πρωτα.
any shave you can walk away from, is a good shave!
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 2708
Εγγραφή: 09 Ιούλ 2012, 16:12
11
Has thanked: 2646 times
Been thanked: 1669 times

Σήμερα με έτσουξε στο λαιμό η λεπίδα της lord η classic.Είχα βγάλει το κόκκινο proraso pre αλλά το ξέχασα και μόλις το βλέπω λέω:¨τι έκανα πάλι ρε γαμώτο¨.Ξεπλένω οτι έμεινε,βάζω proraso preshave και απο πάνω σαπουνάδα.
Μετά δεν ένιωθα τη λεπίδα και όλα κύλησαν ομαλά.Οφείλω δε να ομολογήσω οτι μου άρεσε ποιοτικά καλύτερα από το πράσινο.Λέτε να είναι η ιδέα μου ή όντως είναι πιο καλό?
Το μόνο αρνητικό οτι λόγω έντονου αρώματος δεν ταιριάζει με όλα τα σαπούνια-κρέμες!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
christos_99
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: 25 Φεβ 2016, 13:37
8
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times
Ηλικία: 32

Καλησπερα στην παρεα.!!

Μια ερωτηση θελω να κανω, η οποια ισως να εχει απαντηθει ξανα.

Το pre shave της proraso που εχω το ασπρο -πριν απο 5-6 μερες που ξυριστικα τελευταια φορα- μου επεσε καταλαθος απο τα χερια με αποτελεσμα να σπασει το καπακι και να μην κλεινει σχεδον καθολου. Το ερωτημα ειναι αφου τωρα πλεον δεν κλεινει αεροστεγως υπαρχει πιθανοτητα να εχει χαλασει ή στο μελλον να μουχλιασει και να καταστραφουν τα συστατικα του.?
Απο μυρωδια, στο ματι και στην υφη ειναι μια χαρα μεχρι στιγμης, απλα εχω αυτη την περιεργια. Πρεπει να παει για πεταμα και να παρω καινουριο ή δεν παθαινει απολυτως τιποτα και ειναι ασφαλες για χρηση.?

Ευχαριστω.!!!!
Άβαταρ μέλους
akis_peiraias
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 3809
Εγγραφή: 14 Νοέμ 2015, 15:54
8
Τοποθεσία: Πειραιάς !!!
Has thanked: 18547 times
Been thanked: 15729 times
Ηλικία: 54

Βάλτο σε ένα άλλο γυάλινο βαζάκι και τέλος !
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
Δημοσιεύσεις: 1296
Εγγραφή: 02 Απρ 2014, 15:20
9
Τοποθεσία: Πολίτης του κόσμου
Has thanked: 2205 times
Been thanked: 2875 times
Ηλικία: 40
Επικοινωνία:

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο έχω διακόψει πλήρως τις αγορές ξυριστικών (κι ωστόσο τα ντουλάπια δεν λένε να αδειάσουν...). Από τη στιγμή που αποτραβήχτηκα από το καταναλωτικό παιχνίδι η απόλαυσή μου πολλαπλασιάστηκε, αφού πλέον είμαι απερίσπαστα εστιασμένος στη διαδικασία.... Μια από τις άμεσες συνέπειες είναι πως, με την εμπειρία που συσσωρεύω, αναπροσάρμοσα σημαντικά τις «κατατάξεις» σε υλικά.... Τέσπα, ο λόγος αυτής της δημοσίευσης είναι άλλος...

Πρόσφατα πέρασα από έναν Χόντο ψάχνοντας κάτι εντελώς άσχετο. Επειδή όμως πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, έριξα μια ματιά στα ξυριστικά. Δεν ξέρω τι ακριβώς πέρασε από το μυαλό μου, το χέρι μου όμως στάθηκε σε μια κόκκινη pre shave της Proraso και, αφού τη μύρισα, την πήρα χωρίς πολλά - πολλά. Είναι η πρώτη αγορά μου εδώ και έναν χρόνο. Δεν θα έκανα το παρόν ποστ αν δεν με εξέπληττε τόσο πολύ, αλλά αυτό το πραγματάκι είναι πραγματικά απίστευτο - μια σωστή αποκάλυψη! Έχω κάνει καμιά 10αριά ξυρίσματα και πλέον είμαι βέβαιος πως λειτουργεί εξαιρετικά! Μου φάνηκε περίεργο στην αρχή, γιατί είχα κάποτε ένα άσπρο pre shave της ίδιας εταιρίας και δεν θυμάμαι να λειτουργεί τόσο καλά.... Μου δίνει την αίσθηση ότι «φουσκώνει» τις τρίχες κι επιπλέον αυξάνει την προστασία κατά το ξύρισμα...

Αυτή την εποχή τελειώνω ένα Fine Green Vetiver σαπούνι, το οποίο αν και μυρίζει πολύ ωραία ξυριστικά είναι μια μετριότητα (σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά του). Αντιστάθμιζα τα αρνητικά του με καλή προετοιμασία και τεχνική, χωρίς να περιμένω πολλά - πολλά Με τη χρήση του κόκκινου proraso όμως έχει αλλάξει εντελώς χαρακτήρα το ξύρισμα: με οποιαδήποτε λεπίδα παίρνω απαλό αποτέλεσμα χωρίς καμία αίσθηση τραχύτητας! Τελειώνοντας δε, μένει μια αίσθηση απαλότητας στο δέρμα που το σαπούνι από μόνο του ποτέ δεν την πετύχαινε....

Εξεπλάγην τόσο πολύ από αυτό το μικρό βαζάκι με το κόκκινο καπάκι που νομίζω ότι χρειαζόταν να το μοιραστώ. Αλλάξανε κάτι στη γενική σύνθεση του προϊόντος; Έχει κάτι διαφορετικό το κόκκινο που δεν έχουν τα άλλα δυο (πράσινο και άσπρο); Δεν ξέρω. Πάντως δουλεύει εξαιρετικά.....
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
Δημοσιεύσεις: 4167
Εγγραφή: 02 Αύγ 2013, 15:25
10
Has thanked: 5730 times
Been thanked: 5632 times

Γειά σου Βilly !! Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω ..εδώ. Το άσπρο Proraso δε το πάλευα με αυτή την μενθολκαμφορά μυρωδιά στη light εκδοχή του πράσινου, μου χάλαγε τα αρώματα στα σαπούνια. Το κόκκινο είναι άλλη περίπτωση και αφού μου αρέσει το ομώνυμο σαπούνι ίσως κάποτε το δοκιμάσω.
Γράψε αν θες λίγα λόγια για τις "ανακατατάξεις" σου στα αντίστοιχα νήματα και αν θες να αδειάσουν τα ντουλάπια σου μια ώρα αρχίτερα μοιράσου τα με το έτερον ήμισυ.
Θα εκτιμήσει ένα καλό σαπούνι ξυρίσματος. ;)
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
Άβαταρ μέλους
tolis.k
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: 25 Νοέμ 2015, 15:14
8
Has thanked: 521 times
Been thanked: 428 times
Ηλικία: 53

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το κόκκινο Preshave Proraso. Όμως έχω χρησιμοποιήσει το λευκό Preshave Proraso και το πράσινο.
Θεώρησα ότι ίσως δεν έχουν διαφορά στην ποιότητα των δύο και ότι το μόνο που αλλάζει είναι το άρωμα.
Παρόλα αυτά μου φάνηκε τουλάχιστο στο δικό μου δέρμα και τρίχα, ότι το πράσινο είναι καλύτερο από το λευκό.
Ότι το πράσινο έκανε καλύτερα τη δουλειά του.
Το αναφέρω γιατί και εμένα μου φάνηκε διαφορά μεταξύ των preshave proraso.

Άσχετο, αλλά ακόμα καλύτερο από τα παραπάνω σαν preshave, μου φαίνεται το 444 gel, που το βρήκα πολύ βαρύ για το λιπαρό μου δέρμα σαν after και χρησιμοποιείται σαν pre σε βρεγμένο δέρμα. Περιέχει γλυκερίνη γαρ.
He who pays the piper, generally calls the tune. :violin:
ουκ εν τω πολλώ το ευ
Άβαταρ μέλους
NickB
Νήπιο
Νήπιο
Δημοσιεύσεις: 29
Εγγραφή: 12 Μάι 2017, 19:07
6
Has thanked: 73 times
Been thanked: 84 times

καλημερα σας! πρωτη δοκιμη με το pre-shave (το πρασινο). Φανταστικο αρωμα! Ισως ομως αρωματικα να μην ειναι για ολες τις μυτες. Οκεη. Εμενα μου αρεσε παρολη την ενταση του. Βγαζει κατι σε φαρμακευτικα αιθερια ελαια.. λες και εχεις το Vicks (Cough, Cold, Flu Relief & Allergy Medicine) διπλα στην μυτη σου χαχχαχαχαχ. Και ναι δουλεψε μια χαρα στο ξυρισμα μου! Σε ελαφρως βρεγμενο προσωπο με ζεστο νερο, μικρη ποσοτητα κρεμας pre-shave (οση ποσοτητα θα εβαζα και σε κρεμα προσωπου), μασαζ μετα για περιπου εναμισο λεπτο.. και τελος μετα απο εναμιση λεπτο επιπλεον απλωμα αφρου (proraso shaving soap πρασινο). Προσωπικα ειδα αισθητη/ποιοτικη διαφορα στο ξυρισμα. Τα δυο προιοντα συνεργαζοντε παρα πολυ καλα μεταξυ τους. Παρα πολυ καλη προστασια και γλιστρημα, ακομη και με λιγο αφρο στο προσωπο. Θα το ξαναχρησιμοποιησω και σαν προιον θα το ξανα-αγοραζα χωρις ενδοιασμους. Επισης επειδη το αρωμα τοσο του pre-shave οσο και του shaving soap εχουν μικρη διαρκεια δεν θα ειχα κανενα προβλημα να χρησιμοποιησω το pre-shave με αλλα σαπουνια ή κρεμες με εντελως διαφορετικο αρωματικο προφιλ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”